Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δώσε κάτι παραπάνω και δεν θα το μετανοιώσεις….

Μπαμπη τον δοκιμασα σημερα για μια δουλιτσα και επαθα πλακα, εξαιρετικο, γρηγορο και καθαρο στις κοπες για τα λεφτα του. με κλειστα ματια γα οποιον ψαχνεται, δεν δοκιμασα βεβαια καλωδιο μπαλαντεζας να δω αν το πιανει.

• Like
Reactions: Babis K.
Χαίρομαι που σου άρεσε.
Κι εγώ τυχαία τον πήρα, επειδή μου άρεσε στο μάτι, μι από τότε τον έχω κατα ευχαριστηθεί!

φανταζομαι ενας τετοιος επαγγελματικος τι θα κανει..
πραγματικα παντως απο την προχθεσινη προσφορα νομιζω αυτος ο κοφτης αξιζει τα λεφτα του και εχει και εξαρτηματα μεσα που χρειαζονται.

Μπαμπη τον δοκιμασα σημερα για μια δουλιτσα και επαθα πλακα, εξαιρετικο, γρηγορο και καθαρο στις κοπες για τα λεφτα του. με κλειστα ματια γα οποιον ψαχνεται, δεν δοκιμασα βεβαια καλωδιο μπαλαντεζας να δω αν το πιανει.
Τι εννοεις καλωδιο μπαλαντεζας?
Να ξεγυμνωσει καλωδιο 3*1,5 απο το εξωτερικο του κάλυμμα?

Παντως το εργαλειο ειναι εξαιρετικο.
Ξεκαθαρα στιβαροτερο απο το αλλο με τα 5 ευρω το οποιο μαλλον θα επιστρεψω καθως σημερα πηρα ακομα εναν αυτου του ειδους.
Στα 10 ευρω σε κασετινα με εξαρτηματα δεν υπαρχει.
Το μονονπου ηθελε ειναι να ενσωματωνει ενα κοφτακι το οποιο ειναι απαραίτητο σε αυτες τις δουλειές.

Ξεκαθαρα στιβαροτερο απο το αλλο με τα 5 ευρω το οποιο μαλλον θα επιστρεψω καθως σημερα πηρα ακομα εναν αυτου του ειδους.
Το μονονπου ηθελε ειναι να ενσωματωνει ενα κοφτακι το οποιο ειναι απαραίτητο σε αυτες τις δουλειές.
Έχει στη μέση του άμα το προσέξεις..

Κυριάκο έχει και κοφτάκι
SmartSelect_20240228_200220_Samsung Internet.jpg

Ναι εχει ενα υποτυπωδες κοφτακι. Ειναι και πρεσα ακροδεκτων...ο Θεος να την κανει δηλαδη. Τουλαχιστον εχει την κασετινα και καποια αναλωσιμα.
Εχει και ροδελα ρυθμισης ευαισθησιας, η οποια δεν κανει και πολλα πραγματα στα πολυ ψιλα καλωδια που απλως τα αποκεφαλιζει, τουλαχιστον η δικη μου εκδοση.

Αν λειτουργουσε σωστα ο αλλος, θα ηταν πολυ καλυτερη περιπτωση γιατι ειναι πιο μικρος, σαφως πιο βολικος απο την παραπανω γκουμουτσα, κοβει τις ιδιες διατομες και εχει και κοφτακι.

Έχετε δει φαντάζομαι ότι αύριο φέρνει πριονολαμες σπαθοσεγας ;)

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Το θέμα είναι να αρχίσει να φτιάχνει λιγο τα εργαλεία γιατί τελευταία ότι εργαλείο δουλεύω με αφήνει πάνω στην δουλειά! Σήμερα έκανα χρήση της μαύρης σπαθοσεγας και με άφησε πάνω στην δουλειά. Πλέον απλά αναβοσβήνει το λαμπάκι. Και την είχα πάρει και 70 ευρώ.

• Wow
Reactions: lazarefa
Έχετε δει φαντάζομαι ότι αύριο φέρνει πριονολαμες σπαθοσεγας
Μην πας αυριο. απο δευτερα 04/03 τις φερνει. τουλαχιστον ετσι λεει το φυλλαδιο που εχω μπροστα μου.
πληροφορια γενικης χρησης:
πηρε καποιος μπροστα μου performans πριονολαμες σπαθοσεγας.
τον ρωτησα αν τις εχει δουλέψει και μου ειπε πως ειναι σκεπάς, τις εχει δουλεψει και τις θεωρει πολυ καλές

• Like
Reactions: newbie
Έχετε δει φαντάζομαι ότι αύριο φέρνει πριονολαμες σπαθοσεγας ;)

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Δεν ειναι και οι καλύτερες αλλά η δουλειά γίνεται.. θα προτιμούσα μόνο αυτές,με τα αραιά δόντια για κοψιμο κορμων...οι άλλες δεν...

πληροφορια γενικης χρησης:
πηρε καποιος μπροστα μου performans πριονολαμες σπαθοσεγας.
τον ρωτησα αν τις εχει δουλέψει και μου ειπε πως ειναι σκεπάς, τις εχει δουλεψει και τις θεωρει πολυ καλές
Έχει φέρει ποτέ performance πριονολαμες..;...και πότε.
Εγώ βλέπω αυτές να φέρνει την Δευτέρα...που είναι για σεγα η μάλλον για συγκεκριμένη σπαθοσεγα..

PARKSIDE® Σετ πριονόλαμες για σπαθόσεγα PSTZ 3 A1

Δεν ειναι της σειρας performance...

Καλυτερα να περιμενεις να αγορασεις ενα σετ 10 τεμαχιων με ολων των ειδων τις λαμες (για διαφορα υλικα) που βγαζει η Bosch...με 7 ευρουδακια.

Έχει φέρει ποτέ performance πριονολαμες..;...και πότε.
Εγώ βλέπω αυτές να φέρνει την Δευτέρα...που είναι για σεγα η μάλλον για συγκεκριμένη σπαθοσεγα..
Καλημέρα
τις εφερε οντως πριν καποιες εβδομάδες. δεν θυμάμαι ακριβως
λογικα ειναι αυτες που λες με τα αραια δοντια,
ενας μαστορας που φτιαχνει σκεπες θελει να κοβει χοντρα ξυλα και δεν τον ενδειαφερει η λεπτομερεια στη κοπη
θα τις φωτογραφησω το απογευμα να τις δειξω

Last edited:
  • Like
Reactions: KOSSTV
έχουμε χρόνο και για καφεδάκι, βλέπω ..
:love:

αν δεν βάλεις το μπλε καλώδιο, παίζει? Ή το χρειάζεται απαραίτητα

Last edited:
  • Like
Reactions: dim tz