Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπαμπη εγω δεν τα αλλαζω τα μπαταριας μου, με εχουν βολεψει παρα πολυ για τις εργασιες που κανω, απλως ενεργοβορα εργαλεια, οπως δισκοι, πλανες, ακομα δεν εχουν ικανοποιητικη ισχυ, ή κι αν εχουν ειναι ακομα πολυ ακριβα.
Ισως μετανιωσα που δεν πηρα τον performance δισκο που ειχε πριν κανα μηνα περιπου, αλλα με αυτα που βλεπω τελικα και ακουω, ειμαι αρκετα επιφυλακτικος πια για αυτη την εταιρια.
Ειδκα για την μαυση σεγα, ενας συναδελφος την αγορασε πριν κανα 2μηνο και μεσα σε 1 εβδομαδα του χαλασε..

Αυτή που ήταν πακέτο 3 σε 1 (μισινεζα, πριόνι, μπορντουροψαλιδο)
Πράσινη νομίζω
Εμένα η perfomance αντέχει περιπου 10 λεπτά με 2 4αρες και 20 με 2 8αρες

Παιδιά όταν αναβοσβήνει στα perfomance η ένδειξη από το 1 το 2 η το 3 που έχει σαν δύναμη τι σημαινει?

Πολλά εργαλεια και αναλωσιμα απο Πεμπτη 4 Απριλιου!

Για την ακριβεια ειναι ενα πολυ ενδιαφερον καπελλο εργασιας το οποιο προστατευει απο μικροχτυπηματα και μκροπροσκρουσεις.
Το χρησιμοποιουν και στα καραβια σαν ηπιο μετρο προστασιας.

• Διαθέτει άκαμπτη εσωτερική επένδυση για προστασία από προσκρούσεις και επιφανειακά τραύματα στο κεφάλι
• Ιδανικό για διάφορες εργασίες όπου δεν προβλέπεται κράνος ασφαλείας

9 το πρωί και το πιστόλι κόλλησης πλαστικών πουθενά σε 2 καταστήματα.
Έχουν αρχίσει πάλι να μας δουλεύουν όπως τα παλιά χρόνια βλέπω πάλι. Προϊόντα Κράχτες, 10 τεμάχια ανά κατάστημα.

9 το πρωί και το πιστόλι κόλλησης πλαστικών πουθενά σε 2 καταστήματα.
Έχουν αρχίσει πάλι να μας δουλεύουν όπως τα παλιά χρόνια βλέπω πάλι. Προϊόντα Κράχτες, 10 τεμάχια ανά κατάστημα.
Το ίδιο και σε 2 καταστήματα στην περιοχή μου..τώρα έστειλα τον πατέρα μ και σε τρίτο αλλά πιστεύω το ίδιο!μου φαίνεται πρέπει να βρούμε καμία άλλη φιρμα

• Like
Reactions: KOSSTV
Στον αντίποδα κιτ επισκευής αυτοκινητου και στα 2 καταστήματα είχε κάνα 40 τμχ στο καθενα

Εχει βγει ενα πιο μικρο και πιο βολικο για εμενα πιστολι το οποιο βολεύει με τον μικρο του ογκο και μηκος να εχεις περισσότερη ακριβεια στην τοποθετηση του συνδετηρα.
Επισης στα 100 βαττ και τιμη 12-14 ευρω.
Δειτε το.

€12.88 4%OFF | 100W Welding Plastic Welder Gun

Το παραγγείλα και το αναμενω.

• Like
Reactions: euromaster
Ωραιο γκατζετακι αυτο το μικρο κολλητηρι Κυριακο.

Μονο που δεν νομιζω να εχει καλυτερη ακριβεια καθως με το πιστολι πιστευω οτι εχεις καλυτερο κρατημα/εργονομια και συνεπως μεγαλυτερη ακριβεια.
Και 15 εκατοστα δεν το λες και μικρο.

Σε καθε περιπτωση περιμενω εντυπωσεις γιατι εχεις χρησιμοποιησει και το κανονικο πιστολι. Αν βολεψει θα παρω και εγω ενα.

Μπράβο ρε Μιχάλη, ξέρεις τι έπαθα; πήγα σε 3ο κατάστημα και βρήκα 3 τελευταία κομμάτια, όσα ακριβώς ήθελα δηλ και δεν τα πήρα τελικά γιατί είδα αυτό που έστειλες πιο πάνω στην μισή τιμή και με εξαιρετικες κριτικές.
Ελπίζω μόνο να είναι ποιοτικό όσο αυτό του lidl, το οποίο το είδα πριν λίγο γιατί το πρόλαβε ένας συνάδελφος.

• Like
Reactions: KOSSTV
Μια χαρα ειναι το συγκεκριμενο, μη φοβασαι καθολου.

Το μονο που του λειπει ειναι η πλαστικη κασετινα που εχει το Parkside ...και η τριετης εγγυηση :)

• Like
Reactions: euromaster