Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ενα είναι βέβαιο, οτι αυτό το φόρουμ εκτός απο τους αγοραστές επηρεάζει και την Lidl γιαυτό αυτές οι προσφορές με καλές εκπτώσεις. Οσο γινεται σύγκριση τιμών με τις ευρωπαϊκές τιμες, τόσο θα πιέζεται η ελληνική θυγατρική να κανει καλύτερες προσφορες.

• Haha
  • Like
Reactions: vlad66 and anastasg
Ενα είναι βέβαιο, οτι αυτό το φόρουμ εκτός απο τους αγοραστές επηρεάζει και την Lidl γιαυτό αυτές οι προσφορές με καλές εκπτώσεις. Οσο γινεται σύγκριση τιμών με τις ευρωπαϊκές τιμες, τόσο θα πιέζεται η ελληνική θυγατρική να κανει καλύτερες προσφορες.
Στις μπαταρίες μπορεί να κάνει τιμές Γαλλίας?

Απο μας εξαρτάται, αν μείνουν στο ράφι μια-δυο παρτίδες...
Αυτό δεν παίζει όσοι και να είμαστε εδώ μέσα.. υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει τι γίνετε σε άλλες χώρες και δεν παρακολουθεί το forum...μακάρι να γινοταν

Ναι βρε από την αρχή, αφού το γράφω. Bluetooth δεν έχω συνδέσει στο εργαλείο. Ούτε η μπαταρία είναι d Mart.
Τι απέγινε τελικα? Την πήρα και γω, αλλά οπως βλέπω μάλλον πρέπει να επιστραφεί.

Αυτό δεν παίζει όσοι και να είμαστε εδώ μέσα.. υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει τι γίνετε σε άλλες χώρες και δεν παρακολουθεί το forum...μακάρι να γινοταν
Το παρελθόν με τα αδιάθετα εργαλεία στα ράφια, έφερε αυτες τις μεγαλύτερες προσφορές. Το εργαλείο που μένει στο ράφι, έχει διπλο κόστος, αφού δεν πουλήθηκε και θα πιάσει χώρο στην αποθήκη

Ωπααααα. Ο πολυλειαντηρας κάνει και για ξύσιμο γυψοσανίδας ;

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Ωπααααα. Ο πολυλυαντιρας κάνει και για ξύσιμο γυψοσανίδας ;

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Οχι φιλε μου...
Ωχχχχ θα ψωνισουμε
..ενοοεις παλι ψωνισουμε...!!!:ROFLMAO::ROFLMAO:

Θα προτεινα το σετ πανελ αποθηκευσης για οποιον ψαχνει να οργανωθει περισσοτερο στο εργαστηριο του..εχω το παλιοτερο και ειναι αριστο τοσο ποιοτηκα οσο πρακτικα...

Τι απέγινε τελικα? Την πήρα και γω, αλλά οπως βλέπω μάλλον πρέπει να επιστραφεί.
Πήρα τηλ σήμερα στην εξυπηρέτηση πελατών και μετά από 2 ώρες με πήραν από το σέρβις της hiouston και μου είπαν θα αντικατασταθεί χωρίς επιστροφή, ΜΟΝΟ το εργαλείο μέσα σε 20 εργάσιμες. Ελπιζω..
Μεγαλη ξενερα παντως εφαγα χθες με την Parkside, δεν με εχει προδωσει ποτε επαγγελματικο εργαλειο εως τωρα και μου ετυχε σε οικοδομη πανω που δεν ειχα εναλλακτικη.

Last edited:
Ωραία η αντικατάσταση Βασίλη αλλά πρέπει να μάθουμε και τι έχει το εργαλείο και δεν ξεκινάει.
Αν δεν έχεις χρόνο εσύ να αναλάβει κάποιος δικός μας Αθηναίος να το ψάξει.
Εγώ θα το έκανα ευχαρίστως αλλά η απόσταση....:cool:

Οποιος ενδιαφερεται θα χαρω να το δουμε παρεα.
Αυτο που εχει ειναι οτι ο αξονας κινειται με πολυ δυσκολια, σαν να εχει σπασει κατι απο μεσα, ή σαν να εχει μπει κατι και τον εχει μπλοκαρει.
Ξαναλεω απαραδεκτο που εγινε χωρις να το εχω πιεσει καθολου, εκτος αν εκει που το εστριψα ελαχιστα κοβοντας παγκο, καπως να εσπασε κατι μεσα.
Και κοβω παντα με εξαιρερικα καινουρια μαχαιρια της bosch.
Υπαρχει κανεις διαθεσιμος να το ανοιξουμε? :P

Μεγαλη ξενερα παντως εφαγα χθες με την Parkside, δεν με εχει προδωσει ποτε επαγγελματικο εργαλειο εως τωρα και μου ετυχε σε οικοδομη πανω που δεν ειχα εναλλακτικη.
Ηθικό δίδαγμα...
Μαζί με το Parkside οταν θα εισαι οικοδομη θα έχεις πάντα backup...!!!

• Like
Reactions: euromaster
ρε Κωστη γινεται να παιρνω διπλα εργαλεια μαζι μου συνεχεια? εδω βαριεμαι πια να παιρνω τα βασικα.. :P
Ευτυχως ειχα εναν εφεδριοκο ηλεκτρικο δισκο μαζι μου και εκανα δουλεια, τυχερος στην ατυχια μου..
ΕΙχα καιρο να κοψω με ηλεκτρικο δισκο, μεγαλη η διαφορα σε δυναμη απο τα μπαταριας..

ΕΙχα καιρο να κοψω με ηλεκτρικο δισκο, μεγαλη η διαφορα σε δυναμη απο τα μπαταριας..

Κάνω κάποια ανακαίνιση στο ισόγειο του σπιτιού κι έχω γκρεμίσει και κάποια ντουβάρια, μαζί με ένα κομμάτι απ’το πατάρι.
Για λόγους ασφαλείας κόψαμε και τα ρεύματα.
-Τώρα τι θα κάνετε χωρίς ρεύμα, έχετε εργαλεία μπαταρίας, ρώτησα για πλάκα τα μαστόρια.
Έβαλαν τα γέλια, εννοείται. :D
-Εδώ ήρθαμε για δουλειά, μου λένε, πάρε τη μπαλαντέζα και βάλτη στην πιο κοντινή πρίζα. :p