Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

πηρα πριν λιγο καιρο το κολλητηρι μπαταρίας (PLKA 4 B3) και με συνολικά πολύ λίγη χρήση δεν ζεσταίνει. πήρα τηλ το σερβις, μου έστειλαν άλλο, αλλά και το καινούριο κανει το ίδιο...
για την ακρίβεια πατάω το on παρατεταμένα, αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπακι 9 φορές και μετά τίποτα... και τα δύο το ίδιο κανουν.
το μόνο τους κοινό σημείο ειναι η μύτη -βάζω την ίδια, αλλά και χωρίς μύτη τα ίδια κάνει...
θα μπορούσε να φταίει η μυτη???
εχω παραγγείλει άλλη για την δοκιμή αλλά μέχρι να έρθεί είπα να ρωτήσω μπας και έχεις κανεις ιδέα τι μπορείς να γίνεται...

σε ενα ANTEX που ειχε καει η αντισταση υπηρχε ανταλλακτικο και την αλλαξα. στο parkside δε ξερω... αν ειναι kompernass μπορεις να δεις στο site τους αν υπαρχει ανταλλακτικο

• Like
Reactions: dim tz
σε ενα ANTEX που ειχε καει η αντισταση υπηρχε ανταλλακτικο και την αλλαξα. στο parkside δε ξερω... αν ειναι kompernass μπορεις να δεις στο site τους αν υπαρχει ανταλλακτικο
ειναι Grizzly, αλλα η αντισταση θα ειναι SMD με ο,τι σημαινει αυτό για την αλλαγή της...

Είναι η μύτη φίλε μου, στα κολλητήρια αυτά, η αντίσταση είναι η μύτη η ίδια. Όταν είναι καμμένη ή το ανάψεις χωρίς μύτη, παρουσιάζει αυτήν την συμπεριφορά. Έχω ακριβώς το ίδιο και το τέσταρα, το άναψα χωρίς μύτη και όντως ξεκίνησε να ανβοσβήνει το λαμπάκι, μετά του έβαλα μύτη και δούλεψε κανονικά. Για έξτρα μύτες ψάξε στο aliexpress γιατί εδώ τις βαράνε.

• Like
Reactions: mavras and dim tz
Είναι η μύτη φίλε μου, στα κολλητήρια αυτά, η αντίσταση είναι η μύτη η ίδια. Όταν είναι καμμένη ή το ανάψεις χωρίς μύτη, παρουσιάζει αυτήν την συμπεριφορά. Έχω ακριβώς το ίδιο και το τέσταρα, το άναψα χωρίς μύτη και όντως ξεκίνησε να ανβοσβήνει το λαμπάκι, μετά του έβαλα μύτη και δούλεψε κανονικά. Για έξτρα μύτες ψάξε στο aliexpress γιατί εδώ τις βαράνε.
Το δοκίμασα και εγώ,έτσι ακριβως είναι, το ίδιο έκανε και σε εμενα

• Like
Reactions: mavras and tonyfg
Είδα ότι το αγγλικό Lidl έφερε εκτυπωτή ετικετών bluetooth στις 15 λίρες και 3 ρολά ετικετών στις 3 λίρες.
Το ενδιαφέρον είναι ότι οι ετικέτες φαίνεται να είναι συμβατές με τα μηχανήματα της Nibot που έχουμε αγοράσει κάποιοι από εδώ.

Έχουν ελληνικό εγχειρίδιο, και μακάρι να τα φέρουν και στην Ελλάδα.

σε ευχαριστώ πολύ!!! εχω ήδη παραγγείλει και θα ενημερώσω με την παραλαβή της.

• Like
Reactions: tonyfg
Kαποια αγρια εργαλεια αυτη την βδομαδα..

Εχει και για τον κηπο κατι τις..

Βρηκα επισης ενδιαφεροντες τους δυο ψηφιακους χρονοδιακοπτες για εσωτερικο και για εξωτερικο χωρο -με 6 ευρουδακια

....και για οσους ψηνουμε Ελληνικη καφεδιά στο καμινετο, φιαλη υγραεριου 500γρ, με 2.39 ευρω με Lidl plus

Κάποια στιγμή στο παρελθόν, το είχα ψαξει.
Αυτος ειναι ο απλός με τις λεπίδες, αλλά αυτές χαλάνε.
Υπάρχει και άλλος, με πολύ διαφορετικό μηχανισμό με μηλο, που είναι πολύ καλύτερος.

Εν τω μεταξύ, όλα αυτά είναι φασόν. Οι ίδιοι υπάρχουν και στην Ελλάδα από 'σοβαρές' μάρκες, αλλά και από τα βάθη της Κίνας.

Αυτος ειναι ο απλός με τις λεπίδες, αλλά αυτές χαλάνε.
Υπάρχει και άλλος, με πολύ διαφορετικό μηχανισμό με μηλο, που είναι πολύ καλύτερος.
Δεν μου άρεσε που στα βίντεο βάζανε τα κλαδάκια ένα-ένα, σπρώχνοντάς τα στην (μικρή) τρύπα του μηχανήματος. Η εικόνα που είχα στο μυαλό μου για τους κλαδοτεμαχιστές ήταν ένα μεγάλο χωνί που απλά πετάς μέσα το υλικό και το αλέθει.
Επίσης, δεν ήταν σταθερό, κουνιόταν πέρα-δώθε καθώς έσπρωχναν τα κλαδιά.

Κουβέντα να γίνεται δηλαδή - δεν μου χρειάζεται και πολύ τέτοιο μηχάνημα.

• Like
Reactions: Χιωτης
Kαποια αγρια εργαλεια αυτη την βδομαδα..

Εχει και για τον κηπο κατι τις..

Βρηκα επισης ενδιαφεροντες τους δυο ψηφιακους χρονοδιακοπτες για εσωτερικο και για εξωτερικο χωρο -με 6 ευρουδακια

....και για οσους ψηνουμε Ελληνικη καφεδιά στο καμινετο, φιαλη υγραεριου 500γρ, με 2.39 ευρω με Lidl plus
Γνωρίζουμε αν η εν λόγω φιάλη υγραερίου είναι συμβατή με καμινέτα Ελ Γκρέκο;

Δεν μου άρεσε που στα βίντεο βάζανε τα κλαδάκια ένα-ένα, σπρώχνοντάς τα στην (μικρή) τρύπα του μηχανήματος. Η εικόνα που είχα στο μυαλό μου για τους κλαδοτεμαχιστές ήταν ένα μεγάλο χωνί που απλά πετάς μέσα το υλικό και το αλέθει.
Επίσης, δεν ήταν σταθερό, κουνιόταν πέρα-δώθε καθώς έσπρωχναν τα κλαδιά.

Κουβέντα να γίνεται δηλαδή - δεν μου χρειάζεται και πολύ τέτοιο μηχάνημα.
αυτό που εχεις στο μυαλό σου κοστίζει 10+ φορές πάνω.
εδω εχει σαν τους δυο του lidl αλλα και αυτους που εχεις στο μιαλο σου

Καλά το powerband με το φακό είναι πολύ καμουφλάζ...!!!
Πιο πολυ για τα άνοιγματα μπύρας θα χρησιμοποιηθεί πάρα για φως και powerband...!!!:ROFLMAO::ROFLMAO:
Εγώ πήρα αυτή την μ!@€λ!#κια έβγαλα το ανοιχτήρι το έβαλα σε ένα δραπανο 30 ετών einhel που είχα και κουμπώνει η μπαταρία από parkside...σπέσιαλ έγινε με λίγη μπαμπριζοκολλα...το μόνο κακό είναι η διχρωμία σε κίτρινο με πράσινο...αλλά σκοτωνει