Να περιμένω δλδ prrfomance?Σε σχέση με το αντίστοιχο ryobi που έχω νομίζεις έχει τη μισή δύναμη. Δεν θα το ξαναέπαιρνα.
Να περιμένω δλδ prrfomance?Σε σχέση με το αντίστοιχο ryobi που έχω νομίζεις έχει τη μισή δύναμη. Δεν θα το ξαναέπαιρνα.
Και στα milwaukr το ίδιο..επισης είδα ότι ήταν στο 93% και την έβγαλα την ξανά έβαλα και έδειχνε πράσινο...δεν φορτιζεΣτον φορτιστη της Ryobi σημαινει οτι εχει προβλημα η μπαταρα.
Καθε φορτιστης εχει ομως ξεχωριστες ερμηνειες για τα λαμπακια.
Ποιους φορτιστες?Καλησπέρα παιδια τους φορτιστες θα ηθελα στα 2 € αν θα μπορουσε καποιος να μου στειλει 3 φορτιστες με box ??
Σας ευχαριστω..
Είχε τους φορτιστες 20ν μπαζαρ στα 2 ευρώ από προχθές....Ποιους φορτιστες?
Απλοϊκά, η πλευρά με τα λίγα - «ανοιχτά» δόντια είναι για να κόβεις κατά μήκος των νερών του ξύλου.Μάλλον δεν το κατάλαβα αυτό με την κάθετη πλευρά. Αν μπορείς να το αναλύσεις.........
Δές εδώ (κατέβα μετά τις κατηγορίες) μια ωραία παρουσίαση του τρόπου που λειτουργούν και τα δύο: https://www.fine-tools.com/japsaege.html
Βρίσκεις και φτηνότερα....Γνωμη γι αυτη την σπαστη καρεκλα?![]()
LIVARNO Home® ΠολÏθÏÏνα αλοÏÎ¼Î¹Î½Î¯Î¿Ï ÏÏÏÏÏÏμενη - Lidl
LIVARNO Home® ΠολÏθÏÏνα αλοÏÎ¼Î¹Î½Î¯Î¿Ï ÏÏÏÏÏÏμενη - Καθαρίζεταιwww.lidl-hellas.gr
Θελω να παρω μια για την παραλια να ειναι ανετη, αξιζει ή να ψαχτω καλυτερα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.