Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δες αν το βρεις σε αλλο καταστημα να τσεκαρεις ακομα ενα.
Μονο φυσιολογικος δεν είναι αυτος ο ηχος.
Σαν να βρισκει καπου η φτερωτη η καποιο γραναζι.
ακριβως το ιδιο σκεφτομαι και εγω..

Τελικά υπέκυψα και εγώ και πήρα το πνευματικό, καθώς ήθελα ένα ρεύματος (το παλιό Bosch μου έχει πρόβλημα στη σκανδάλη και δεν υπάρχει ανταλλακτικό) και η τιμή είσαι πολύ πολύ καλή.
Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι έκκεντρο. Νομίζω ότι είναι πολύ λίγο αλλά δεν καταλαβαίνω αν είναι το τσοκ του ή τα τρυπάνια του:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

αψογο ειναι που να δεις το δικο μου...

Ωραία και εγώ αυτό υποψιαζόμουν ότι είναι ο φυσιολογικός τζόγος του SDS. Με το έξτρα τσοκ για απλά τρυπάνια είναι πολύ χειρότερο, στα όρια του άχρηστου θα έλεγα. Δε ξέρω τι τρύπα έχει νόημα να ανοίξεις με τόσο πολύ τζόγο...

Τώρα τα τρυπανια που έχει μέσα έχουν μια κίτρινη επικάλυψη στη μύτη τους που μοιάζει με τιτανίου αλλά πολύ ακανόνιστη, σα να έχει γίνει κακή βαφή. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία σήμερα να σας δείξω. Είναι φυσιολογικό αυτό; από ποιότητα αυτά πιστεύετε πρέπει να τα θεωρήσω λύση τελευταίας ανάγκης και να πάρω επώνυμα ή είναι οκ για κανονικές δουλειές;

• Like
Reactions: enduras1
Θα πρότεινα αυτά...

..απλά δεν ξανασχολησαι....:)

Επίσης πολύ καλά τρυπανια και σε καλή τιμή είναι τα Dexter PRO σετακι με 5 4κοπα
Γενικώς τα dexter pro τα χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος.
Τα πουλάνε και μεμονωμένα ενα-ενα τρυπάνι σε ότι μέγεθος θέλεις

ψάχνοντας για το PBH1050, βρήκα αυτό το βίντεο που δείχνει το μηχανισμό κρούσης

• Like
Reactions: newbie
Γνωριζεται πιο ειναι το μεγαλυτερο κομπρεσερ σε jaoul και σε watt που εχει φερει το lidl ?

Νομίζω ότι είναι αυτό που εχει φερει σε Ελλάδα.. και το έχω...αρκετά δυνατό..!!!

..γενικώς το μεγαλύτερο Parkside είναι αυτό..

Όταν μιλούσαμε για καστάνιες, ήθελα να ανεβάσω κάποιες φωγραφίες, αλλά το ξέχασα.
Εκτός από την 2η αριστερά με 24 δόντια, οι υπόλοιπες έχουν 72. Είναι εμφανείς οι διαφορές, τόσο στο μέγεθος, όσο και στις λαβές.

20240204_185535.jpg 20240204_185908.jpg

Αντίστοιχα και σε καρυδάκια και αντάπτορες

20240204_190352.jpg

Όταν έχω σοβαρή δουλειά, πχ στην μηχανή, θα χρησιμοποιήσω μόνο αυτές:

20240204_190557.jpg 20240204_185927.jpg

Για κάθε μέρα έχω φτιάξει αυτό το set από διάφορες εταιρείες. Το καλό με την συγκεκριμένη καστάνια, είναι ότι ασφαλίζει το καρυδάκι όχι με μπίλια αλλά με κουμπί. Ιδιαίτερα χρ'ησιμο όταν βιδώνεις πχ εξωτερικά μπαλκονιού και αν σου φύγει το καρυδάκι....... Εννοείται ότι σε τέτοιες καταστάσεις, δένουμε την καστάνια επάνω μας.

20240202_111837.jpg

Δυστυχώς έχω αφήσει τα καρυδάκια 1" στο χωριο. Αυτά τα δουλεύω με μανέλα.

• Like
Reactions: xaloulis90
Ε, ενταξει μπορει να λεει 15 joule αλλα οπως το ειδα και το δουλεψα δεν πρεπει να αποδιδει παραπανω απο 10 joule...
(ειχα χρησιμοποιησει παλαιοτερα ενα δανεικο Makita 11j που μου φανηκε ισχυροτερο απο το παραπανω)

Kανει ομως καλη δουλεια και αξιζει τα λεφτα του. Ειχαμε παρει απο ενα με τον Κωστη πριν 2-3 χρονια.

• Like
Reactions: KOSSTV
Ε, ενταξει μπορει να λεει 15 joule αλλα οπως το ειδα και το δουλεψα δεν πρεπει να αποδιδει παραπανω απο 10 joule...
(ειχα χρησιμοποιησει παλαιοτερα ενα δανεικο Makita 11j που μου φανηκε ισχυροτερο απο το παραπανω)

Kανει ομως καλη δουλεια και αξιζει τα λεφτα του. Ειχαμε παρει απο ενα με τον Κωστη πριν 2-3 χρονια.
Όντως η δύναμη του δεν ειναι 15j αλλά έχει αρκετή δύναμη να σπάσει πλάκα η στηθαιο από μπετο...ως τώρα σε 4 γενικευμένες χρησεις,εννοώντας πάνω από 2-3 ώρες,μια χαρα τα πήγε...το μόνο μείον είναι ότι ζεστενεται και θέλει ανα μισή ώρα διαλλειμα 10 λεπτων...Αυτό μόνο.. κατά αλλά και με τρυπανια Bosch σκίζει για τα χρήματα του...(80 ευρώ νομιζω)...

• Like
Reactions: Χιωτης

Έχω το PBH 1500 F6, το οποίο υποτίθεται ότι έχει 5 joule. H πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει είναι η παρακάτω και αν δεν ήταν θέμα «τιμής», θα είχα φωνάξει συνεργείο :ROFLMAO:.
Για το πλήθος των εργαλέιων, θα έλεγα κάποια παροιμία αλλά θα φαω BAN:p

20230614_121225.jpg 20230614_122201.jpg

(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)

Πρέπει να θέλει ¨χερια¨ αυτό. Δεν νομίζω ότι είναι για όλους.
Κοιτα να δεις..οταν μιλαμε για γκρεμισμα σε πλακα η στηθαιο εννουμε απο πανω προς τα κατω στο 95% των περιπτωσεων....σπανια θα σηκωσεις για να σπασεις στο αερα με τετοιο εργαλειο...
Οποτε το βαρος ειναι ολο στο εδαφος η στο πλαι....
Δυναμη στα χερια θελει να το συγκρατεις ωστε να μην σου φυγει σκαβοντας αλλα ειναι θεμα συνηθειας...δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ βαρυ εργαλειο..υπαρχουν πολυ χειροτερα που θελουν μπρατσα ακομη περισσοτερο....

• Like
Reactions: newbie
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα

Πολύ λίγα πράγματα αυτή την εβδομάδα

Όντως λίγα..κύριος περί ηλεκτροκολλησης...

Καλημέρα παιδιά...Και,η ηλεκτροκολληση αξίζει τα 100 ευρό απλά τα 120 αμπέρ δεν ειναξ για πολλά αν θες κάτι πιο χοντρό να κολλησεις