Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάντως εγώ το "χτύπησα" το jump starter σήμερα Λάζαρε .....έτσι να υπάρχει μέσα στα απαραίτητα που κουβαλάω στο πόρτ μπαγκάζ στην αθάνατη Opel αρα .... Ωραίο δείχνει εξωτερικά .... :cool:
Κι εγώ το χτύπησα Νίκο. Πήγα το πρωί με συνάδελφο από τη δουλειά, και μάλιστα αγόρασε κι εκείνος ένα, για το γιο του όπως μου είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα για την ιστορία, γύρω στις 9-9:30 το πρωί που πήγα εγώ, στο συγκεκριμένο κατάστημα είχε φύγει περίπου το 1/3 της ποσότητας που έφεραν.

• Like
Reactions: KOSSTV and osatosa
Αν δεις 12,3 volt ειναι ωρα για αλλαγη μπαταριας.
Σύμφωνα με το παρακάτω σάιτ αλλά και πολλά άλλα, μεταξύ 12,1 και 12,4 βολτ η μπαταρία δεν είναι νεκρή αλλά απλά θέλει άμεσα φόρτιση για να ανακάμψει:

• Like
Reactions: aetosa
Σύμφωνα με το παρακάτω σάιτ αλλά και πολλά άλλα, μεταξύ 12,1 και 12,4 βολτ η μπαταρία δεν είναι νεκρή αλλά απλά θέλει άμεσα φόρτιση για να ανακάμψει:

Ναι αλλά για πόσο.. ;
Άπαξ και δίνει συνεχομενη ταση 12.1v δεν νομίζω να αναστηθεί για πολυ διάστημα..

Εάν το προλάβω αύριο το starter θα το πάρω...

Ναι, μπορει να ανακαμψει αλλα σε 2-3 μηνες προφανως θα θελει παλι φορτιση.
Αν δεν εχει καποιος προβλημα να ειναι με τα τεστερ, τους φορτιστες
και τους εκκινητες σε ετοιμοτητα εννοειται πως την κραταει.
Εγω την μπαταρια την αλλαζω μολις ακουσω οτι πεφτουν οι στροφες της μιζας,
πραγμα που γινεται στα 3 χρονια περιπου και φυσικα τοτε το ψηφιακο βολτομετρο
που εχω βαλει εξτρα στο καντραν πεφτει κατω απο 12,4 volt.

Φαρμακείο, τρίγωνο, καλώδια σύνδεσης με άλλη μπαταρία, ρεζέρβα, βασικά κατσαβίδια - καρυδάκια - άλλεν, ανταλλακτικές βασικές λάμπες, μονωτική ταινία, χιονοαλυσίδες, ιμάντες πρόσδεσης είναι εκ των ουκ άνευ στα αυτοκίνητα. Εσχάτως και jump starter.
Όποιος θέλει μπορεί να τα παραλείψει, αλλά το ίδιο ισχύει και για τα service.

• Like
Reactions: newbie and lazarefa
Δυστυχώς Μπάμπη δεν το βρήκα ούτε Λυκόβρυση, ούτε Μεταμόρφωση. Στην Λυκόβρυση εχθές πρέπει να ε'ιχε περισσότερα από 50τεμ.

Δε πειράζει βρε… Σ’ευχαριστώ.

Επειδή οι κινητήρες στις βάρκες είναι πολύ πιο περίπλοκα μηχανάκια κάνε έναν έλεγχο αν πληροί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή

• Like
Reactions: manos79
Μία ερώτηση, το συγκεκριμένο δουλεύει και σαν φορτιστής ή είναι αποκλειστικά jump starter;
Γιατί στη σελίδα γράφει «as well as a powerful power bank».

Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον και σε πολύ χαμηλή τιμή, αλλά πως το χρησιμοποιούμε στην συγκεκριμένη περίπτωση;
δεν το χρησιμοποιείς. το έχει ήδη μέσα το jump starter για να φορτίζει τις μπαταρίες του.
το πλακετάκι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να πάρεις μεγαλύτερες τάσεις από 5V σε ιδιοκατασκευές.

• Like
Reactions: newbie
Σαν φορτιστης κινητου Αποστόλη. Οχι φορτιστης μπαταρίας αυτοκινήτου φιλε.
Εγώ αυτό νόμιζα.. ότι φορτίζει και και τη μπαταρία του αυτοκινήτου...χμ...το σκέφτομαι εάν θα το πάρω...