Εργαλεία Χειρός

^^ :2thumb22sup:
Εκεί έχει!
Κι εγώ έχω πάρει κάνα δυο, από εκεί τις πήρα.
Έχει και η Facom ανάλογη, με τη διαφορά ότι από τη μια μεριά παιρνει τις συνηθισμ´νες μύτες και από την άλλη
τις λίγο πιο μεγάλες (έχει δυο καστάνιες δηλαδή).
Αλλά αυτή (Facom) δεν μπορείς να την έχεις με τα κλειδιά σου μαζί! :-D

Αυτο με τα κλειδιά δεν έπρεπε να το πεις... Τώρα νοιώθω μια τεράστια ανάγκη να πάρω κι εγώ μία για να βάλω στα κλειδιά μου... ;-)
Πάνω που μου χάλασε και το παλιό μπρελόκ που είχα...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ για της απαντήσεις….
Κι εγώ από Labo ψωνίζω και ο πατέρας του Γιάννη μου είπε ότι δεν υπάρχει έχει καταργηθεί…

Αυτο με τα κλειδιά δεν έπρεπε να το πεις... Τώρα νοιώθω μια τεράστια ανάγκη να πάρω κι εγώ μία για να βάλω στα κλειδιά μου... ;-)
Πάνω που μου χάλασε και το παλιό μπρελόκ που είχα...

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να κανεις εντυπωση και να μην περνας απαρατηρητος, να βαλεις στα κλειδια σου ενα πολυεργαλειο, οπως εγω, αυτο το victorinox :)))

car1.jpg

Τωρα πια ναι κοστιζει πολυ, ηταν/ειναι συλλεκτικο κομματι βεβαια και γιαυτο το πηρα στην αντιστοιχη συλλογη μου:)
Το βρηκα σε ενα μαγαζι στη Ρουμανια πριν χρονια και το αγορασα περιπου 130-140 ευρω. Προφανως δεν ειναι ουτε ευχρηστο ουτε λειτουργικο. Ομως δε χορταινεις να το βλεπεις και να το επεξεργαζεσαι.

Αυτο που ειναι το κορυφαιο συλλεκτικο πολυεργαλειο ομως ειναι ο γιγαντας της wenger που κοστιζει πλεον λιγες χιλιαδες δολλαρια.. Δεν το εχω δυστυχως γιατι ηταν παντα πανακριβο.
giant_knife_sku.png

Απάντηση: Re: Εργαλεία Χειρός

Για να κανεις εντυπωση και να μην περνας απαρατηρητος, να βαλεις στα κλειδια σου ενα πολυεργαλειο, οπως εγω, αυτο το victorinox :)))

View attachment 141728

απλο λιτο και κυριως διακριτικο
Εχει και λαμπακια sos emergency ?

Δε μπορεί, κάπου θα είναι και το γκαζάκι με το μπρίκι για τον καφέ...

Knipex Πρέσα Ακροδεκτών 190mm 975110 33 ευρώ

20170522142822_knipex_presa_akrodekton_975110.jpeg

την έχει καποιος ? αξίζει ? ή να πάρω κάποια κινέζικη ?

και ποια οι διαφορές με αυτήν που είναι 180+
Knipex Πρέσα Ακροδεκτών 200mm 975112
όχι πως θα έδινα τόσα! απλά απο περιέργεια..

Κινεζικες εχω εγω αλλα με ολα αυτα που εχω τραβηξει, τωρα ανετα θα την επαιρνα εστω και για σπανια και αραιη χρηση.

Δέν τήν έχω αλλά τό βαρύ όνομα knipex υπόσχεται ποιότητα,έχω μιά Central πού είναι στό ίδιο σχέδιο μέ τήν Knipex 975112 καί κάνω τήν δουλειά μου.

Η διαφορά μέ τήν Knipex 975112 είναι μόνο ότι η 975112 πρεσάρει καί κλίπς RJ9-4P αυτά τά μικρά πού έχουν τά ακουστικά τών τηλεφώνων,καί επίσης αλλάζει ο μοχλοειδές τρόπος πού πρεσσάρει καί είναι πιό ξεκούραστη στό χέρι,άν δέν είσαι επαγγελματίας δέν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα γιά τήν 975112 .

Έχω δυο πέρασες των 15-20 ευρώ. Από μαγαζί για ηλεκτρολόγους. Έχω φτιάξει συνολικά κάτω από 100 βύσματα. Τελικά πήρα την φθηνή knipex και ξεμπέρδεψα. Το φθηνό είναι ακριβό!! Όποιος θέλει, του χαρίζω τις άλλες.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα,

Για την 975110 που έχεις βάλει και φωτογραφία οι 2 σημαντικές διαφορές που εντοπίζω σε σχέση με όσες κινέζικες
έχω δουλέψει είναι τα μαχαίρια που αλλάζουν και το σημείο που κόβεις το καλώδιο στο πίσω μέρος που έχει ας το πουμε σχήμα U για να μπεί
το καλώδιο προς κοπή. Στις κινέζικες είναι ευθεία και φυσικά δεν αλλάζουν τα μαχαίρια.

edit:
Να συμπληρώσω οτι υπάρχουν και κινέζικες που αλλάζουν τα μαχαίρια...αν βρείς φυσικά...!!!

παιδια θα μου δωσετε τα φωτα σας για οικονομικη (ξερω-ξερω...) λυση πρεσσας καλωδιων RG58 & RG174 για βυσματα BNC & SMA?

γενικα δεν μπορω να καταλαβω τι δουλεια κανουν αυτες οι δυο.

http://www.ebay.com/itm/Compression...164551?hash=item4b13c41447:g:f2YAAOSwbYZXbmD-
http://www.ebay.com/itm/131499118757?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Επισης εχω αυτην. Να ψαξω για σιαγονες?
https://www.banggood.com/JX-D4-Mult...minals-Clamp-Kit-p-1104438.html?rmmds=myorder

Εχεις κανα λινκ απο που την ειδες?
Γιατι με πεισατε...

Skroutz! Κέντρο βιδας και ακομα ενας 29 ευρώ αλλα δεν εχω ακουστα το κατάστημα του! Θα προτιμούσα καποιο στην Θεσσαλονίκη που τυχαίνει να ειμαι τώρα.