Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

80 ευρω είχε περσυ και 65 με lidl plus..
Στα 55 καλά είναι τώρα..
Με τις τιμες Bουλγαριας πάντοτε είχαμε μια διαφορά προς τα πάνω...
Τώρα γίναμε ένα και ειδικά αφού είμαστε δίπλα πρέπει νομιζω να τις έχουν ίδιες...τις αριδες τις έχουν 2.5 ευρω το σετ...και γενικά σε αυτό το φυλλάδιο έχουν ίδια πράγματα τώρα..Γνώμες για το καροτσάκι έχουμε?

• Like
Reactions: KOSSTV
Το καροτσι το σκεφτομουν και εγω αλλα με 40 κιλα μεγιστη επιβαρυνση στις σκαλες μου ειναι εντελως αχρηστο.

Ηθελα τετοιο καροτσι για πιο ευκολες μεταφορες οικιακων συσκευων απο τις σκαλες.
Πλυντηρια ρουχων, πλυντηρια πιατων, ψυγεια, στεγνωτηρια ρουχων, κουζινες, ολα αυτα ειναι πανω απο 40 κιλα...

• Like
Reactions: dim tz
Το καροτσι το σκεφτομουν και εγω αλλα με 40 κιλα μεγιστη επιβαρυνση στις σκαλες μου ειναι εντελως αχρηστο.

Ηθελα τετοιο καροτσι για πιο ευκολες μεταφορες οικιακων συσκευων απο τις σκαλες.
Πλυντηρια ρουχων, πλυντηρια πιατων, ψυγεια, στεγνωτηρια ρουχων, κουζινες, ολα αυτα ειναι πανω απο 40 κιλα...
Μόλις παρήγγειλα https://www.leroymerlin.gr/gr/kigal...i-metaforas-fortion-200kg-gia-skalia-85106886

Στο κατάστημα της Πέτρου Ράλλη είχε την Κυριακή...όπως και στην Θηβών όπως ενημερώθηκα..σήμερα δεν ξέρω τι θα βρεις..
Έστω και καθυστερημένα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τελικά βρήκα στο Ίλιον.

• Like
Reactions: KOSSTV
Πολυ πραμα απο την ερχομενη Πεμπτη απο εργαλεια και αναλωσιμα μεχρι φινα ρουχαλακια εργασιας! Πλουσια τα ελεη σου, Λιντλ!

Έχει αγοράσει κανείς από προηγούμενη φορά το σετ επαναφορτιζόμενου δραπανοκατσάβιδου που φέρνουν ( https://www.lidl-hellas.gr/p/parksi...49653?pageId=10063084&tabCode=Next_Sales_Week ) να μας πει αν αξίζει, ιδίως σε σχέση με το αντίστοιχο της πράσινης σειράς; Αν θυμάμαι σωστά πρέπει να το είχε πάρει και ο Κωστής.
Ρωτώ γιατί αν κι έχω το πράσινο, με δελεάζει η πληρότητα του σετ (φορτιστής, 2 μπαταρίες, εξαρτήματα) σε συνδυασμό με την τιμή φυσικά. Εφόσον έχει όντως διαφορά σε ποιότητα/απόδοση σε σχέση με το πράσινο (με ενδιαφέρει αρκετά το ζήτημα του να μη στραβογυρίζει το τσοκ στην περιστροφή, ένα θέμα που γενικά τα πράσινα Parkside υστερούν σε σχέση με τα αντίστοιχα της μαύρης σειράς), ίσως το αγοράσω (δίνοντας παράλληλα το πράσινο που έχω, "δώρο" στον πατέρα μου).

Έχει αγοράσει κανείς από προηγούμενη φορά το σετ επαναφορτιζόμενου δραπανοκατσάβιδου που φέρνουν ( https://www.lidl-hellas.gr/p/parksi...49653?pageId=10063084&tabCode=Next_Sales_Week ) να μας πει αν αξίζει, ιδίως σε σχέση με το αντίστοιχο της πράσινης σειράς; Αν θυμάμαι σωστά πρέπει να το είχε πάρει και ο Κωστής.
Ρωτώ γιατί αν κι έχω το πράσινο, με δελεάζει η πληρότητα του σετ (φορτιστής, 2 μπαταρίες, εξαρτήματα) σε συνδυασμό με την τιμή φυσικά. Εφόσον έχει όντως διαφορά σε ποιότητα/απόδοση σε σχέση με το πράσινο (με ενδιαφέρει αρκετά το ζήτημα του να μη στραβογυρίζει το τσοκ στην περιστροφή, ένα θέμα που γενικά τα πράσινα Parkside υστερούν σε σχέση με τα αντίστοιχα της μαύρης σειράς), ίσως το αγοράσω (δίνοντας παράλληλα το πράσινο που έχω, "δώρο" στον πατέρα μου).
Το είχα πάρει περσι στα 65 ευρώ για λογαριασμό του πατερα μου...
Φυσικά το έχω πάρει και εγώ να το.δουλεψω να δω πως πάει...
Το τσοκ και στην περιστροφή και στο βαλε βγαλε για χρηση παλμικου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα..
Το έχω χρησιμοποιήσει και σε σίδερο,ξύλο και ως βιδολογο σε ξυλοκατασκευες και γυψοσανιδα...δεν βρήκα θέμα σε υπια χρήση...
Εάν δεν έχεις άλλο 12ν το.περνεις με κλειστα τα μάτια..
Σε σχέση με το πράσινο δεν γνωρίζω άλλα το ενα είναι 30Ν και αυτό εδώ 35Ν ..

Βέβαια με λίγα ευρώ παραπάνω ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος..

• Like
Reactions: lazarefa
Θα ήθελα να ρωτήσω για το PARKSIDE® Εργαλείο ανύψωσης και σύσφιξης
Αξίζει? Φαίνεται ενδιαφέρον...
9,90€
Αν προλάβω και επειδή η τιμή είναι παραπάνω από χώμα αφού τα αντίστοιχα επώνυμα και μη Viking Arms είναι πανάκριβα,θα πάρω 2 καθώς επίσης και ένα πολυεργαλείο ρεύματος https://www.lidl-hellas.gr/p/parksi...49657?pageId=10063084&tabCode=Next_Sales_Week.

• Like
Reactions: dim tz and KOSSTV