Είναι μάστορες πάντως στο retail οι Αμερικανοί.
πολλά χάμπουγκερς κάμποσα στέικς...Εν τω μεταξύ, σας χρωστάω κέρασμα (αν τελικά δουλέψει το σύστημα και το κρατήσω), αφού μια μέρα μόλις μετά την παραγγελία, η MRSP των LS50W2 αυξήθηκε κατά $300.
Πόσα κοψίδια να'ναι αυτά;
Παραμένει ο έρωτας, αλλά έπρεπε να δοκιμάσω την εναλλακτική πρώτα. Ο έρωτας μαζί με ενισχυτικά, streamers κλπ χτύπαγε τα 5 χιλιάρικα…Ερωτας και απιστιες![]()
Η καψούρα ως συνήθως, κοστίζει ακριβά...Παραμένει ο έρωτας, αλλά έπρεπε να δοκιμάσω την εναλλακτική πρώτα. Ο έρωτας μαζί με ενισχυτικά, streamers κλπ χτύπαγε τα 5 χιλιάρικα…
Τα Lumina V είναι μια άλλη κατηγορία, πολύ προσεγμένη κατασκευή.Εδώ που τα λέμε βέβαια, με τα λεφτά που σκάσαμε για KEF, βάσεις, και sub, συζητούσαμε πλέον για τα Lumina ΙΙΙ με NAD 388, που λογικά θα τα κουμαντάρει εξαίσια.
... ενώ βέβαια, επειδή γενικά δεν αγαπάω τα subs, υπάρχει και η λύση του Lumina V... το οποίο δεν έχω καταφέρει να ακούσω αλλά λογικά μιλώντας, θα έχει τη χροιά του III χωρίς τον περιορισμό στο μπάσο.
Γι'αυτό σας λέω, έχει μέλλον ακόμα η ιστορία...
Εκτός φυσικά αν χαμογελάσω τόσο με τα ΚΕΦ, οπότε απλά με απορροφήσει η μουσική και ξεχάσω έρωτες, εμμονές, μετρήσεις, μπάτζετ, και συγκρίσεις. Αυτός είναι ο στόχος εξάλλου...
+$600 σε σχέση με τα ΙΙΙ.Τα Lumina V είναι μια άλλη κατηγορία, πολύ προσεγμένη κατασκευή.
Ο χώρος τα σηκώνει άνετα.+$600 σε σχέση με τα ΙΙΙ.
Όχι τραγική διαφορά, αλλά δεν ξέρω μήπως ανεβαίνουν με αυτές τις γουφεράρες πολύ πιο απότομα οι απαιτήσεις σε ενισχυτικά. Ο χώρος νομίζω τα σηκώνει.
άνοιξε νέο νήμα και μόλις βρω χρόνο μεταφέρω τα σχετικά πόστΠαρεπιπτόντως, μήπως να χωρίζαμε το thread στα δυο, ξεκινώντας ένα νέο από το #117 και μετά που μιλάμε αποκλειστικά για τα KEF LS 50 Wireless II? Θα'ναι χρήσιμο να υπάρχουν δυο ξεχωριστά θέματα για όσους ψάχνουν πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο.
δώσε μου λίγο χρόνο Ιάσωνα γιατί μόλις σχόλασα και έχω ένα κεφάλι καζάνι..Εδώ είσαι, θαενκς!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.