Εγώ έφτασα στις 08:30 στο Λίντλ της περιοχής μου και είχε στο ράφι περίπου 20 μετρητές. Πήρα έναν και την ώρα που τον έβαλα στο καλάθι με ρώτησε ένας κύριος "τι δουλειά κάνει αυτό το μηχάνημα". Αφού το εξήγησα, ακούγοντας με και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, αμέσως έτρεξαν άπαντες και το πήραν από το ράφι με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί σε δευτερόλεπτα. Ρώτησα τον υπάλληλο που ήταν δίπλα και έφτιαχνε τα ράφια, πόσα έφεραν στο κατάστημα και μου απάντησε περίπου 40 τεμάχια.....τα οποία στις 08:30 είχαν εξαντληθεί όλα!Κ ι εγώ για το laser πήγα κυρίως αλλά τζίφος. Έφυγα με το πολυκλειδί-σουγιά (3 ευρώ), το σετ σφιγκτήρες σωλήνων (3 ευρώ) και γατοτροφή (αφού πήγα),,,
Αλήθεια ήθελα να ήξερα αν υπάρχει έστω ένας που να είδε σε κατάστημα αυτό το laser μετρητή αποστάσεων σε τιμή bazaar...
@newbie το ιαπωνικό πριόνι της topman είναι κορυφαίο! Το έχω όπως και το μεγαλύτερο και όλες τι κοπές τις κάνω με αυτά! Και το καλό είναι ότι μπορεί να αλλαχθεί η λάμα οπότε με μια λαβή μπορείς να έχεις εναλλάξιμες λάμες. Όμως κόβει μόνο με φορά προς τα πίσω ενώ αυτό του Λίντλ από ότι είδα χθες λίγο που το δοκίμασα, κόβει ΚΑΙ μπροστά. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου, δεν φαίνεται wow και καμία σύγκριση με αυτό της topman, άλλα για τα 6€ είναι πολύ καλό!