Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βρήκα (και αγόρασα) κι εγώ χτες αργά (8 το βράδυ) που επισκέφτηκα το Lidl της Λ. Αθηνών το καρφωτικό μπαταρίας που έφεραν (δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω για εντυπώσεις ωστόσο):
Να αναφέρω ότι είχε πολλά κομμάτια από το συγκεκριμένο, όπως είχε και πολλά κομμάτια από το ηλεκτρικό κατσαβίδι (αν θυμάμαι πρέπει να είδα και αρκετά πιστόλια θερμοκόλλας).
Εκείνο που δεν είχε και την πάτησα γιατί σκόπευα να αγοράσω, ήταν τα μαγνητικά μπολ (είχαν εξαφανιστεί όλα). Ράγες εργαλείων πάντως είχε αρκετά κομμάτια.

• Like
Reactions: Χιωτης
Aρκετα εργαλειακια την ερχομενη Πεμπτη στα Lidl!

Aρκετα εργαλειακια την ερχομενη Πεμπτη στα Lidl!
ΚΑΙ τα καλα τρυπανια ξυλου performance

Για να δουμε...θα τις βρω...!!!

Q3MDk5RTg4NTQxNjU0MUE1MjA1OTE4MzczRUNDNzlCMjY2MTcxNjIucG5n.png

• Like
Reactions: Χιωτης
Αν ειναι καλες, η τιμη ειναι τσαμπα...
Εαν μου κανει δουλεια σε απλο πλακακι θα ειναι μια χαρα...δεν εχω απαιτησεις για γρανιτη η γρανιτοπλακακι,κατα ποσο δε σε μαρμαρο,αλλα ΕΑΝ θα κανουν θα ειναι εντελως τσαμπα η αγορα τους...!!!

Εγω σκεφτομαι το μικρο σετ 6-16μμ. Θα το αγοραζα αν δεν ειχα καλα τρυπανια για πλακακια Ceramic της Bosch.
Δεν ξερω αν θα ειναι πιο αποτελεσματικο το μικρο ποτηροτρυπανακι απο ενα αντιστοιχο bit των 6 η 8mm.

Και η πλακα ειναι οτι θελω να ανοιξω 2 εξτρα τρυπες για πετσετες σε γρανιτοπλακες (στην γκαρσονιερα που εχει δει και συ) και ολο το καθυστερω γιατι αν γινει καμμια στραβη θα ειναι κριμα. Ουτε τον υδραυλικο μου εμπιστευομαι... Eυτυχως που εχουν περισσεψει πλακες και θα δοκιμασω εκει πρωτα :)

Αρκετα αξιολογο εργαλειο το βλεπω με 65 Νμ ροπης δεν κολωνει πουθενα.

Το εχει φερει ελλαδα μονο του εκτος του σετ στο αλουμίνενιο κουτι?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το είχα πάρει τα Χριστούγεννα του 23 το C3 σόλο σε πλαστική βαλίτσα 59,99€. Περίμενα αρκετό καιρό να το φέρει να αντικαταστήσει το παλαιό 18V το οποίο δεν λέει να χαλάσει οπότε περιμένει στην βαλίτσα. :)

• Like
Reactions: enduras1
Aρκετα πραγματακια την παραμονη Πρωτοχρονιας απο το Λιντλ

Βγαζει και ενα καροτσι μεταφορας για σκαλες, στην καλυτερη τιμη της αγορας, αλλα δεν ξερω αν ενα καροτσι με 3 μικρα τροχακια των φ15εκ. ειναι καλυτερο για σκαλες απο ενα κλασσικο καροτσι με ενα τροχο >φ20εκ. που φουσκωνει με αερα.

Βγαζει και ενα καροτσι μεταφορας για σκαλες, στην καλυτερη τιμη της αγορας, αλλα δεν ξερω αν ενα καροτσι με 3 μικρα τροχακια των φ15εκ. ειναι καλυτερο για σκαλες απο ενα κλασσικο καροτσι με ενα τροχο >φ20εκ. που φουσκωνει με αερα.

Δεν εινα για πολλά το συγκεκριμένο για χρηση.σε σκαλοπάτια.. λέει μόνο 40κιλα..
Ενα πλυντήριο η μία κουζίνα είναι 50-55 κιλά...και δεν θα αντέξει..μια δυο..γεια σας σας.

Εγώ που έχω με.φουσκωτες ροδες για 250 κιλά είναι μια χαρά σε σκαλοπάτια...
Μεγάλο και ατσουμπαλο ίσως αλλα χρηστικό σε βαριά αντικείμενα που ήταν και ο σκοπός αγοράς..

Last edited:
Kαι εγω ετσι πιστευω, οτι η ροδα πρεπει να ειναι και αερος (να φουσκωνει) και να ειναι λιγο μεγαλυτερη απο το υψος του σκαλιου.
Τα τρια μικρα σκληρα ροδακια των φ15 εκατοστων θα ειναι και πιο δυσκολα στις μανουβρες/στροφες της σκαλας.

Το roller για ταινίες πακεταρίσματος είναι πολύ χρήσιμο για όποιον χρησιμοποιεί χαρτόκουτες για τα διάφορα που μπαίνουν στην αποθήκη. Είδικά μετά τα Χριστούγεννα έχει την τιμητική του με το πακετάρισμα των στολιδιών. Και από τιμή, περίπου όσο κάνουν οι δύο ταινίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Προτεινετε αν θελουτε καποιο καροτσακι οσο γινεται οικονομικο και για σκαλες να παρουμε μια ιδεα..
Σαν αυτό περίπου....χωρίς να ξεφεύγεις οικονομικά...

Express Καρότσι Μεταφοράς HT6704 Πτυσσόμενο για Φορτίο Βάρους έως 250kg σε Κίτρινο Χρώμα 631412 | Skroutz.gr https://share.google/aRJwFw0CT4mRWfI9D

• Like
Reactions: euromaster
Aρκετα πραγματακια την παραμονη Πρωτοχρονιας απο το Λιντλ

Η προσωπική εμπειρία μου με το καρότσι σε εσωτερική ευθεια ξύλινη σκάλα με 12 σκαλοπάτια και βάρος περίπου 50 κιλών έιναι θετική οπότε συνιστάται.

Δυστυχως και εγω τωρα προσεξα οτι ναι μεν κανει για μεταφορα 150 κιλων σε ευθεια, αλλα σε σκαλοπατια το βαρος μειωνεται στα 40 κιλα το μεγιστο.

Οπότε για τα βαρια αντικειμενα ανω των 30 κιλων, δεν κανει, καθως αν το στριψεις σε στενη σκαλα, το βαρος θα παει στην μια πλευρα για καποιες στιγμες.

• Like
Reactions: KOSSTV