γνωρίζετε αν είναι μαγνητικά θωρακισμένα (για τα turbo x) ρωτάω και αν μπορούν να τοποθετηθούν κοντά ή και επάνω στο tower αλλά και πλησίον του εξωτερικού σκληρού ? (wd)
Δεν είναι απάντηση αυτό, αλλά αν θέλεις να είσαι σίγουρος για όλα, ποιότητα, εγγύηση, υποστήριξη, ασφάλεια, προδιαγραφές κλπ μόνο μία είναι η μάρκα των UPS: APC (με το ανάλογο κόστος). Η καλύτερη υποστήριξη όλων (έχω πρόσφατο παράδειγμα αν ενδιαφέρεσαι). Το αναφέρω γιατί είναι καλό να συστήνουμε τις εταιρίες με την τέλεια πολιτική.
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701802 τί σας λέει? Μη μου πείτε για apc, το μπάτζετ είναι μέχρι 130ευρώ~. Χρειάζομαι αρκετά watt, γιατί επίκειται αγορά νέου υπολογιστή με 600άρι (μάλλον) τροφοδοτικό.
Περισσότερο το θέλω για στιγμιαίες διακοπές, πτώσεις τάσης και άλλα καλοκαιρινά γνωστά φαινόμενα :cool4:... Οπότε σκέφτομαι να το χτυπήσω. Για το πόσα watt θα χρησιμοποιήσω δεν ξέρω αλλά καλό θα είναι (φαντάζομαι) να υπερκαλύπτει τη δυνατότητα του τροφοδοτικού. Νομιζω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.