Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχω παρει για δοκιμη ενα τετοιο μικρο ανυψωτικο οταν το ειχε πρωτοφερει το Λιντλ και το βρηκα χρησιμο, λειτουργικο και παφθηνο. Την Πεμπτη θα παρω αλλο ενα.

Το μονο σημειο που θελει λιγο προσοχη και εξασκηση ειναι στο χαμηλωμα, να προσεξεις να μην αφησεις το βαρος να πεσει αποτομα.

Για το ανυψωτικό μακάρι να φέρει ποσότητες...γιατί κανονικά σε αυτά θέλεις ζευγάρι...Όχι ένα...

Για το ανυψωτικό μακάρι να φέρει ποσότητες...γιατί κανονικά σε αυτά θέλεις ζευγάρι...Όχι ένα...
Έχεις απόλυτο δίκιο
Γύρω στις 1:30μμ στην Λυκόβρυση, πήρα δύο και τα έβλεπα να τελειώνουν

Πήρα 2 ανυψωτικά με μοναδικό σκοπό να σηκώσουν καμιά εσωτερική πόρτα μέσα στο σπίτι (αν χρειαστεί ποτέ),αλλά είναι τόσο χοντρή η βάση (ποδαράκια) που ανυψώνεται,που δεν μπαίνουν με τίποτα κάτω από πόρτα.

Θα πρεπει πρωτα να σηκωσεις ελαχιστα την πορτα με ενα λοστο, σφηνα, η ενα μεγαλο ισιο κατσαβιδι, προσεχοντας να μην γδαρεις το πατωμα αν ειναι ξυλινο.

Για πορτες, ενα ανυψωτικο ειναι αρκετο.

Σε σχέση με το ανυψωτικό που έφεραν χθες στα 10 ευρώ, πιστεύετε ότι είναι πολύ πιο βολικό από τις σφήνες αέρα σαν την παρακάτω;
Μιλάω για εφαρμογές όπως ανύψωση επίπλων μέσου βάρους ή για καμία εσωτερική πόρτα στο σπίτι, αν χρειαστεί αφαίρεση.

Σε σχέση με το ανυψωτικό που έφεραν χθες στα 10 ευρώ, πιστεύετε ότι είναι πολύ πιο βολικό από τις σφήνες αέρα σαν την παρακάτω;
Μιλάω για εφαρμογές όπως ανύψωση επίπλων μέσου βάρους ή για καμία εσωτερική πόρτα στο σπίτι, αν χρειαστεί αφαίρεση.
Λάζαρε καμία σχέση...
Με αυτό που αναφέρεις θα κάνεις πολύ περισσότερη ώρα σύν ότι δεν ξέρεις εάν έχει την δύναμη να το
σηκώσει και να το σταθεροποιηθει εκεί...
Αυτό του Lidl έχει αρκετή δύναμη και θα συγκρατηθεί στο σημείο που θες..

Πήρα 2 ανυψωτικά με μοναδικό σκοπό να σηκώσουν καμιά εσωτερική πόρτα μέσα στο σπίτι (αν χρειαστεί ποτέ),αλλά είναι τόσο χοντρή η βάση (ποδαράκια) που ανυψώνεται,που δεν μπαίνουν με τίποτα κάτω από πόρτα.
Είναι το μόνο τους ελάττωμα..
Κατά αλλά είναι πιο στιβαρά από κάποια που πήρα από το Temu,οχι οτι δεν ειναι καλα,αλλά είναι όντως πιο λεπτά για να χωρέσουν...

Γενικώς μιλώντας για πόρτες θέλεις 2..με ένα ταλαιπωρήσαι..

• Like
Reactions: lazarefa
Κάτι ψιλολογια σπο τα χθεσινά..
Τα παντελόνια εργασίας είναι τα πιο ωραία από όσα έχω πάρει ως τώρα.
Οι πατρογκες πάρθηκαν για σκούπισμα..
Δεν βρήκα τις μακριές κατσαβιδολαμες...
20250117_141548.jpg

Με αυτά σηκώνεις την πόρτα όσο χρειάζεται για να μπει το ανυψωτικοimage.jpeg

Last edited:
Θέλω να βγάλω 1-2 εσωτερικές πόρτες να τις τρίψω γιατί μετά από 12 χρόνια έχουν κρεμάσει και τρίβονται στο πάτωμα,εκτός αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος/ρύθμιση που θα τις ξαναφέρει στα ίσια τους.
Με αυτά σηκώνεις την πόρτα όσο χρειάζεται για να μπει το ανυψωτικοView attachment 245739
Από περιέργεια γιατί μάλλον θα κάνω δουλειά με το ανυψωτικό του skysound,έχεις κάποιο link?
Έκανα αναζήτηση με φωτογραφία και το μόνο που μου έβγαλε είναι αυτό παρακάτω που δεν στέλνει Ελλάδα.

EDIT:
Tώρα είδα περί τίνος πρόκειται από την ανάρτηση του Lazarefa πιο πάνω.

Last edited:
Σήμερα πέρασα και πήρα ένα διαμαντοτροχό.
Είχε δύο τύπους, ο ένας πράσινου χρώματος κι ο άλλος μαύρος.
Εγώ πήρα τον πράσινο, Segments configured for a faster grinding speed έγραφε.
Τον πήρα για δοκιμή, ήθελα να δοκιμάσω τι ψάρια πιάνει μια υπερβολικά σκληρή πέτρα που έχω και ήθελα να την κάνω εντελώς επίπεδη για ακόνι.
Νόμιζα οτι ήταν μικρότερη διάμετρος, δεν είχα προσέξει οτι ήταν 180mm.
Όταν γύρισα σπίτι την έβαλα πάνω στον τροχό και τη δοκίμασα κατ’ευθείαν.
Μόλις είδα το αποτέλεσμα, οτι κάνει δουλειά στην πέτρα και φθείρεται σχετικά ελάχιστα, πήγα και πήρα και το μαύρο.

IMG_0584.jpeg

Ναι Κωστή… 125-άρη μπαταρίας.
Ρωτάω γιατί έχω βάλει 150μμ σε 125αρη και ο τροχος αποκτάει πολύ περισσότερους κραδασμούς και δονήσεις και ο χειρισμός δεν είναι εύκολος κατα την χρηση κατά πόσο δε με 180μμ...