Εργαλειοθήκη για δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας

costis_d

AVClub Enthusiast
20 November 2009
758
Πειραιάς
...αλλά full inclusive από τη μια και όσο πιο compact γίνεται από την άλλη.

- full inclusive: Να χωράει το 18βολτο δράπανο της Parkside), το φορτιστή, τις δύο μπαταρίες, και κάνα σετ τρυπάνια και bits.

- compact: Να μην είναι τεράστια.

Τείνω προς τη Stanley STST1 70737, η οποία έχει μήκος 24 ίντσες (~ 61 εκ.)

Στην παρακάτω φωτογραφία δείχνει να χωράει δράπανο, φορτιστή και μια μπαταρία. Δεν ξέρω αν χωράει δεύτερη.

24814_prev.jpg

Γνώμες; Άλλες προτάσεις;

Φαίνεται να χωράει και δεύτερη μπαταρία δίπλα στον φορτιστή. Άντε όμως να το πεις αυτό με σιγουριά χωρίς να έχεις το εργαλείο μαζί σου για δοκιμή...

Α γεια σου. Μα εγώ σκέφτηκα να πάρω εργαλείο, φορτιστή και μπαταρίες και να πάω.
Αλλά η θήκη δεν υπάρχει σε στοκ σε κάποιο μαγαζί.
Και σε ένα εργαλειομάγαζο κοντά στη δουλειά μου που ρώτησα, για να την φέρουν θα πρέπει να την αγοράσω.

Τσαμπα τα λεφτα θα πανε αμα παρεις τετοια θηκη. Δεν ειναι ουτε λειτουργικη ουτε χρηστικη. Εκτος αν την θες μονο για αποθηκευση του εργαλειου.

Προσωπικα θα αγοραζα μια μικρη τσαντα μεταφορας οπου μεσα βαζεις τα παντα, απο μπαταριες και φορτιστες εως και σετ τρυπανια και αλλα εργαλεια συμπληρωματικα και χρησιμα.
Κατι τετοιο στις 12" (υπαρχει και στις 16") που εχει μεσα εσωτερικες θηκες για ολα: http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5710

Πρωτίστως για αποθήκευση τη θέλω.

Έχω και την 12" και την 16" υφασμάτινη της Stanley για άλλα εργαλεία και είμαι πολύ ευχαριστημένος από ποιότητα κατασκευής και χώρους. Η 12άρα θα πέσει μάλλον μικρή: δεν θα κλείνει με δραπανοκατσάβιδο, φορτιστή, 2 μπαταρίες, bits, τρυπάνια, κλπ.
Η 16άρα θα κάνει, αλλά δεν θέλω να βάλω το σετ του δράπανου σε μαλακή τσάντα γιατί δεν έχω πολύ χώρο και τοποθετώ εργαλεία το ένα πάνω στο άλλο, οπότε το hard case είναι μονόδρομος. Γιατί πιστεύεις ότι δεν θα είναι χρηστική ή λειτουργική;

Re: Απάντηση: Εργαλειοθήκη για δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας

Γιατί πιστεύεις ότι δεν θα είναι χρηστική ή λειτουργική;

Για αποθηκευση ειναι μια χαρα, οπως ειπα. Αν δουλευεις αποκλειστικα σε ενα χωρο παλι οκ ειναι. Αν το θες ομως και σαν τσαντα μεταφορας για δουλειες και παραεξω τοτε δεν ειναι χρηστικο.

Οταν θες να το κουβαλησεις καπου για να δουλεψεις, παντα χρειαζεσαι και καποια αλλα πραγματακια. Περαν απο τις μπαταριες και τους φορτιστες ,τα διαφορα bit set, γυαλια προστασιας κλπ.
Αρα η θα παρεις ακομα μια εργαλειοθηκη, η θα βγαλεις το εργαλειο απο την τσαντα αποθηκευσης και θα το βαλεις αλλου μαζι με ολα τα εργαλεια που θα χρειαστεις.

Ομως η αποψη μου ειναι προφανως υποκειμενικη. O καθενας εχει το δικο του τροπο λειτουργιας και τις δικες του συνηθειες. Απλα την εξεθεσα επειδη ρωτησες για αλλες γνωμες :)

Έχω και την 12" και την 16" υφασμάτινη της Stanley για άλλα εργαλεία και είμαι πολύ ευχαριστημένος από ποιότητα κατασκευής και χώρους. Η 12άρα θα πέσει μάλλον μικρή: δεν θα κλείνει με δραπανοκατσάβιδο, φορτιστή, 2 μπαταρίες, bits, τρυπάνια, κλπ.
Η 16άρα θα κάνει, αλλά δεν θέλω να βάλω το σετ του δράπανου σε μαλακή τσάντα γιατί δεν έχω πολύ χώρο και τοποθετώ εργαλεία το ένα πάνω στο άλλο, οπότε το hard case είναι μονόδρομος. Γιατί πιστεύεις ότι δεν θα είναι χρηστική ή λειτουργική;

Αφού έχεις και τις δύο, μπορείς να μας δώσεις όλες τις διαστάσεις κάθε μιας;
Τα 8 εσωτερικά χωρίσματα (12") πως είναι;

Δεν τη λές και μικρή πάντως 61 cm.

Για ρίξε μια ματιά και σ´αυτές, ίσως σε βολέψουν. Και φτηνές, 10 η μία κάνουν.

product_detailed_image_4197_3798.jpg
product_detailed_image_4198_3800.jpg

Εγώ για τα Solo εργαλεία μου έχω πάρει αυτή. Κοστίζει παραπάνω βέβαια ( 25) αλλά έχω βάλει μέσα ένα γωνιακό τροχό 18 V, ένα παλμικό 18 V, δυο μπαταρίες και ένα σωρό άλλα πράγματα, bits δίσκους τρυπάνια κλπ, τόσο πολλά που σε λίγο δεν θα μπορώ να τη κουβαλάω... :D

product_detailed_image_4199_3801.jpg

product_image_4199_4324.jpg
product_detailed_image_4199_4321.jpg

Κωστα η συγκεκριμενη μου αρεσει πολυ!
Τι δραπανο θα βαλεις μεσα?

Κυριάκο, τo 18βολτο κρουστικό μπαταρίας της Parkside.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για αποθηκευση ειναι μια χαρα, οπως ειπα. Αν δουλευεις αποκλειστικα σε ενα χωρο παλι οκ ειναι. Αν το θες ομως και σαν τσαντα μεταφορας για δουλειες και παραεξω τοτε δεν ειναι χρηστικο.

Οταν θες να το κουβαλησεις καπου για να δουλεψεις, παντα χρειαζεσαι και καποια αλλα πραγματακια. Περαν απο τις μπαταριες και τους φορτιστες ,τα διαφορα bit set, γυαλια προστασιας κλπ.
Αρα η θα παρεις ακομα μια εργαλειοθηκη, η θα βγαλεις το εργαλειο απο την τσαντα αποθηκευσης και θα το βαλεις αλλου μαζι με ολα τα εργαλεια που θα χρειαστεις.

Ομως η αποψη μου ειναι προφανως υποκειμενικη. O καθενας εχει το δικο του τροπο λειτουργιας και τις δικες του συνηθειες. Απλα την εξεθεσα επειδη ρωτησες για αλλες γνωμες :)

Και πολύ καλά έκανες, γι'αυτό και ρώτησα.

Αν χρειαστεί να πάω κάπου έξω, το σκεπτικό είναι να πάρω τη θήκη του δράπανου και μια ακόμη εργαλειοθήκη από τις υφασμάτινες. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει και πολύ συχνά :)

Αφού έχεις και τις δύο, μπορείς να μας δώσεις όλες τις διαστάσεις κάθε μιας;
Τα 8 εσωτερικά χωρίσματα (12") πως είναι;

Η Stanley των 12 ιντσών που έχω είναι μάλλον παλαιότερο μοντέλο γιατί ο χώρος μέσα είναι ενιαίος, δεν έχει χωρίσματα.
Αλλά είναι καλοραμμένη, από καλής ποιότητας υλικό, ελαφριά και ανθεκτική.

Για την 16 ιντσών, έκανα λάθος, αυτήν εδώ έχω, στις 18 ίντσες.

Εγω σε ρωταω για μαρκα επειδη εχω δει αυτη σε εξαιρετικη τιμη!

product_detailed_image_1906_1359.png

http://www.stereotiki.gr/store4/dewalt-12v-14.4v-18v.html

Διαστάσεις ξέρουμε; Χωράει δράπανο, φορτιστή και δύο μπαταρίες;

Δεν τη λές και μικρή πάντως 61 cm.

Για ρίξε μια ματιά και σ´αυτές, ίσως σε βολέψουν. Και φτηνές, 10 η μία κάνουν.

product_detailed_image_4197_3798.jpg
product_detailed_image_4198_3800.jpg

Εγώ για τα Solo εργαλεία μου έχω πάρει αυτή. Κοστίζει παραπάνω βέβαια ( 25) αλλά έχω βάλει μέσα ένα γωνιακό τροχό 18 V, ένα παλμικό 18 V, δυο μπαταρίες και ένα σωρό άλλα πράγματα, bits δίσκους τρυπάνια κλπ, τόσο πολλά που σε λίγο δεν θα μπορώ να τη κουβαλάω... :D

product_detailed_image_4199_3801.jpg

product_image_4199_4324.jpg
product_detailed_image_4199_4321.jpg

Όντως Μπάμπη, δεν τη λες μικρή.
Ωραίες οι Μακίτα. Διαστάσεις και κανένα link έχουμε;

Επειδή μιλάτε για θήκες ενα ωραίο πρόσθετο είναι αυτό για να κρεμιέται στον όμο

Attachments

• uploadfromtaptalk1431516672663.jpg
    uploadfromtaptalk1431516672663.jpg
    220.2 KB · Views: 202
Κώστα σε αυτή που σου έδειξα έχω το Dewalt dc959 με δύο μπαταρίες φορτιστη και δύο σετ τρυπάνια και μύτες στα κουτιά τους.
Αν δε κάνω λάθος για το Parkside είναι ταμάμ.

Αν το εσωτερικό της βαλίτσας έχει ανάγλυφη υποδοχή για το συγκεκριμένο της Dewalt, μπορεί να μην μπαινει το Parkside. Τί λες;
Γιατί βλέπω και αυτή τη βαλίτσα της Dewalt που λέει ότι χωράει μόνο το παλμικό.

Πάντως αισιόδοξο το ότι τα έχεις χωρέσει όλα αυτά.

Απάντηση: Re: Εργαλειοθήκη για δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας

Όντως Μπάμπη, δεν τη λες μικρή.
Ωραίες οι Μακίτα. Διαστάσεις και κανένα link έχουμε;

Για link δες κι εδώ που έχει διάφορες της Makita.

Ευχαριστώ. Με προβληματίζει αυτό που έγραψα και πιο πάνω στον Κυριάκο. Αν οι εσωτερικές θήκες έχουν το καλούπι του δραπάνου της Dewalt, ίσως να μην μπαίνει του Parkside.

Απάντηση: Re: Εργαλειοθήκη για δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας

Ευχαριστώ. Με προβληματίζει αυτό που έγραψα και πιο πάνω στον Κυριάκο. Αν οι εσωτερικές θήκες έχουν το καλούπι του δραπάνου της Dewalt, ίσως να μην μπαίνει του Parkside.

Αν δείς οτι σε εμποδίζει κάπου κόβεις το πλαστικό διαχωριστικό που εμποδίζει και είσαι ΟΚ.

Δεν με ξετρελλαίνει η ιδέα αλλά είναι μια εναλλακτική.
Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες, θα το ψάξω αν μπορώ να δω κι από κοντά Dewalt ή και Makita βαλίτσες.