Συγνωμη φιλοι μου.
Ξεχασα εντελως την υποχρεωση μου να σας ενημερωσω.
Λοιπον, (πριν 2 μηνες περιπου) ..............
εκανα αιτηση φορητοτητας για το 24αρι της Vodafone (με 49.8 ευρω την διμηνια)
και μετα απο 2 ωρες ακριβως (12 το μεσημερι εκανα την αιτηση, στις 2 με πηρανε)
με πηραν απο την Cosmote και μου προτειναν VDSL Double Play 50 XL με 34.9 ευρω τον μηνα
(αρα κατι λιγοτερο απο 70 ευρω την διμηνια). Η Vodafone, 24αρα γραμμη στα 50 ευρω και
η Cosmote 50αρα γραμμη στα 70 ευρω ...
Επειδη ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ πληρωνα 72 με 74 ευρω την διμηνια για το 24αρι Double Play της Cosmote
θελει και πολυ ερωτημα τι επραξα ? Κοιταξτε (και κλαψτε) ΤΙ ταχυτητες απολαμβανω ....
Επισης εχω και 420 λεπτα απο το σταθερο μου προς ΟΛΑ τα κινητα, τον μηνα !
Βεβαια θα μου ρχεται κοντα στα 72 με 75 ευρω την διμηνια .... ΠΑΛΙ. Δεν εκανα εξοικονομηση.
Στα ιδια λεφτα, εκανα αναβαθμιση. Και ειμαι ΠΟΛΥ ικανοποιημενος (ειδικα στα torrents !!!!!
παω με 5μισυ μεγαβυτα το δευτερολεπτο σε download !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Oμως, με τυρρανησαν, για μερικες μερες, στο θεμα ΣΤΑΘΕΡΗ τηλεφωνια.
Απο τον Αννα στον Καιαφα (2 μερες) για το ποιο ειναι το προβλημα (δηλαδη, πως πρεπει να
διατυπωσεις το "ουτε μπορω να καλεσω απο το σταθερο, ουτε μπορουν να με καλεσουν, και
το λεντακι του Telephony στο router ειναι σβηστο" ! Σε ποιον κωδικα assembly επρεπε να τους
το γραψω ! Δεν καταλαβαιναν τι τους ελεγα. Οοοταν τελικα το καταλαβαν, βγηκε αλλο φασουλι.
Οταν καλουσα εγω απο το σταθερο στο κινητο, ακουγα τον γνωριμο ηχο του κουδουνισματος
στο κινητο μου. Ομως .... οταν καλουσα απο το κινητο στο σταθερο ... ΚΑΝΕΝΑ κουδουνισμα.
ΕΚΤΡΟΠΗ ... κατευθειαν σε τηλεφωνητη. Φαγαμε αλλες ΤΡΕΙΣ μερες να φτιαξουν κατι, που
συμφωνα με την δικη μου αποψη (ισως και να κανω λαθος) θα πρεπε να ειναι ενα κλικ
σε καποιο προφιλ μου. ΤΡΕΙΣ ... ολοκληρες ... μερες !
Οταν πηγα (καποια Δευτερα) απο τον Γερμανο (στο 13788, το μονο που τους ενδιαφερει
ειναι να καταγραψουν στην συνομιλια, να επιβεβαιωσουν το ΑΦΜ σου και να σου δωσουν
7 μερες δωρεαν κλησεις στα τηλεφωνα βλαβων που ενδεχεται να παρεις η να σε παρουν ...
δηλαδη ελεος ... αν ειναι ποτε δυνατον να με απασχολει αυτη η ... ΔΩΡΑΡΑ ...).
Οταν τους ζητησα (με τροπο) να μου αλλαξουν το SpeedPort 2i σε Plus ... εκει, παραδοξως
κινηθηκαν με αστραπιαια ταχυτητα (μεσα σε 20 λεπτα τους πηγα το παλιο 2i και πηρα το
καινουργιο Plus) και με πηραν κιολας τηλεφωνο μιση ωρα μετα για το αν λειτoυργει το Plus
κανονικα. Με προβληματισε λιγο η ευγενεια τους αυτη σε κατι τοσο trivial.
"Παρατηρηθηκαν καποια μικροπροβληματα με το WiFi του Plus, αλλα αυτα ισχυαν για
παλιοτερες εκδοσεις και οχι γιαυτην που σας δωσαμε .... γιαυτο σας πηραμε".
Μπαινω λοιπον στο νετ και βλεπω οτι τα firmwares που εληγαν σε αριθμο μικροτερο του 021
ειχαν στολισθει με τα "καλυτερα λογια" (σε αντιστοιχα sites). Με ελουσε κρυος ιδρωτας. :blink:
Ο λογος που επεμεινα να αναβαθμιστω σε Plus ηταν το ισχυροτερο WiFi του ωστε να πιανει
τζαμι-σημα η smart ΤV στο σαλονι και στο υπνοδωματιο (για NetFlix ταινιες). OXI και να
πυροβολησουμε τα ποδια μας. Αλλιως να προλαβω να γυρισω στο 2i ....
Πηγα λοιπον ΚΑΙ στις δυο TV και τις αναγκασα να δουν το νεο router (το Plus).
Το αναγνωρισαν (ΕΥΤΥΧΩΣ) και γρηγορα και απροβληματιστα. Δυστυχως ΔΕΝ ειμαι
γραμμενος στο NetFlix για να τεσταρω τι γινεται με σκαμπανεβασματα στην μπαντα των 2.4
και 5.0 Ghz. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να τεσταρω σταθεροτητα σε streaming ?
Στα Youtubes δεν ειδα καποιο κομπιασμα .... αλλα λεμε τωρα ....