Εργαλείο για σφίξιμο μπόρνες;

17 June 2006
25,393
Αθήνα
Κάποιες φορές χρησιμοποιώ πένσα , αλλά επειδή με το σφίξιμο υπάρχει κίνδυνος να σπάσει κανά πλαστικό, ξέρω ότι υπάρχει ένα απλό εργαλείο πλαστικό, που έχει τρύπα και σφίγγεις τις μπόρνες ομοιόμορφα χωρίς γδαρσίματα και χωρίς κίνδυνο να σπάσει κανά κομμάτι. Πως λέγεται; Μιλάω για μπόρνες με εξάγωνο σχήμα όπως η φωτό. Να πάω να πάρω ένα καρυδάκι να τελειώνω;

Attachments

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    147 KB · Views: 9
καρυδάκι ή γερμανικό πάλι υπάρχει κίνδυνος να σπάσεις πλαστικό.
άλλωστε με τον καιρό το γυμνό καλώδιο θα χαλαρώσει..

πάρε καλές μπανάνες με σφιχτό grip ή καλά δίχαλα και τερμάτισε μόνος σου τα καλώδια

• Like
Reactions: #@george@#
Κάποιες φορές χρησιμοποιώ πένσα , αλλά επειδή με το σφίξιμο υπάρχει κίνδυνος να σπάσει κανά πλαστικό, ξέρω ότι υπάρχει ένα απλό εργαλείο πλαστικό, που έχει τρύπα και σφίγγεις τις μπόρνες ομοιόμορφα χωρίς γδαρσίματα και χωρίς κίνδυνο να σπάσει κανά κομμάτι. Πως λέγεται; Μιλάω για μπόρνες με εξάγωνο σχήμα όπως η φωτό. Να πάω να πάρω ένα καρυδάκι να τελειώνω;

Στη θέση σου θα έπαιρνα ένα γερμανικό και θα τελείωνα.

Εκτός αν δεν φτάνει ο χώρος για να μπει - τότε θα πήγαινα αναγκαστικά σε καρυδάκι.

Μπράβο αυτό σαν της audioquest έλεγα. 20 ευρώ επειδή γράφει audioquest......Αν ήταν για το Mitsos eksatmiseis θα έκανε 5 .
Αυτό από Μitsos eksatmiseis, έχω ακούσει φήμες πως βγάζει γρέζι στον ήχο
:rolleyes::LOL:

Last edited:
Οχι δεν μπορώ να βάλω μπανάνες. Είναι τερματισμένα τα καλώδια με καλά δίχαλα, με θερμοσυστελόμενα......κλπ. Τρελή φασαρία να τα καταργήσω και να βάλω μπανάνες.

φυσικά και να μην τα αλλάξεις αφού ήδη έχεις δίχαλα !

το δίχαλο θέλεις να σφίξεις ;;
η δύναμη του χεριού φτάνει ! με εργαλείο κινδυνεύεις να κάνεις ζημιά στο πλαστικό της μπόρνας !

η δύναμη του χεριού φτάνει ! με εργαλείο κινδυνεύεις να κάνεις ζημιά στο πλαστικό της μπόρνας !
Με το χέρι τα κάνω μια ζωή αν σου πω κάποια στιγμή λέω γιατί δεν ακούγεται το ηχείο; Και είχε φύγει το διχαλο. Καλό το χέρι αλλά θέλει κι ένα κλικ σφίξιμο με κάτι. Είναι κάτι χοντρά κνίτικα διχαλα με χοντρά καλώδια και έχουν τάση να φεύγουν.

• Like
Reactions: vlad66
Μπράβο αυτό σαν της audioquest έλεγα. 20 ευρώ επειδή γράφει audioquest......Αν ήταν για το Mitsos eksatmiseis θα έκανε 5 .

Εχω χρονια αυτο της AQ και ειναι πολυ καλο, ΑΛΛΑ οπως λεει και ο Βλαδιμηρος, ΠΡΟΣΟΧΗ , μπορει να σου σπασει οτι μπορνες και να εχεις αν το παρακανεις.
Σφιξιμο πρωτα με το χερι, και μετα ενα μικρο κλικ με το εργαλειο.