Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

κάποια ανταλλακτικά τα έχει η kompernass (κατασκευαστρια κάποιων μοντέλων parkside) στο site της, πχ έψαξα για διακοπτες
φαντάζομαι αυτά μπορεί να τα φέρει και το houston service;

• Like
Reactions: euromaster
ή κατι δεν κανω καλα, ή ο οδηγος κοπης το λντλ, δεν μπορει να κρατησει την πιεση κατα την κοπη. Αναγκαστικα να βαλω σφικτηρες

Attachments

• web-110308.jpg
    web-110308.jpg
    142.4 KB · Views: 66
Το μηχανημα ειναι αυτο που παραθετω στις φωτογραφιες. Καλεσα το λιντλ γιατι εχει τελειωσει η εγγυηση και μου ειπαν να δωσω τον IAN, και μου ειπαν να παρω το 2109402049. Εκει μου ειπαν οτι τα μηχανηματα εκτος εγγυησης δεν τα αναλαμβανουν.

Εχει σπασει το τσοκ απ οτι καταλαβαινω. Καποιο σερβις σε βορειοανατολικη Αττικη γνωριζει καποιος; Λετε να ειναι ευκολο να το επισκευασω μονος μου; Ανταλλακτικα μπορω να βρω καπου;
Πάρε από σταθερό στο 8001113333 και αφού τους ενημερώσεις ότι το επίσημο service δεν έχει την δυνατότητα επισκευής, απαίτησε να σου δοθεί αντίστοιχο μηχάνημα «αντικατάστασης» σε πολύ χαμηλή τιμή. Τα μηχανήματα «αντικατάστασης» που έχουν, είναι ίδια με αυτά που αγοράζουμε από το κατάστημα, με την διαφορά ότι δεν είναι στην συσκευασία των εμπορευσίμων.

Πάρε από σταθερό στο 8001113333 και αφού τους ενημερώσεις ότι το επίσημο service δεν έχει την δυνατότητα επισκευής, απαίτησε να σου δοθεί αντίστοιχο μηχάνημα «αντικατάστασης» σε πολύ χαμηλή τιμή. Τα μηχανήματα «αντικατάστασης» που έχουν, είναι ίδια με αυτά που αγοράζουμε από το κατάστημα, με την διαφορά ότι δεν είναι στην συσκευασία των εμπορευσίμων.
Πολύ ενδιαφέρον! Κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Προφανώς επιστροφές με κατεστραμμενες συσκευασιες

Πολύ ενδιαφέρον! Κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Προφανώς επιστροφές με κατεστραμμενες συσκευασιες
Παθών με σταθερό δράπανο της PARKSIDE. Εκτός εγγύησης μεν, αλλά λόγω αδυναμίας εύρεσης ανταλλακτικού, μου έδωσαν ένα από τα επόμενα μοντέλα στην τιμή των 30€.

Πολυ καλη σκεψη αλλα πως ξερουμε οτι θα ειναι ενταξυ το εργαλειο..;
Θεωρω οτι τα περισσοτερα απο αυτα ειναι επιστροφες με υπαριθμον ενα λογω το ελαττωματικο εργαλειο...

Προσυπογράφω.Το ίδιο έχω να πω κ εγώ.Μου είχε χαλάσει το μοτέρ στην σκούπα υγρων-στερεων,εκτός εγγύησης, κ δεν είχαν ανταλλακτικό.Μου έστειλαν μια άλλη με 45e.με τα μεταφορικα.Ηρθε από Γερμανία,η κούτα της δεν ήταν η κλασική parkside αλλά ένα απλό χαρτοκιβώτιο.Δουλευει έως τώρα μια χαρά...

Υποθέτω ότι ακόμη κι αν στέλνουν ανακατασκευασμένο μηχάνημα σε χαμηλή τιμή ίσως και να συμφέρει.
Στην τελική σου μένει και το παλιό για ανταλλακτικά

Καλησπέρα
Ποια είναι η άποψη σας για τους 2 μικρούς 80χιλ τροχούς του λιντλ, δηλ. τον 12βολτο σε σχέση με τον 20βολτο επίσης μικρό, 80χιλ.?
Δεν έχω δοκιμάσει κανένα 12βολτο Parkside.

Καλησπέρα
Ποια είναι η άποψη σας για τους 2 μικρούς 80χιλ τροχούς του λιντλ, δηλ. τον 12βολτο σε σχέση με τον 20βολτο επίσης μικρό, 80χιλ.?
Ο μικρός τροχός βολεύει να τον έχεις κρεμασμένο μόνιμα στο εργαστήρι πάνω από τον πάγκο σου και να κάνεις άμεσα τις ψιλο-δουλειές σου. Επίσης, βολεύει το μικρό μέγεθος επειδή δουλεύεται με το ένα μόνο χέρι. Προσωπικά έχω μόνιμα κρεμασμένο τον 12βολτο και δίπλα του ένα ντρεμελοειδές (και με αυτό μπορείς να κόψεις και να τροχίσεις). Υπάρχει και ένας 125mm ρεύματος, αλλά πρέπει να τον βγάλεις από το κουτί, να τον συναρμολογήσεις, να απλώσεις καλώδιο κλπ... πλέον τον χρησιμοποιώ μόνο για πιο μεγάλες δουλειές.

Για τον 20βολτο δεν ξέρω, αλλά έχουν γράψει τα παιδιά μερικά ποστ πίσω. Έχε υπόψη ότι η μικρότερη 20βολτη μπαταρία είναι σημαντικά μεγαλύτερη σε όγκο από την μικρότερη 12βολτη.

εξαιρετικα χρησιμο εργαλειο, χθες εβγαλε και δισκακι για ξυλο-πλαστικο και πετρα-μαρμαρο οποτε ειδικα το αρκετα ελαφρυ 12v μπορει να αντικαταστησει ακομα και χειροπριονο σε πολλες περιπτωσεις.

• Like
Reactions: KOSSTV and ψάρι
Καλησπέρα
Οπως ειπε και ο Δημητρης απο πανω ειναι εξαιρετικα βολικος..
Για μικρες κοπες για σιδερο,λαμαρινα,στρατζαριστα,νευρα γυψοσανιδας,πλακακι(με τον αναλογω δισκο)ειναι λυρα 100.
Επειδη ειναι εξαιρετικα ελαφρυς ο χερισμος ειναι πολυ ανετος με το ενα χερι και μπορεις να κανεις "χειρουργηκες εργασιες" κοψιματος που με τον 125αρη δεν μπορεις...
Ειναι απο τους αγαπημενους μου τροχους οι 12v....!!!

Μήπως εννοεί ο φίλος παραπάνω αυτό το τροχαίο το καινούργιο x20v, 85mm???

Μήπως θέλει σύγκριση για το 12v και το 20v??
75e10e4a05bdab03935943e0a20ca821.jpg

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: ψάρι
Η διαφορά ειναι στην ροπη, στην δυναμη.
Το 12βολτο θα κοψει πχ. μια 8μμ μπετοβεργα σε 10-12 δευτερολεπτα με λιγα σταματήματα ενω το 18βολτο θα την κοψει σε 5-6 δευτερολεπτα χωρις διακοπες.
Απο κει και περα καποιος πρεπει να αξιολογησει επισης το μεγαλυτερο βαρος και μεγεθος του 18βολτου σε σχεση με το μικρο και σαφως ελαφρυτερο 12βολτο.

Καλησπερα,εχει πεσει στην αντιληψη κανενος να κυκλοφορουν ιμιτασιον μπαταριες parkside?Ρωταω γιατι το Σαβατο πηγα μια βολτα στο παζαρι και ηταν ενας τυπος εκει και πουλουσε παρα πολλα εργαλεια parkside αλλα κυριως ειχε και μπαταριες και 12v και 18v.Οπως κοιταζα καποιες ειχαν μια σταμπα επανω που εγραφαν τα ah που δεν το εχω ξαναδει σε καποια αλλη.

Καλησπερα,εχει πεσει στην αντιληψη κανενος να κυκλοφορουν ιμιτασιον μπαταριες parkside?Ρωταω γιατι το Σαβατο πηγα μια βολτα στο παζαρι και ηταν ενας τυπος εκει και πουλουσε παρα πολλα εργαλεια parkside αλλα κυριως ειχε και μπαταριες και 12v και 18v.Οπως κοιταζα καποιες ειχαν μια σταμπα επανω που εγραφαν τα ah που δεν το εχω ξαναδει σε καποια αλλη.
Κοιτα να δεις που οι τιμες εχουν ανεβει τοσο που θα δουμε και μαιμου Parkside...:p
Προσωπικα δεν εχει δει ως τωρα το ματι μου κατι αναλογω στο νετ...

• Haha
Reactions: osatosa