με τον αντιστοιχο φυσητηρα μπαταριας τυπου μακιτα (drillpro) , που υποθετω θα ειναι παρομοιοι , περαν αυτων που λεει ο κωστης , η μανα μου καθαριζει την αυλη (τσιμεντο - οχι πλακακι , άρα σαγρε καπου) απο τα φυλλα , γλιτωνοντας το καθημερινο σκουπισμα.
η ισχυς ολων αυτων των φυσερων τετοιου τυπου ειναι περιπου ιδια , και ενα (μικρο) κλικ πιο αδυναμα απο τα αντιστοιχα ρευματος των 400-450 watt , οπως αυτο (και το οποιο εχω).
https://www.skroutz.gr/s/26650647/K...as-Aporrofitiras-CHeiros-Ilektrikos-450W.html
ετσι , για μενα ειναι ενα απαραιτητο εργαλειακι για παρα πολλες δουλιες , με ικανη δυναμη , που θα σου χρειαστει παντου.
αφου εχεις μπαταριες της παρκσαιντ, χτυπα το!
σκεπτομαι κι εγω να το παρω , σαν δευτερο γιατι πολλες φορες λειπω για μερες και οταν ξεφορτιστει το πρωτο η γρια μου δεν μπορει να βγαλει τη μπαταρια απο το τυπου μακιτα και ξεμενει .
και να το παρω σαν τεταρτο , παρα του οτι εχω το τυπου μακιτα, το κραουσμαν ρευματος και ενα θηριωδες στα 3.000 watt αν θυμαμαι καλα (το οποιο ομως ειναι αδυνατον να χειριστει η 84χρονη μανα μου)