Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μιας και ο λογος περι ανυψωτικων, εγω εχω αυτο απο τα τζαμπο
που ειναι στιβαρο παρα τα 5 ευρω και με εχει βηθησει σημαντικα
απειρες φορες. (Απο πορτες μεχρι πλυντηρια)
Έχω 2 σετ...πολύ εξυπηρετικο και το πιο συμαντικο προστατευεις τον εαυτό σου από άσκοπα σηκωματα...αφού "αλλος" κάνει την δουλειά...

Ακριβώς για αυτό και θέλω τα παραπάνω ανυψωτικά..

Νομίζω ότι αυτό που λέτε το φέρνει την άλλη εβδομάδα. Δεν είναι δικιά μου η φωτογραφία από το φυλλάδιο. Την είδα στο Facebook.

Attachments

• Screenshot_20240114_232358_Facebook.jpg
    Screenshot_20240114_232358_Facebook.jpg
    997.7 KB · Views: 81
  • Like
Reactions: skysound and KOSSTV
Κάτι παρόμοιο με το ανυψωτικό, μπορείς να κάνεις με τους μεγάλους πλαστικους σφικτηρες του λιντ.Αλλαζεις το κινούμενο μέρος κ το τοποθετείς με ανάποδη φορά.Φυσικα δεν είναι για μεγάλα βάρη.

• Like
Reactions: madblack and KOSSTV
Του Lidl αναφέρει 150kg , ενώ αυτο του Temu 550kg!!! Μάλιστα.... Μου φαίνεται θα χτυπήσω και τα δύο!

Πέρασε την Πέμπτη να πάρεις όσα θέλεις :ROFLMAO::cool:
https://www.lidl-hellas.gr/p/parksi...r=0&flyx=f39e5efe-ae0d-11ee-9ca4-fa163f3c89c9
Είδες...το είπα το εφεραν..!!!:D:D:D
Θα πάρω 2...

Του Lidl αναφέρει 150kg , ενώ αυτο του Temu 550kg!!! Μάλιστα.... Μου φαίνεται θα χτυπήσω και τα δύο!
Το συγκεκριμένο του Temu από ότι είδα λέει 330lb η 120κιλα...που είδες 550 που μου φενεται υπερβολή..

Screenshot_20240115_064207_Temu.jpg

• Like
Reactions: osatosa
Δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να σηκωνει 550 κιλα ο γρυλος του Temu, μαλλον τυπογραφικο λαθος θα ειναι. Ιδιος περιπου με αυτον του Lidl θα ειναι.

Εδω το λινκ με ολα τα εργαλεια του Lidl απο την ερχομενη Πεμπτη

• Like
Reactions: cyclades and KOSSTV
Δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να σηκωνει 550 κιλα ο γρυλος του Temu, μαλλον τυπογραφικο λαθος θα ειναι. Ιδιος περιπου με αυτον του Lidl θα ειναι.

Εδω το λινκ με ολα τα εργαλεια του Lidl απο την ερχομενη Πεμπτη
Αυτό λέω και εγώ...

Μάλλον θα ξυλωθουμε την επόμενη Πέμπτη.. εχει πολλά πράγματα που περίμενα...

Η ξύστρα με τα δύο χερούλια δεν σας φαίνεται να έχει υπερβολικά μεγάλη γωνία (σχεδόν 90 μοίρες) στη λάμα; Υπάρχει καμιά άλλη πρόταση για ξύστρα ή γενικά τις βλέπουμε σαν αναλώσιμο και παίρνουμε ότι να 'ναι.

Όπως τη βλέπω τη ξύστρα δουλεύει πρός μία κατεύθυνση, τραβώντας τη πρός το μέρος σου.
Σωστός, αυτό πρέπει να είναι.
Η συγκεκριμένη ξύστρα είναι όντως προς μια φορά...
Σε αυτήν την φώτο το καταλαβαίνεις..

BM0E5Nzg2NTI2NjQ3RTQ5MzJDQjY0MDcxN0ZEMUU3QzY3NTNEM0RBLmpwZw.jpg

Είναι ιδανική για ξύσιμο και καθάρισμα ξύλινων σοβατεπί...εχω 2 Stanley...πολύ βολικό και χρήσιμο εργαλείο..

Το γιλεκακι θα χτυπησω εγω.
Ελεγα να πάρω αυτο που ειχε προ εβδομαδος αλλα αυτο είναι και πιο ωραιο και πιο μαχημο και πιο οικονομικο!
Εσύ έπρεπε να πάρεις αυτό..!!!:p
Εξαιρετικό το έχω...

...αλλά δεν νομίζω να έχει και μεγάλες διαφορές από το Parkside...

• Love
Reactions: enduras1
ρε παιδια αυτος ο γρυλος χεριου απο τη στιγμη που ειναι μηχανικος και οχι υδραυλικος οταν θες να κατεβασεις κατι βαρυ που εχεις ανυψωσει κατεβαινει σταδιακα ή θα πεφτει σα καρπουζι στο πατωμα?

ρε παιδια αυτος ο γρυλος χεριου απο τη στιγμη που ειναι μηχανικος και οχι υδραυλικος οταν θες να κατεβασεις κατι βαρυ που εχεις ανυψωσει κατεβαινει σταδιακα ή θα πεφτει σα καρπουζι στο πατωμα?

Απ’ότι υποψιάζομαι θα πήγαινα στην κουρτίνα δύο 😀
Για ανύψωση είναι.