Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτο σημαινει οτι αν παρουμε παλιες μπαταριες θα εχει πεσει και η αποδοση τους? Χαζη ερωτηση μπορει να κανω αλλα μπορει να εχει και νοημα..
Ναι.. αν έχει μείνει διάστημα..
Συν τοις άλλοις η κατασκευή και η ποιότητα των Parkside έχει πέσει πλήρως..
Όλοι βλεπουμε πόσες χαλάνε γρήγορα επειτα από μερικές χρησεις..
Αν η μπαταρια έχει μείνει καιρό στο ράφι και έχει αποφορτιστει πλήρως, μπορεί να έχει μπει σε βαθεια αποφορτιση και η επιστροφή της σε κανονικά επίπεδα δύσκολη.. άρα μετά από 4-5 φορτίσεις τα παίζει..

• Like
Reactions: euromaster
Μαι.. αν έχει μείνει διάστημα..
Συν τοις άλλοις η κατασκευή και η ποιότητα των Parkside έχει πέσει πλήρως..
Όλοι βλεπουμε πόσες χαλάνε γρήγορα επειτα από μερικές χρησεις..
Αν η μπαταρια έχει μείνει καιρό στο ράφι και έχει αποφορτιστει πλήρως μπορεί να έχει μπει σε βαθεια αποφορτιση και η επιστροφή της σε κανονικά επίπεδα δύσκολη.. άρα μετά από 4-5 φορτίσεις τα παίζει..
Εγώ παντως παιδια θα αγοράσω 4 να έχω γιατι θελω να αντικατάστασω τις 2 12v μολύβδου που εχει του μικρού το αυτοκίνητο με λιθιου.. οι 2 μολύβδου στα 7 ah βγαίνουν 50 ευρω και κραταν ένα χρόνο τουλάχιστον, εδώ σίγουρα θα αντέξουν 3 και δεν θα σκέφτομαι αν θα του φτάσει η μπαταρια για όλη μέρα..βάζεις 2 άλλες και τελος..

Εγώ παντως παιδια θα αγοράσω 4 να έχω γιατι θελω να αντικατάστασω τις 2 12v μολύβδου που εχει του μικρού το αυτοκίνητο με λιθιου.. οι 2 μολύβδου στα 7 ah βγαίνουν 50 ευρω και κραταν ένα χρόνο τουλάχιστον, εδώ σίγουρα θα αντέξουν 3 και δεν θα σκέφτομαι αν θα του φτάσει η μπαταρια για όλη μέρα..βάζεις 2 άλλες και τελος..
Ναι αλλα εσυ εισαι την ενχειρησης οποτε θα κανεις δουλεια ο κοσμος να χαλασει....!!!
Καλημέρα
Αυτός ο φυσητήρας που έβγαλε για Πέμπτη αξίζει ή να περιμένω τον πιο μεγάλο;
Aυτον λες..;

Για ψιλοδουλειες κηπου ειναι οκ...οχι για χοντρα..
γενικα αυτου του ειδους τα φυσερα ειναι γαι καθαρισμος σκονης για δουλειες οικοδομης και καθαρισμους pc.

Εχθες που πηγα γαι ψωνια ειδαν αυτον ρευματος και μου αρεσε...

με τον αντιστοιχο φυσητηρα μπαταριας τυπου μακιτα (drillpro) , που υποθετω θα ειναι παρομοιοι , περαν αυτων που λεει ο κωστης , η μανα μου καθαριζει την αυλη (τσιμεντο - οχι πλακακι , άρα σαγρε καπου) απο τα φυλλα , γλιτωνοντας το καθημερινο σκουπισμα.
η ισχυς ολων αυτων των φυσερων τετοιου τυπου ειναι περιπου ιδια , και ενα (μικρο) κλικ πιο αδυναμα απο τα αντιστοιχα ρευματος των 400-450 watt , οπως αυτο (και το οποιο εχω).
https://www.skroutz.gr/s/26650647/K...as-Aporrofitiras-CHeiros-Ilektrikos-450W.html

ετσι , για μενα ειναι ενα απαραιτητο εργαλειακι για παρα πολλες δουλιες , με ικανη δυναμη , που θα σου χρειαστει παντου.
αφου εχεις μπαταριες της παρκσαιντ, χτυπα το!
σκεπτομαι κι εγω να το παρω , σαν δευτερο γιατι πολλες φορες λειπω για μερες και οταν ξεφορτιστει το πρωτο η γρια μου δεν μπορει να βγαλει τη μπαταρια απο το τυπου μακιτα και ξεμενει .
και να το παρω σαν τεταρτο , παρα του οτι εχω το τυπου μακιτα, το κραουσμαν ρευματος και ενα θηριωδες στα 3.000 watt αν θυμαμαι καλα (το οποιο ομως ειναι αδυνατον να χειριστει η 84χρονη μανα μου)