Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ψάχνω και εγώ τον φυσητήρα στο κέντρο και νότια προάστια, αλλά πουθενά.. :(

Το έχει πετύχει κάποιος πουθενά?
Άστο δεν υπάρχει πουθενά...
Στις 2 ομαδες της PARKSIDE στο F/B όλοι ανέφεραν από 4 ως 7-8 κομμάτια οτι υπηρχαν πρωι-πρωι σε κάθε κατάστημα..
Έχει καταντήσει γελοίο..

ααα, ειναι δηλαδη μονο φυσητηρας...
ενταξει , μια χαρα ειναι η τιμη του ακομα κι ετσι. θα εκτιμηθει περισσοτερο απο οσους εχουν αυλες, βεραντες, μεγαλα μπαλκονια. ουτε σκουπισμα , ουτε τιποτα κουραστικο :)
αν το βρω , θα το χτυπησω παραυτα
Όχι και απορρόφησης είναι...εχει σάκο...

• Like
Reactions: nickolas
παειιιιιι ο φυσητήτρας. Έχει κάπιοος να προτείνει κάποιο απο αυτά που έχει παρει και είναι καλό , οχι βεβαια στα 20 ευρο ας έχει παραπανω

b498246e-b07c-4cca-9287-0c7853781cd3.jpg.webp

• Like
Reactions: rhtoras
Αυτο δοκιμασα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, για μικροφυσιματα που κανω ειναι εξαιρετικο για τα λεφτα του. Καθυστερει λιγο με χρι να ξεκινησει αλλα εχει αρκετη πιεση. Εννοειται δεν το συγκρινουμε με αυτο του θεματος, αλλος ογκος και χαρακτηριστικα.

παειιιιιι ο φυσητήτρας. Έχει κάπιοος να προτείνει κάποιο απο αυτά που έχει παρει και είναι καλό , οχι βεβαια στα 20 ευρο ας έχει παραπανω

View attachment 254957
εχω αυτόν τον πορτοκαλί από aliexpress choice σε λιγες μέρες ευρωπαϊκη αποθήκη δεν ειναι φουλ δυνατός και κάνει θόρυβο
έχει αρκετά εξαρτήματα αλλά για τη δουλειά που το θέλω φύσημα pc ειναι κομπλέ ειδικά για πληκτρολόγια και περίεργα/δυσπρόσιτα σημεία
δεν ξέρω αν τα άλλα ειναι καλυτερα αλλά λένε οτι ειναι στο amazon ενα καλό που όμως κάνει 50 ευρώ περίπου
εγω αυτό το πήρα γυρω στα 13-15 με έκπτωση

Attachments

• Screenshot 2025-07-05 at 20-47-00 500W Cordless Electric Air Duster Computer Vacuum Cleaner fo...png
    Screenshot 2025-07-05 at 20-47-00 500W Cordless Electric Air Duster Computer Vacuum Cleaner fo...png
    215.4 KB · Views: 22
  • Like
Reactions: alfadex1
Σήμερα πάω πρωϊ-πρωϊ να πάρω τον αλοιφαδόρο 800W:

Τον αγοράζω μαζί με το έξτρα σετ σφουγγαριών, και κάτι είδη για το αυτοκίνητο (πυροσβεστήρας και 2 τσάντες πορτμπαγκάζ)
Επιστρέφω σπίτι, τον ανοίγω πιό πολύ από περιέργεια, τον βάζω στο ρεύμα και πατάω. Στη 1η ταχύτητα ξεκίνησε αλλά μέσα σε λίγα δευτ. πέσανε οι στροφές μέχρι που σταμάτησε εντελώς η περιστροφή, ενώ το μοτέρ συνέχισε να λειτουργεί.. Ξανά και ξανά αλλά τζίφος, ενώ από τη 2η και πάνω δούλευε, αλλά οι στροφές ακόμη και στη 2η ταχύτητα μου φάνηκαν πολλές. Διάβασα το manual αλλά δεν είδα κάτι που να μην έκανα σωστά. Απογοήτευση εν μέρει, τον πακετάρησα και καπάκι πίσω στο LIDL για επιστροφή και να προλάβω να πάρω άλλον.
Παίρνω 2ο, κατά το μεσημέρι που γύρισα, λέω, για να δω αυτόν.... Στο ρεύμα λοιπόν και ενώ οι στροφές είναι οκ,στη 1η αλλά και στις επόμενες ταχύτητες, στη 1η κάνει ένα χοντρό χτύπημα κάθε π.χ. 2 δευτερόλεπτα που κλωτσάει στο χέρι, σαν κάτι να χτυπάει μέσα (αλλά έντονα). Στις άλλες ταχύτητες δεν κατάλαβα χτυπήματα. Οπότε γενικά απογοήτευση, θα τον πάω και αυτόν πίσω. Για 3ο κομάτι δεν σκοπεύω, αφού η καλή μέρα από το πρωϊ φαίνεται....

Τον αγοράζω μαζί με το έξτρα σετ σφουγγαριών, και κάτι είδη για το αυτοκίνητο (πυροσβεστήρας και 2 τσάντες πορτμπαγκάζ)
Επιστρέφω σπίτι, τον ανοίγω πιό πολύ από περιέργεια, τον βάζω στο ρεύμα και πατάω. Στη 1η ταχύτητα ξεκίνησε αλλά μέσα σε λίγα δευτ. πέσανε οι στροφές μέχρι που σταμάτησε εντελώς η περιστροφή, ενώ το μοτέρ συνέχισε να λειτουργεί.. Ξανά και ξανά αλλά τζίφος, ενώ από τη 2η και πάνω δούλευε, αλλά οι στροφές ακόμη και στη 2η ταχύτητα μου φάνηκαν πολλές. Διάβασα το manual αλλά δεν είδα κάτι που να μην έκανα σωστά. Απογοήτευση εν μέρει, τον πακετάρησα και καπάκι πίσω στο LIDL για επιστροφή και να προλάβω να πάρω άλλον.
Παίρνω 2ο, κατά το μεσημέρι που γύρισα, λέω, για να δω αυτόν.... Στο ρεύμα λοιπόν και ενώ οι στροφές είναι οκ,στη 1η αλλά και στις επόμενες ταχύτητες, στη 1η κάνει ένα χοντρό χτύπημα κάθε π.χ. 2 δευτερόλεπτα που κλωτσάει στο χέρι, σαν κάτι να χτυπάει μέσα (αλλά έντονα). Στις άλλες ταχύτητες δεν κατάλαβα χτυπήματα. Οπότε γενικά απογοήτευση, θα τον πάω και αυτόν πίσω. Για 3ο κομάτι δεν σκοπεύω, αφού η καλή μέρα από το πρωϊ φαίνεται....
Προφανώς όλο το batch έχει πρόβλημα. Το είχα πάθει με ένα ηλεκτρικό σκουπάκι. Τρία είχα αλλάξει. Στο τέλος μου έστειλαν ένα από Αγγλία από άλλη παρτίδα... Κράτησε πολλά χρόνια και το πέταξα λόγω φθοράς των μπαταριών.
Οπότε παίρνεις τα λεφτά πίσω.

Κριμα, ιδιο προβλημα με τον ευθυ λειαντηρα ρευματος που ειχε φερει πριν πολλα χρονια. Ολη σχεδον η παρτιδα ειχε θεμα.

Να σας πω, σκεφτόμουν αύριο να πάω τον 2ο πίσω και να δοκιμάσω άλλον ένα, αφού θα μπορώ και αυτόν να επιστρέψω. Από την άλλη φοβάμαι ότι ακόμη και να δουλέψει σωστά ο 3ος, αν οι 2 στους 3 ήταν προβληματικοί, τότε ο "καλός" δεν θα κρατήσει πολύ. Οπότε πάω τον 2ο πίσω. Τώρα, με τα σφουγγάρια, να τα κρατήσω;

Δεν ξέρω αν θα πάρω κάποιον του εμπορίου με Φ75 ή Φ125. Χρειάζομαι ένα αλοιφαδόρο να γυαλίσω το χρώμα της 200άρας vespa που αυτές τις μέρες βάφω. Ποιός λέτε ότι είναι πιο κατάλληλος, με το σκεπτικό ότι η vespa έχει σχετικά μικρές επιφάνειες όλο καμπύλες; Περιστροφικό ή έκκεντρο;

Για να ειμαι ειλικρινης τo μαντεψα απο τη τιμη-χωμα και δεν ασχοληθηκα καθολου
Πηρα ομως και εγω κατι, ενα σετακι καλυματα καθισματων αυτοκινητου για 15 γιουρια.

Να σας πω, σκεφτόμουν αύριο να πάω τον 2ο πίσω και να δοκιμάσω άλλον ένα, αφού θα μπορώ και αυτόν να επιστρέψω. Από την άλλη φοβάμαι ότι ακόμη και να δουλέψει σωστά ο 3ος, αν οι 2 στους 3 ήταν προβληματικοί, τότε ο "καλός" δεν θα κρατήσει πολύ. Οπότε πάω τον 2ο πίσω. Τώρα, με τα σφουγγάρια, να τα κρατήσω;

Δεν ξέρω αν θα πάρω κάποιον του εμπορίου με Φ75 ή Φ125. Χρειάζομαι ένα αλοιφαδόρο να γυαλίσω το χρώμα της 200άρας vespa που αυτές τις μέρες βάφω. Ποιός λέτε ότι είναι πιο κατάλληλος, με το σκεπτικό ότι η vespa έχει σχετικά μικρές επιφάνειες όλο καμπύλες; Περιστροφικό ή έκκεντρο;
Μόνο έκκεντρο. Τα λεγόμενα dual action.
Για μηχανάκια, χρειάζεσαι και μικρό pad, οπότε Το πολυ 75μμ

• Like
Reactions: mipi