Εργοστασιακα...λαθη;

Re: Απάντηση: Εργοστασιακα...λαθη;

Παιδια τα εκανα ολα ξεσφιξα tailcap pill τα παντα δεν γινεται τιποτα,εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?Χαλαστηκα πολυ ομως.

Μετρησε ρε με ενα πολυμετρο αν εχεις κλειστο κυκλωμα απο την κεφαλη στο extension tube.

εχω και εγω εδω extension tube θα το δοκιμασω και θα σου πω.

Βγαλε καμια φωτο να δουμε τι γινεται και τι κανεις. Βγαλε ξεχωριστα το extension απο την μπροστα και πισω.

Βαλε καμια καινουρια μπαταρια ΑΑ.μετρησε την με πολυμετρο.

λοιπον καθαρισε με ενα οινοπνευμα το extension tube και την κεφαλη και το πισω μερος. μαλλον οι επαφη που κανουν δεν ειναι καλη. Εμενα δουλευει παντως.

Πολυμετρο δεν εχω,καθαρισα ομως με ιονοπνευμα αυτα που μου ειπες και τιποτα,μαλλον το προβλημα ειναι θεμα τειλκαπ η πιλλ

Πολυμετρο δεν εχω,καθαρισα ομως με ιονοπνευμα αυτα που μου ειπες και τιποτα,μαλλον το προβλημα ειναι θεμα τειλκαπ η πιλλ
ξεβιδωσε το tailcap και αφησε μονο την προεκταση ΑΑ
βαλε μπαταρια και συνδεσε με ενα καλωδιο αρνητικο πολο της μπαταριας με τον σωληνα . πρεπει να αναψει

Oταν λες tailcap εννοεις ολο το πισω μερος του φακου?Να μεινει δλδ η κεφαλη η προεκταση και η μπαταρια?

κανε και το αλλο,

βαλε το extension κανονικα αλλα βαλε μια μπαταρια 123. και κανε οτι και πριν να δεις αν αναβει. Αν αναβει τοτε κατι δεν παει καλα με την AA.

Δεν ξερω αν δεν μας πεις αποτελεσματα και να κανεις μερικα τεστ με το πολυμετρο (που δεν εχεις - λογικο ειναι δεν εχουμε ολοι) δεν μπορουμε να βοηθησουμε.

Mε την προεκταση δεν χωραει να μπει η 123 αλλα ο φακος με την 123 λειτουργει κανονικα.

Re: Απάντηση: Εργοστασιακα...λαθη;

Mε την προεκταση δεν χωραει να μπει η 123 αλλα ο φακος με την 123 λειτουργει κανονικα.

ναι ειπα βλακεια.

Αφου λειτουργει με την 123 δεν εχει προβλημα λοιπον ο διακοπτης ή το pill.

Αυτο που δεν κανει καλα και δεν μπορω να πω γιατι ειναι η επαφη του οταν βαζεις το extension.

Αν τον ειχα μπροστα μου θα σου ειχα και απαντηση.

Kι εγω δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται,αλλαξα 10 μπαταριες,καθαρισα με οινοπνευμα ολα τα μερη τα παντα δεν γινεται τιποτα.

σου ειπα και παλι απο δω δεν μπορω να καταλαβω. Αν ανεβασεις φωτο του extension και απο τις δυο μεριες που κανει επαφη θα σου πω γιατι.

Ναι το σκεφτηκα και εγω....μηπως το βαζεις αναποδα? (πισω στι tailcap?)

Φωτο δεν μπορω να ανεβασω,πιστευω οτι τα κανω ολα σωστα εξαλλου τον χρησιμοποιησα στην αρχη με αα και δουλεψε,αλλα ετσι ξαφνικα δεν ξερω τι εγινε.

ρε συ κατι δεν κανει καλη επαφη. Μηπως στο pill εχει ξεκολλησει το ελατηριο? Κατι δεν κανει επαφη με την ΑΑ. ή ο αρνητικος ή ο θετικος πολος ή το σωμα με το πισω μερος και την κεφαλη.

ειληκρινα δεν μπορω να βοηθησω αν δεν τον εχω μπροστα μου.

λοιπον η μπαταρια δεν κουδουναει ετσι?

μηπως εχουμε παλι αυτο που ειχε παθει ενας μελος (yuk?) mε εναν nitecore?

που η πολυ μακρια μπαταρια εφτιαγε? για κοιτα μηπως η ΑΑ σπρωχνει το συγκροτημα του διακοπτη προς τα πισω σπαζοντας την επαφη με το retaining ring?

Θα το κοιταξω ρε παιδια αλλα δεν νομιζω,γιατι πριν αναβε και τωρα οχι?Η μπαταρια δεν κουδουνιζει φαινεται να δενει καλα,ουτε τα ελατηρια ειναι κομμενα,οσο για το μεγεθος της μπαταριας δεν νομιζω,το tailcap οταν το ξεβιδωνεις βγαινει μονο ο διακοπτης με ενα παλστικο δαχτυλιδι το υπολοιπο συστημα δε βγαινει.

ξεβιδωσε το tailcap και αφησε μονο την προεκταση ΑΑ
βαλε μπαταρια και συνδεσε με ενα καλωδιο αρνητικο πολο της μπαταριας με τον σωληνα . πρεπει να αναψει
Λοιπον οταν κανω αυτη τη δοκιμη με 123α αναβει,οταν το κανω με ΑΑ τιποτα ακομη και χωρις την προεκταση.