Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πήρα σήμερα την 4Α 12V μπαταρία και η ευγενέστατη υπάλληλος με ενημέρωσε ότι πια οι επιστροφές μπορούν να γίνουν χωρίς την απόδειξη, αρκεί η lidl plus για την επιστροφή.
Ισως το γνωρίζετε ήδη, εγώ το έμαθα σημερα γι αυτό το γράφω.
Για το 12βολτο ρουτεράκι έχει κανείς άποψη?

Aπιστευτες οι τιμες για τις 12βολτες μπαταριες Parkside. 12 ευρω για την μικρη και 18 ευρω για την μεγαλη των 4μΑ!!
Γενικοτερα οι τιμες σε ολα τα 12βολτα Parkside που εχει τωρα ειναι παρα πολυ χαμηλες.

Στο Lidl διπλα στον προαστειακο Δουκισσης Πλακεντιας, ειχαν μεινει ελαχιστες κατα τις 2 η ωρα που πηγα.
yfnlARah.jpg

Πηρα μια μικρη για ενα 12βολτο τροχακι που εχω και μια μεγαλη για εναν φιλο που δουλευε απο τις 6 η ωρα το πρωι και δεν προλαβαινε :)

Τελικά είχαν αρκετές μπαταρίες στα ράφια ??
Δεν ξέρω γιατί έχω ανεβεί Σύβοτα.
Μπάμπη ωραίο δρόμο σου έχουν φτιάξει για να πηγαίνεις άνετα στο Ξηρόμερο. ;):ROFLMAO:

Σημερα που πηγα να παρω ηλιοσπορους ειδα οτι υπηρχαν ακομα.
Βεβαια η περιοχη γυρω απο το Lidl μετρό Δουκισσης Πλακεντιας ειναι περιοχη κυριως γεματο γέροντες, οποτε μπορει να ειναι εξαιρεση που υπαρχει αποθεμα.

• Like
Reactions: osatosa
Μπάμπη ωραίο δρόμο σου έχουν φτιάξει για να πηγαίνεις άνετα στο Ξηρόμερο. ;):ROFLMAO:

Τώρα που έφτιαξαν το δρόμο και πάω αέρα εγώ έμπλεξα στην Αθήνα με ανακαινίσεις… :(

Μπάμπη ωραίο δρόμο σου έχουν φτιάξει για να πηγαίνεις άνετα στο Ξηρόμερο. ;)
Προχθές που πήγα και πήρα τον τροχό, υπήρχαν άφθονες 12άρες, άφθονες 8άρες 20V, άφθονοι φορτιστές, αλλά ούτε λέπι από 4άρες 20 V που ήθελα να πάρω άλλη μία.

Και ο δικός μου ο πράσινος γωνιακός τροχός μπαταρίας τα έφτυσε πριν μια βδομάδα...
Μίλησα με Χιούστον, δυστυχώς εκτός εγγύησης...
Δε νομίζω να ξαναπάρω

Έχω από την σειρά performance το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο και την σέγα, με μπαταρία 2Ah και 4Ah smart.
Διαβάζω γενικά διάφορα θέματα για τις smart μπαταρίες και σκέφτομαι να την επιστρέψω και να πάρω τις απλές 4Ah.
Κάποιος που να έχει και τις δύο να μας πει εντυπώσεις; Θετικό των smart το (πολύ) μικρότερο μέγεθος.

.....
Κάποιος που να έχει και τις δύο να μας πει εντυπώσεις; ...

Την 4Ah smart την χρησιμοποιώ εδώ και κάποιους μήνες και δεν έχω διαπιστώσει το παραμικρό πρόβλημα. :)

Απλώς, ακολουθώντας τη συμβουλή των πιο έμπειρων εδώ μέσα, δεν ασχολήθηκα καθόλου με το Bluetooth που διαθέτει και την αντίστοιχη εφαρμογή του κινητού, καθώς όπως λένε, μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα.

• Like
Reactions: dimitris.v
Βρήκα λίγο χρόνο σήμερα το απόγευμα να δοκιμάσω τον επαναφορτιζόμενο performance χαμηλού προφίλ PPWSFA 20-Li A2 που πήρα προχθές και θέλησα να γράψω δυο λόγια.Πρόκειται για αντικειμενικά δυνατό τροχό που δεν μασάει τίποτα!!! Καμία μα καμία σχέση με τους δύο πράσινους PWSA 20-LI B3 που είχα και χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα Το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμη και στην 1η σκάλα έκοψα λαμαρίνα 4mm απροβλημάτιστα και δεν τον ένιωσα να θέλει να σταματήσει. Έτριψα παλιοσίδερα στη δεύτερη σκάλα με δισκάκι φτερού 60άρας κόκωσης και ένιωθα τη δύναμη που έβγαζε (ναι, στη δεύτερη σκάλα, οι οποίες σκάλες στους πράσινους είναι πρακτικά άχρηστες), έτριβε και κατέβαζε τα σίδερα σα βούτυρο. Σε αντίθεση με τον πρώτο Α1 αυτού του του τύπου χαμηλού προφίλ ο οποίος είχε θέμα με τα ηλεκτρονικά και φρέναρε εύκολα από ότι είδα σε διάφορα review, στον συγκεκριμένο Α2 έγινε update στα ηλεκτρονικά του με αποτέλεσμα να του δίνουν επιπλέον δύναμη μόλις χρειαστεί και να μη παίρνει χαμπάρι σε τίποτα. Επίσης δεν διαπίστωσα ζέσταμα ούτε στην κεφαλή, ούτε και στο σώμα στο σημείο του μοτέρ σε αντίθεση με τους πράσινους που με το παραμικρό γίνονταν κυριολεκτικά πυροτέχνημα. Όποιος χρειάζεται τέτοιο εργαλείο να το πάρει, αξίζει!!

Βρήκα λίγο χρόνο σήμερα το απόγευμα να δοκιμάσω τον επαναφορτιζόμενο performance χαμηλού προφίλ PPWSFA 20-Li A2 που πήρα προχθές και θέλησα να γράψω δυο λόγια.Πρόκειται για αντικειμενικά δυνατό τροχό που δεν μασάει τίποτα!!! Καμία μα καμία σχέση με τους δύο πράσινους PWSA 20-LI B3 που είχα και χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα Το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμη και στην 1η σκάλα έκοψα λαμαρίνα 4mm απροβλημάτιστα και δεν τον ένιωσα να θέλει να σταματήσει. Έτριψα παλιοσίδερα στη δεύτερη σκάλα με δισκάκι φτερού 60άρας κόκωσης και ένιωθα τη δύναμη που έβγαζε (ναι, στη δεύτερη σκάλα, οι οποίες σκάλες στους πράσινους είναι πρακτικά άχρηστες), έτριβε και κατέβαζε τα σίδερα σα βούτυρο. Σε αντίθεση με τον πρώτο Α1 αυτού του του τύπου χαμηλού προφίλ ο οποίος είχε θέμα με τα ηλεκτρονικά και φρέναρε εύκολα από ότι είδα σε διάφορα review, στον συγκεκριμένο Α2 έγινε update στα ηλεκτρονικά του με αποτέλεσμα να του δίνουν επιπλέον δύναμη μόλις χρειαστεί και να μη παίρνει χαμπάρι σε τίποτα. Επίσης δεν διαπίστωσα ζέσταμα ούτε στην κεφαλή, ούτε και στο σώμα στο σημείο του μοτέρ σε αντίθεση με τους πράσινους που με το παραμικρό γίνονταν κυριολεκτικά πυροτέχνημα. Όποιος χρειάζεται τέτοιο εργαλείο να το πάρει, αξίζει!!
Ενδιαφέρον. Υπαρχει ακομα στα ραφια?

Ενδιαφέρον. Υπαρχει ακομα στα ραφια?
Πιθανολογώ να υπάρχει. Είχε αρκετά κομμάτια μισοβδόμαδα
Εδώ κι ένα βιντεάκι με τον συγκεκριμένο, τον Α2 . Μέσες άκρες φαίνεται τι κάνει. Για ένα κροτάλισμα που αναφέρει στην ασφάλεια του προφυλακτήρα, ο δικός μου δεν το έχει (δεν είναι και κάτι το σημαντικό βέβαια).
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Eργαλειακια απο την Πεμπτη στο Lidl.

Eχει και ενα αλυσοπριονο μπαταριας στα ειδη κηπου

εχει κολλες και διαφορες ταινιες της 3Μ στα ειδη νοικοκυριου