Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αρκετα εργαλειακια μπαταριας και ενας παγκος εργασιας με 15.99 που αξιζει. Απο Πεμπτη στα Λιντλ.

Επισης στα ειδη αυτοκινητου υπαρχει το υποχρεωτικο απο το 2027 φαρμακειο, με τις προδιαγραφες που ζηταει το κρατος, με μολις 5.99!!

και ενας παγκος εργασιας με 15.99 που αξιζει. Απο Πεμπτη στα Λιντλ.
Ο πάγκος ήταν διαχρονικά στα 20€, πριν 10 χρόνια πήρα τον 1ο και στη συνέχεια άλλους 2, στην ίδια τιμή.
Οκ, από ποιότητα δεν είναι ότι πιο στιβαρό υπάρχει, η μέγγενη κάποια στιγμή χαλάει (με μέτριο ζόρισμα) και θέλει πατέντες, αλλά σε αυτήν την κατηγορία τιμής είναι πολύ πρακτικό γκατζετάκι που δίνει λύσεις για πολλές εργασίες.
Τώρα, το ότι πέφτει η τιμή σε μια περίοδο που τα πάντα ανεβαίνουν, με ξεπερνάει - το ίδιο παρατηρώ και σε αρκετά άλλα εργαλεία του Λιντλ. Τι να πω...είναι τρελλοί αυτοί οι Γερμανοί.

Πηγα σημερα, τη σωστη μερα δηλαδη, και υπηρχαν καμμια εικοσαρια ανεπαφα ανιχνευτακια τασης!
GRpmTTTl.jpg

Μολις 4.99 η τιμη του, που δεν υπαρχει πουθενα στην Ελληνικη τουλαχιστον αγορα για παρομοια προιοντα.
Στο αλλο ακρο τιμων, τα αντιστοιχα Βοsch και Μilwaukee που κοστιζουν 6 φορες παραπανω....~60 ευρω!

Μεσα στη συσκευασια, εκτος απο εργαλειακι, ειναι το μανουαλ και δυο μπαταριες ΑΑΑ.
4lWtmQfh.jpg

Πολυ περιποιημενη κατασκευη, καμμια σχεση με τα φτηνα της αγορας.

Οι δυο ΑΑΑ αλκαλικες μπαταριες μπαινουν ξεβιδωνοντας το καπακι
hchh5WSh.jpg

Απο τα δυο κουμπακια, το ενα ειναι ενα χρησιμο λεντακι και το αλλο ειναι ο διακοπτης on/off.
3Ssfr7vh.jpg

Για να αναψει πατας μια φορα τον διακοπτη on/offf. Aν δεν θες να ακουγεται το ηχητικο, πατας τον διακοπτη παρατεταμενα για λιγα δευτερολεπτα.
Οταν το αναψεις, αναβει συνεχως και ενα πρασινο λεντακι μεχρι να βρει ρευμα οποτε γινεται κοκκινο που αναβοσβηνει.

Να πω οτι το αγορασα αποκλειστικα για να το δω απο κοντα και να το δοκιμασω καθως υπαρχουν καμμια δεκαρια δοκιμαστικα στο εργαστηριο... 😬
Θα το συγκρινω με τα υπολοιπα μεσα στις επομενες μερες και θα βγει το πορισμα!

Ο πάγκος με τις διαστασεις 605 x 790 x 630 mm (Π x Υ x Β) δεν ειναι λιγο αβολος για χρηση ?
Πολύ κοντος ?

Εχει επικρατησει να λεγεται παγκος εργασιας, ενω στην ουσια ειναι ενας πολυμορφικος σφιγκτηρας οπου στερεωνεις πραματα επανω του.

Εγω για παραδειγμα εχω 6 τετοιους παγκους στο εργαστηριο και επανω τους εχω στερεωσει, πριονοκορδελα, τορνο, τριβεια, ρουτερ παγκου, παγκοπριονο, πλανη, κολωνατα δραπανα και λοιπα εργαλεια. Εχω και εναν που πανω του προσαρμοζω κατι δαγκανες για να κοβω μεγαλα καυσοξυλα με το αλυσοπριονο...!!

• Like
Reactions: cyclades and newbie
Ο πάγκος με τις διαστασεις 605 x 790 x 630 mm (Π x Υ x Β) δεν ειναι λιγο αβολος για χρηση ?
Πολύ κοντος ?

Με κάποιους συμβιβασμούς, ισχύουν τα παρακάτω όταν δουλεύεις όρθιος. Επίσης, συχνά αναφέρεται ότι ο πάγκος πρέπει να είναι 10-15cm πιο χαμηλά από τον αγκώνα.
1789414416948.png

Είναι λογικό πολλές φορές να συμβιβαζόμαστε σε έτοιμα έπιπλα πχ πάγκος κουζίνας. Αν έχουμε την δυνατότητα, κάνουμε παραγγελία στις διαστάσεις που μας βολεύουν.

• Like
Reactions: cyclades