Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όχι πολλά πράγματα αυτή τη βδομάδα.

Ενδιαφέρον έχουν ο φακός κεφαλής, αλλά και το επαναφορτιζόμενο κολλητήρι που με έχει βολέψει σε πολλές δουλίτσες. :)

ΜΙχαλη με τις μπαταριες του κολητιριου λες να εχουμε καποιο θεμα απο την ΜΗ χρηση του εργαλειου?
Επισης τι κανουμε σε πριπτωση που τελειωσει η μπαταρια ενω κολλαμε?

Οι καλες μπαταριες λιθιου βαστανε ακομα και δυο χρονια χωρις φορτιση οταν τις αποθηκευσεις πληρως φορτισμενες.
Αλλα αν ειναι να το χρησιμοποιεις σπανια καλυτερα παρε ενα φτηνο ηλεκτρικο με 2-3 ευρω. Εγω ειχα παρει πριν χρονια το ιδιο κολλητηρι, αλλα ετυχε προβληματικη μπαταρια. Κατα τα αλλα ειναι ενα αξιολογο και βολικο κολλητηρι για ευκολες μικροκολλησεις.

Τωρα αν τελειωσει η μπαταρια δεν μπορεις να κανεις κατι εκτος απο να φορτισεις το εργαλειο. Αυτο ομως ειναι γενικοτερο θεμα των εργαλειων μπαταριας.
Η λυση ειναι να εχεις ενα φτηνο ηλεκτρικο κολλητηρι η ενα κολλητηρι βουτανιου.

• Like
Reactions: euromaster
ευχαριστω ΜΙχαλη, η τελευταια λυση νομιζω ειναι η καλυτερη μιας που θελω να ειναι protable καθε ργαλειο που εχω πια. καλομαθαμε βλεπεις,
Νομιζω βγαζει βουτανιου η Parkside εε..

Ναι, βγαζει ενα περιποιημενο κολλητηρι σε ενα σετακι με διαφορα εξαρτηματα. Φανταζομαι να το φερνει ακομα.
Parkside_Kollitiri8-768x224.jpg

Το κολλητηρι με μπαταρια λιθιου νομιζω οτι ειναι σε καλη τιμη.
Θα το τιμησω στις 27 γιατι στις 26 θα ειναι μαλλον κλειστα λογω πολιουχου.

Που μπορουμε να βρουμε περισσότερα χαρακτηριστικά για την σκουπα χειρος που φερνει την επομενη εβδομάδα.
Kpa η Airwatts κυριως.

Technical data
Rated voltage: 220–240 V∼,
50–60 Hz
Power consumption: 600 W
Protection class: II
Suction power: ≥ 15 kPa
Dust container volume: 600 ml total
Noise emission: ≤ 80 dB(A)
Suction levels: 1
Filter: HEPA
The product complies with Ecodesign Directive
2009/125/EC & EU 666/2013 based on
standards EN 60312-1, EN 60704-2-1 and
EN 60335-2-2

Αυτό μόνο βρήκα στο δίκτυο, είναι στη σελίδα 20 από εδώ: https://www.οδηγοσ-χρησησ.gr/silvercrest/shzk-600-a2/%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF?p=20
Νομίζω είναι η

SHZK 600 A2​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το κολλητηρι με μπαταρια λιθιου νομιζω οτι ειναι σε καλη τιμη.
Θα το τιμησω στις 27 γιατι στις 26 θα ειναι μαλλον κλειστα λογω πολιουχου.
Ειχα καιρο να παω στο Lidl. Τα ραφια ηταν φορτωμενα απο τα τρεχοντα εργαλεια
αλλα και απο τις περασμενες εβδομαδες.
Αγορασα λοιπον το επαναφορτιζομενο κολλητηρι το οποιο αν αντεξει στο χρονο
φαινεται παρα πολυ καλο.

Στις οδηγιες γραφει οτι "το τροφοδοτικο δεν περιλαμβανεται για λογους περιβαλλοντικης
βιωσιμοτητας". Για να ειμαι ειλικρινης πρωτη φορα το ακουω αυτο
αλλα μπορω να υποθεσω οτι επειδη οι φορτιστες 5 volt εχουν γεμισει
τον τοπο δεν θελουν να βαλουν αλλο βιομηχανικο προιον στη ζωη μας.

Αυτο σημαινει οτι μπορουμε να το φορτιζουμε με φορτιστη κινητων ?

ναι πλεον ουτε τα κινητα θα περιλαμβανουν φορτιστη, ειναι ευρωπαικος κανονισμος.

ναι πλεον ουτε τα κινητα θα περιλαμβανουν φορτιστη, ειναι ευρωπαικος κανονισμος.
Για να βαζουμε το χέρι στην τσέπη περισσοτερο...!!!:ROFLMAO:

Πέρα της πλάκας για ποιο λόγo υπάρχει αυτή νέα οδηγία.. ;

Τα νέα κινητά εδώ και αρκετούς μήνες δεν περιλαμβάνουν φορτιστή στην αρχική συσκευασία.
Η δικαιολογία είναι δήθεν για το περιβάλλον αλλά νομίζω ότι τελικά όλα για τους παράδες γίνονται.

αφου αγορασεις ενα ταχυφορτιστη δεν αγοραζεις 2ο με νεα συσκευη κλπ
ετσι κι αλλιως τον πληρωνεις τον απλο φορτιστη και τωρα οταν αγοραζεις το κινητο, ειναι μεσα στην τιμη

Οι εταιρειες πουλανε χωρίς τα έξοδα :του φορτιστή,του καλωδίου,μικρότερη συσκευασία σε όγκο με λιγότερο βάρος αρα κ φθηνοτερα μεταφορικα κ λιγοτερο ογκο στις αποθηκες.Η τιμή δε,ίδια ή απειροελάχιστα μικρότερη απ ότι με φορτιστή.Οταν χρειαστείς αγορά φορτιστή,η τιμή είναι τιμη μεμονωμένου αξεσουάρ,δηλ αρκετά ακριβότερη.Οχι,δεν γίνεται όλο αυτό για να κερδίζουν περισσότερα οι εταιρειες, γίνεται για το περιβάλλον.....

• Like
Reactions: kospap and lazarefa
Το θεμα ειναι οτι οι οδηγιες του κολλητηριου γραφουνε ειναι σημαντικο να φορτιζεται
με τον δικο του τον φορτιστη που βρηκα οτι ειναι 1,7 αμπερ.
Φορτιστη 1,7 αμπερ που να τον βρω, και τελικα φορτισα με ενα αμπερ.

Το εργαλειο ειχε πολυ καλο συστημα ασφαλειας, με σκληρο μπουτον που
επρεπε να πατηθει επι 4 δευτερολεπτα για να αναψει.
Η βαση επισης ειναι πολυ καλη και σταθερη.
Το κολλητηρι θερμαινεται αμεσως (οταν πρασινιζει το Led) και η θερμοκρασια που αναπτυσει
ειναι πολυ υψηλη οποτε δεν συστηνεται για ευαισθητα εξαρτηματα.
To κουτι της συσκευασιας ειναι βολικο και χωραει επισης και εναν μικρο φορτιστη.
Για μικροδουλειες προβλεπεται να καταργησει αρκετα απο τα κολλητηρια μου.

Οι εταιρειες πουλανε χωρίς τα έξοδα :του φορτιστή,του καλωδίου,μικρότερη συσκευασία σε όγκο με λιγότερο βάρος αρα κ φθηνοτερα μεταφορικα κ λιγοτερο ογκο στις αποθηκες.Η τιμή δε,ίδια ή απειροελάχιστα μικρότερη απ ότι με φορτιστή.Οταν χρειαστείς αγορά φορτιστή,η τιμή είναι τιμη μεμονωμένου αξεσουάρ,δηλ αρκετά ακριβότερη.Οχι,δεν γίνεται όλο αυτό για να κερδίζουν περισσότερα οι εταιρειες, γίνεται για το περιβάλλον.....
Αν σε εχουν πείσει εγω παω πασο.