Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οι σφιγκτηρες του Lidl ειναι πράγματι τιμιοι για τα λεφτα τους (μου αρεσει αυτη η εκφραση:)
ATImwRJh.jpg

Το γεγονος οτι δεν τους εχω αντικαταστησει εδω και πολλα χρονια που τους εχω, κατι λεει.

Ομως να πω οτι μια φορα εσπασε το χερουλι, οποτε εχει και ο Στελιος ενα δικιο που ανησυχει για την ποιοτητα. Εδω το σημειο που εσπασε.
g38CzcIh.jpg

Ομως εγινε σαν καινουριος, εννοωντας γερός οπως πριν, με το πιστολι συγκολλησης πλαστικων.

Εδω η πισω πλευρα γεματη συρματακια απο το πιστολι συγκολλησης πλαστικων.
k4OXguJh.jpg

Να προσθεσω οτι στην πισω πλευρα εχω προσθεσει μια λαμα σεγας ωστε ο σφιγκηρας να προσαρμοζεται σε μια σεγα/σπαθοσεγα και να ανακινει σπρευ μπογιας.
jN1RE91l.jpg

Η συγκολληση εγινε με δυο τρυπες στην λαμα και στον σφιγκτηρα απο οπου περασαν βιδες/παξιμαδια και ολο το πραμα μετα περαστηκε με την μαγικη παστα δυο συστατικων JBweld.

• Like
Reactions: newbie
Αυτό που κάνετε είναι ψυχολογική πίεση :ROFLMAO:😂:ROFLMAO:
Πήρα άλλους 2 και αισίως έφτασα τους 25 μόνο από το LIDL.😁
20260717_212951.jpg

Μιχάλη μου έχει σπάσει και εμένα ένας με ελάχιστη πίεση, προφανώς λόγω αστοχίας υλικού. Επειδή ήταν καινούργιος είπα να χρησιμοποιήσω την εγγύηση, αλλά το ΙΑΝ που ανέφερε η απόδειξη δεν το αναγνώριζε το σύστημα. Μου είπαν να στείλω φωτογραφίες αλλά βαρέθηκα και το παράτησα.
20260717_213046.jpg

Στο ιδιο σημειο εσπασε...

Αν δεν εχεις πιστολακι συγκολλησης πλαστικων, ελα μια μερα να το φτιαξουμε οπως εφτιαξα τον δικο μου.

• Like
Οι παλιοι powerfix και parkside δεν εχουν καμια σχεση με αυτους ππυ φερνει τελευταια.
Ο σκελετος στους νεους ειναι πολυ πιο βαρυς και το πλαστικο πολυ ανωτερης ποιοτητας.

Τετοιος powerfix μου εχει σπασει και εμενα παλιοτερα και ειπα δεν θα ξαναπαρω..

θυμαται κανεις σε τι πακετα κ τιμη βγαζει το 12βολτο δραπανοκατσαβιδο που εχει αυτη την βδομαδα?

η τιμη προσφορας ειναι οση οι δυο μπατριες κ τα αναλωσιμα του πακετου

επισης, οταν τελειωνει μια προσφορα, αποσυρουν τα εργαλεια, ή μενουν στο ραφι για οσοσ παει?

Last edited:
Το εχει βαλει στην πιο φτηνη τιμη .
Το συγκεκριμενο το εχει φερει πορα πολλες φορες..

Στα ραφια θα μεινει μεχρι να βγουν οι επομενες προσφορες..εκτος και εαν μεινουν απουλητα..
Στο καταστημα ατην Αλιμου Αθηνα...το ειχα δει να μενει και 2 εβδομαδες στα ραφια..

Το ερωτημα ειναι το εξης...αξιζει να το παρεις οταν υπαρχουν στον ανταγωνισμο ιδια και καλυτερα στην ιδια τιμη..;

θυμαται κανεις σε τι πακετα κ τιμη βγαζει το 12βολτο δραπανοκατσαβιδο που εχει αυτη την βδομαδα?

επισης, οταν τελειωνει μια προσφορα, αποσυρουν τα εργαλεια, ή μενουν στο ραφι για οσοσ παει?
Το συγκεκριμένο το φέρνει πάντα στο ίδιο πακέτο, πάνω-κάτω στην ίδια τιμή. Αν δεν έχεις μπαταρίες/φορτιστή 12v πάρτο, αλλιώς περίμενε το πράσινο που το φέρνει στα 17€. Για μένα αξίζει σαν εργαλείο, είναι ελαφρύ και δυνατό, 1η επιλογή για τρυπήματα/βιδώματα σε ξύλο. Από όλα τα parkside που έχω, είναι αυτό που βλέπει την περισσότερη χρήση.
Από τότε που βγαίνει μια προσφορά, στις 3-4 μέρες αδειάζουν τα ράφια και συνήθως κρατάνε μερικά κομμάτια κάπου παραδίπλα μαζί με παλιότερες προσφορές εργαλείων. Για εργαλεία με μικρό όγκο έχεις καλές πιθανότητες να βρεις κάτι.

Οι μικροι ειναι και οι πιο χρησιμοι για τους ερασιτεχνες. 7 στις 10 περιπου φορες θα χρησιμοποιησω μικρο σφιγκτηρα σκανδαλης για τις δικες μου αναγκες.
Παντως υπαρχουν στην αγορα (Skroutz) μικροι σφικτηρες σκανδαλης, απο 100 εως 150μμ ανοιγμα, σε παρομοια τιμη και ποιοτητα. Οι Bormann ειναι καλοι.

• Like
Reactions: Giorgios
Βγαζει την επομενη Δευτερα, ενα κουτι πρωτων βοηθειων για τα αυτοκινητα συμφωνα λεει με το νεο DIN προτυπο.
Αν οντως ειναι οι προδιαγραφες που ζηταει το κρατος, τοτε ειναι το φτηνοτερο στην πιατσα.
Eδω ολοκληρο το λινκ για το αυτοκινητο.

Εδω τα λιγοστα εργαλεια αυτης της εβδομαδος στο Lidl

• Like
Καλησπέρα σας,
γνωρίζει κανείς αν έχει γίνει αλλαγή με τους όρους εγγύησης της lidl?

Attachments

• Screenshot 2026-07-20 142721.jpg
    Screenshot 2026-07-20 142721.jpg
    124.8 KB · Views: 20
Το ερωτημα ειναι το εξης...αξιζει να το παρεις οταν υπαρχουν στον ανταγωνισμο ιδια και καλυτερα στην ιδια τιμη..;
το εναλλασομενο τσοκ και οι 2αρες μπαταριες ειναι δελεαρ...ειδικα το ρπωτο αφου συναρμολογο επιπλε απο μελαμινη.
το κοντινοτερο με 2αρες, με σταθερο τσοκ ειναι της Κραυσσμαν στα 80-100

το εναλλασομενο τσοκ και οι 2αρες μπαταριες ειναι δελεαρ...ειδικα το ρπωτο αφου συναρμολογο επιπλε απο μελαμινη.
το κοντινοτερο με 2αρες, με σταθερο τσοκ ειναι της Κραυσσμαν στα 80-100
Δεν μπορει να.συγκρηθει με αυτο με τιποτα.

Bormann BBP1645X22CA Μπαταρίας Brushless 16.8V 2x2Ah | BestPrice.gr https://share.google/azH0cGd6H8rBifxnm

Τα εχω και τα 2..οποτε καταλαβαινεις.

...και μην μου πεις οτι δεν εχει τοσα αναλωσιμα γιατι δεν αξια λογου τα parkside.

Εκτος και εαν εχεις ηδη 12ν σειρα..οποτε παω πασο..

καλά το έχουν τερματίσει οι Γερμανοί με τον ποιοτικό έλεγχο,ο φορτιστής του είχε μέσα το 12v δεν έχει λαμακι στο - και εγώ προσπαθούσα να καταλάβω γιατί δεν φορτίζει.

Attachments

• IMG20260720201347.jpg
    IMG20260720201347.jpg
    1.5 MB · Views: 27
Καταλαβαινει κανεις γιατι η αρχικη του τιμη πριν απο 3 χρονια ηταν 80 και εφτασε 50...!!
Ασχημο να μην υπαρχει καθολου ελεγχος..

Το καλο ειναι οτι τους το πας πισω και παιρνεις αλλο ελεγχοντας εαν ειναι οκ και αυτο..ειδαλλως τα χρηματα σου πισω.

• Like
Reactions: big_theo
Καταλαβαινει κανεις γιατι η αρχικη του τιμη πριν απο 3 χρονια ηταν 80 και εφτασε 50...!!
Ασχημο να μην υπαρχει καθολου ελεγχος..

Το καλο ειναι οτι τους το πας πισω και παιρνεις αλλο ελεγχοντας εαν ειναι οκ και αυτο..ειδαλλως τα χρηματα σου πισω.
το έλεγχο πλέον τον κάνει ο πελάτης
αν πηγαίνεις τακτικά παλεύεται
αλλιώς μέσα στο οικονομικό όφελος πρέπει να υπολογίσει κάποιος και τον χρόνο που χάνει
(και για το αρχικό doa και την αυξημένη πιθανότητα να τον αφήσει στη μέση της δουλειάς)

• Like
Reactions: KOSSTV
Καλησπέρα σας,
Καλως τον!
Οι μπαταριες εχουν παντου διαφορετικους ορους εγγυησης.
Δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι απο τους γενικους ορους εγγυησης των Lidl.

ε και για αυτό εγώ το επέστρεψα,θα κάνω λίγο κουράγιο και αν μπορέσω να πάω σε κάτι καλύτερο

καλά το έχουν τερματίσει οι Γερμανοί με τον ποιοτικό έλεγχο,ο φορτιστής του είχε μέσα το 12v δεν έχει λαμακι στο - και εγώ προσπαθούσα να καταλάβω γιατί δεν φορτίζει.

Ο συγκεκριμένος φορτιστής έχει 2 λαμάκια (στο + και στο C-), παρόλο που η μπαταρία έχει 3 λαμάκια και μία επαφή.
Προφανώς κάτι άλλο φταίει και δεν φορτίζει.
20260721_132330.jpg

20260721_132429.jpg

• Like
Reactions: big_theo
Καλησπέρα σας,
Αν και έχω καιρό να ασχοληθώ με το service του LIDL, υπάρχουν 3 περιπτώσεις για τις μπαταρίες:

1. Αγοράστηκε μεμονωμένα σε δική της συσκευασία. Αν είναι η παρακάτω, αναφέρεται εμφανέστατα και πέραν κάθε αμφισβήτησης ότι καλύπτεται από εγγύηση 3 ετών.
20260721_132200.jpg

2. Αγοράστηκε μαζί με το εργαλείο (στην ίδια συσκευασία). Εδώ ισχύει ότι αναφέρεται στο εγχειρίδιο του εργαλείου (τυχόν εξαιρέσεις κτλ)

3. Αγοράστηκε από το service. Συνήθως δίνουν εγγύηση 1 μήνα. Με λίγη γκρίνια, μπορεί να παραταθεί μεν αλλά δεν θα πλησιάσει ποτέ την κανονική εγγύηση.

• Like
Reactions: KOSSTV