Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όλο το βράδυ κοίταζα τα TOTAL που δεν τα γνώριζα καθόλου και ομολογώ τα λιγο πιο δυνατά στα 66NM φαίνονται αρκετά τίμια. Aπο τη μία μου φαίνεται υπερβολή να δώσω 90 ευρώ για κατι που θα χρησιμοποιήσω μια φορά (έχω αρκετά με καλώδιο και ενα μικρό Bosch 12volt για βιδώματα)
8 ράφια θελω να βαλω με γωνίες σε τοιχους, με 2-4 βίδες το καθένα. Δηλαδή καμια 30αριά τρυπήματα. Τα μισα σε τουβλο και άλλα τόσα σε μπετόν με 5αρες βίδες. Αν με καλύψει το parkside δεν εχω θεμα και ας αργήσει να κάνει τις τρύπες. Το θέμα είναι μήπως δεν τα καταφερει και μετανιώσω την ώρα και τη στιγμή που δεν πήγα σε κάτι πιο ακριβό. Δυστυχώς δεν έχω εμπειρια απο parkside αν και βλεπω ότι πουλάνε σαν τρελά γι αυτό και ρώτησα εδώ μέσα καθώς έχετε πολύ μεγαλη εμπειρία.
Τα 45Ν που έχει το Parkside είναι αρκετά για να κάνουν την δουλειά σου...πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και σε μπετο...
Οι 30 τρυπες δεν είναι πολλές..
Με τα τρυπανια που σου προτείνει ο Μιχάλης θα κάνεις ακόμη πιο εύκολα την δουλειά σου...

Αυτό της Total με τα 66Νm το είχα για 2 χρονια και το έδωσα για να πάρω αυτό με τα 96Νm..
Σαφώς ανώτερο και πιο σοβαρο εργαλειο από το συγκεκριμένο Parkside..δεν μου κόλλησε πουθενά και έχει δύναμη...δεν έχεις να σκεφτείς εδώ καν εάν θα κάνεις δουλειά ή οχι .
Το βρίσκεις στο 80αρη..
TIDLI20668E - TOTAL - TIDLI20668E Δραπανοκατσάβιδο Κρουστικό Μπαταρίας 20V (2x2.0Ah) - Στρίγκος Αθανάσιος & Σταύρος & ΣΙΑ ΙΚΕ https://share.google/n3tKOSBMGjvNGiCm9

..αρκετά πιο πάνω βεβαια από τα 55 ευρώ συνολικα περιπου που θα δώσεις για το Parkside..και εαν θες την γνώμη μου για μια στο τόσο πας εκεί..αρκεί να είναι οκ το μηχάνημα...
Πας για την έκδοση Ε4..από τις 2 που έχει.

Last edited:
Τα 45Ν που έχει το Parkside είναι αρκετά για να κάνουν την δουλειά σου...πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και σε μπετο...
Οι 30 τρυπες δεν είναι πολλές..
Με τα τρυπανια που σου προτείνει ο Μιχάλης θα κάνεις ακόμη πιο εύκολα την δουλειά σου...

Αυτό της Total με τα 66Νm το είχα για 2 χρονια και το έδωσα για να πάρω αυτό με τα 96Νm..
Σαφώς ανώτερο και πιο σοβαρο εργαλειο από το συγκεκριμένο Parkside..δεν μου κόλλησε πουθενά και έχει δύναμη...δεν έχεις να σκεφτείς εδώ καν εάν θα κάνεις δουλειά ή οχι .
Το βρίσκεις στο 80αρη..
TIDLI20668E - TOTAL - TIDLI20668E Δραπανοκατσάβιδο Κρουστικό Μπαταρίας 20V (2x2.0Ah) - Στρίγκος Αθανάσιος & Σταύρος & ΣΙΑ ΙΚΕ https://share.google/n3tKOSBMGjvNGiCm9

..αρκετά πιο πάνω βεβαια από τα 55 ευρώ συνολικα περιπου που θα δώσεις για το Parkside..και εαν θες την γνώμη μου για μια στο τόσο πας εκεί..αρκεί να είναι οκ το μηχάνημα...
Πας για την έκδοση Ε4..από τις 2 που έχει.
Αν είναι να πάει σε αυτό υπάρχει και άλλη επιλογή καλύτερη και πιο φτηνή. Ουσιαστικά total και ingco είναι ίδια εργαλεία

• Love
  • Like
Reactions: KOSSTV and enduras1
Αν είναι να πάει σε αυτό υπάρχει και άλλη επιλογή καλύτερη και πιο φτηνή. Ουσιαστικά total και ingco είναι ίδια εργαλεία

Πολύ καλη τιμη..!!!
Κρουστικο και 76Nm..!!!

Ψάχνω για ένα κρουστικό μπαταρίας για να βάλω μερικά ράφια στους τοίχους σε μια αποθηκούλα που δεν έχει ρεύμα. Εχω ενα παλιο 22βολτο BlacknDecker και ενα αλλο πιο μικρό Bosch(νομίζω 14V) αλλά απο την την αχρηστία έχουν πεθάνει εντελώς οι μπαταρίες τους. Αν πάρω ένα απο αυτα που βγάζει το Lidl την Πέμπτη θα καταφέρω να κάνω δουλειά? Υπόψιν οτι θα χρησιμοποιηθούν μια φαρά και μετα μπορεί πάλι μετα απο καμια δεκαετία οποτε δεν με συμφερει να πάω σε κάτι ακριβό. Στη τιμή που βγαίνει το κρουστικό μαζι με μπαταρια και φορτιστή δεν βλέπω κατι παρόμοιο αξιόλογο στο skroutz.
Αν έχεις και άλλες ανάγκες για εργαλεία μπαταρίας, αξίζει το κόστος για μπαταρία/φορτιστή. Αλλιώς, σκέψου και την εναλλακτική αντί για τρυπάνι, να αγοράσεις μια μπαλαντέζα που σίγουρα θα σου χρειαστεί και αλλού.

Καληπέρα σε όλους. Την Πέμπτη σκέπτομαι να αγοράσω το παλμικό κατσαβίδι (Parkside PDSSA 20-Li B2). Γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν η πρωτοεμφανιζόμενη μπαταρία parkside PAP 204 A1 είναι συμβατή με το συγκεκριμένο εργαλείο; Εάν ναι ποια προτείνετε να προτιμήσω την καινούργια ή την παλαιά (PAP 20 B3);

• Like
Reactions: KOSSTV
Καληπέρα σε όλους. Την Πέμπτη σκέπτομαι να αγοράσω το παλμικό κατσαβίδι (Parkside PDSSA 20-Li B2). Γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν η πρωτοεμφανιζόμενη μπαταρία parkside PAP 204 A1 είναι συμβατή με το συγκεκριμένο εργαλείο; Εάν ναι ποια προτείνετε να προτιμήσω την καινούργια ή την παλαιά (PAP 20 B3);
Ναι ειναι...
Η παλιά έχει βγει πολύ καλη και αξιόπιστη...
Για την νέα δεν γνωρίζουμε πολλά άλλα είναι συμβατή..
Εγώ θα επερνα την νέα..όλο και κάτι θα έχουν αλλάξει..

....Αρκει να παρεις ενα αντιστοιχο τρυπανιακι CYL-5 Βosch...
και για ξύλο Robust Line (9τεμ.)?

xlarge_20200930091024_bosch_2607010533_8tmch.jpeg