Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σημειωτεον οτι ενα 12βολτο SDS δραπανο ανοιγει τρυπες σε μπετον ευκολοτερα απο οτι ενα 18βολτο κρουστικο.
Συμφωνω..
Για 6 η 8mm διαμετρο θα ειναι ταμαμ και μεχρι 10mm το πολυ..Το μικρο βάρος και το μικρο μέγεθος του το καθιστούν πολύ εξυπηρετικό...
Από εκεί και πάνω θα υπάρχει ζορι και αντίσταση...

Το γωνιακό τροχακι την προηγούμενη φορά που το είχε φέρει είχαν μεινει όλα στο ράφι.

Αξίζει λέτε ? Η τιμή είναι πολύ χαμηλή, αλλά θα αναγκαστώ να πάρω μπαταρία/ φορτιστή

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

To μοναδικο 12βολτο parkside που εχω ειναι το μικρο τροχακι. Ειναι μια χαρα εργαλειο και εχει και soft start!!

εχεις καποιος αποψη για το 12v sds γιατι ψηνομαι να το παρω για να το εχω στην εργαλειοθηκη μου λογω μικρου ογκου?
Το έχω πάρει προ 3ετίας. Όπως έχω ξαναγράψει στο φόρουμ, είναι ένα καθόλα αξιοπρεπές εργαλείο. Το έχω χρησιμοποιήσει καμιά δεκαριά φορές για να ανοίξω τρύπες για ούπα 6 & 8 χιλ. σε τοιχοποιία και δεν είχα κανένα θέμα. Σίγουρα είναι καλύτερο για τέτοιες δουλειές από τα περισσότερα "συμβατικά" κρουστικά δράπανα (μπαταρίας ή μη), ενώ και ο όγκος/βάρος του είναι απολύτως νορμάλ, γεγονός που το καθιστά σαφώς "μαντζόβολο" για ανάλογα μερεμέτια.
Στα λεφτά που το φέρνουν (αλλά και 10-15 ευρώ παραπάνω να είχε) θεωρώ ότι αξίζει σαφώς η αγορά του, αν δεν έχεις μικρό (ή και καθόλου) SDS δράπανο.
Τέλος να πω ότι όσες φορές το δούλεψα ήταν με 2ΑΗ μπαταρία, οπότε λογικά με 4άρα θα είναι ακόμα πιο ισχυρό.

Για εμάς που έχουμε το 20 V PPSBSA 20-Li A1 αξιζει να επενδύσουμε σε αυτό ή δεν χρειαζετε?

...μια απ' τα ιδια και εδω. Kατι ανεξηγητο μας σπρωχνει στην γλυκια αυτη ακολασια.

Σημερα πχ. παραλαβα το 25ο, μπορει καλλιστα και το 30ο δραπανο, δεν ειμαι σιγουρος.

Τι να πει κανεις.. ισως μας εχει καταλαβει κανα μοχθηρο εργαλειοπνευμα. (possesed by some evil tool spirit -Αγγλιστί)

Καλημέρα,
Πρόσφατα είχαν βγάλει ένα τροχό, τον 20 V PPWSFA 20-Li A2. Μήπως έχει πάρει το μάτι σας αν παίζει ακόμη στα ράφια; (παρέδωσε πνεύμα εχθές ο πρασινούλης...)
b0b29580250676d07bd36a923653646b.jpg

Στάλθηκε από το 2306EPN60G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι ο επαναφορτιζόμενος. Τον έχω πάνω από 4 χρόνια και δυστυχώς είναι εκτός εγγύησης.

d
Ναι ο επαναφορτιζόμενος. Τον έχω πάνω από 4 χρόνια και δυστυχώς είναι εκτός εγγύησης.
δες λιγο την συζητηση για τον performance και αν αξιζει να περιμενεις για τον πρασινο..στην Ελλαδα ολα ερχονται μια βδομαδα μετα την ιταλια

• Like
Reactions: ntalikieris
d

δες λιγο την συζητηση για τον performance και αν αξιζει να περιμενεις για τον πρασινο..στην Ελλαδα ολα ερχονται μια βδομαδα μετα την ιταλια
Σε ευχαριστώ

Καλημέρα,
Πρόσφατα είχαν βγάλει ένα τροχό, τον 20 V PPWSFA 20-Li A2. Μήπως έχει πάρει το μάτι σας αν παίζει ακόμη στα ράφια; (παρέδωσε πνεύμα εχθές ο πρασινούλης...)
b0b29580250676d07bd36a923653646b.jpg

Στάλθηκε από το 2306EPN60G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον συγκεκριμένο τον είχε σε αρκετά κομμάτια (γύρω στα 10) προχθές Δευτέρα 17/6 το απόγευμα το κατάστημα της Λ. Αθηνών (Βιαμάξ) στο Περιστέρι στα 44,99 ευρώ (όσο κόστιζε τη βδομάδα που τον έφεραν πρόσφατα).

Τον συγκεκριμένο τον είχε σε αρκετά κομμάτια (γύρω στα 10) προχθές Δευτέρα 17/6 το απόγευμα το κατάστημα της Λ. Αθηνών (Βιαμάξ) στο Περιστέρι στα 44,99 ευρώ (όσο κόστιζε τη βδομάδα που τον έφεραν πρόσφατα).
Μια χαρά!! Λογικά θα έχουν μείνει και σε άλλα καταστήματα, θα κάνω μια βόλτα αύριο. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση