send
AVClub Fanatic
Μιλάμε για περίπτωση που δεν υπάρχει κανονισμός, μην το ξεχνάμε. Συνήθως οι κανονισμοί έχουν προβλέψεις για όλα τα παραπάνω.
Πόσες φορές θα ανέβει την ταράτσα σε σχέση με έναν που ανεβαίνει στο σπίτι του τουλάχιστον μια φορά τη μέρα; αν μπορεί ο διαχειριστής να χρεώσει αναλογικά τα διαμερίσματα ισογειου μαγκιά του. Η λογική λέει ότι δεν πληρώνουν και δεν ξέρω κάποιον που πληρώνει.
Δηλαδη ειναι λογικο να πληρωνει για κατι που δεν χρησιμοποιει με την προφαση οτι μπορει καποτε να το κανει; Τι θα του λενε στην γενικη συνελευση "κοβε μια δυο βολτες την ημερα πανω κατω με το ασανσερ για να δικαιολογησεις τα εξοδα"; Συμφωνω με το αναλογικο συστημα. 0 το ισογειο και + για καθε οροφο σε σχεση με τον προηγουμενο.δεν εχει σημασια,μια,δυο,χιλιες.
Απ'τη στιγμη που μπορει να κανει χρηση,πρεπει και να πληρωνει κατ'αναλογια.
Εγω για παραδειγμα μενω στο 2ο,θα μπορουσα να εχω κλειστοφοβια και να μη μπαινω σε ανσασερ και να ειμαι εργενης.
Τι γινεται σ'αυτη τη περιπτωση;
Δηλαδη ειναι λογικο να πληρωνει για κατι που δεν χρησιμοποιει με την προφαση οτι μπορει καποτε να το κανει; Τι θα του λενε στην γενικη συνελευση "κοβε μια δυο βολτες την ημερα πανω κατω με το ασανσερ για να δικαιολογησεις τα εξοδα"; Συμφωνω με το αναλογικο συστημα. 0 το ισογειο και + για καθε οροφο σε σχεση με τον προηγουμενο.
Σε περιπτωση συγγενη μου σε θεμα κοινοχρηστων σε θερμανση, τους ειπε οτι ειναι στον εκτο, το νερο δεν φτανει να ζεστανει το καλοριφερ και ειναι ενα σπιτι 18τμ και ζεσταινεται με το aircodition. Το εχει κλεισει απο τη βανα και δεν θελει να πληρωνει για το πετρελαιο. Μια δυο που του το αρνηθηκαν την επομενη μερα αφησε το καλοριφερ εξω απο την πορτα του διαχειρηστη. Πολιτισμενα πραγματα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.