Ερωτήματα για ΟΤΕ & Cosmote

Re: Απάντηση: Απαράδεκτη Cosmote

Μιλωντας χθες με το τεχνικο τμημα της Wind μου ειπαν ότι το speedtest δεν μετραει καλα.
Εγω μετρουσα 14 Mbps και εκεινοι 29,5! Γινεται?
Το ρωταω εδώ μια που ποσταρατε την οθονη του speedtest για επιβεβαιωση ταχύτητας.
Με υπολογιστή μέσω LAN καλωδίου, η ταχύτητα του speedtest είναι αυτή που βλέπουμε.
Με κινητά και με WIFI, η ταχύτητα πολλές φορές διαφέρει.

Εδώ και 3 μέρες αντιμετωπίζω στο σπίτι πρόβλημα με το internet .Η γραμμή σέρνεται (24αρα ADSL COSMOTE) και προσπαθώ ανεπιτυχώς να επικοινωνήσω μαζί τους .Το 13888 δεν υπάρχει διότι δεν συνδέεται πότε με εκπρόσωπο.Απαραδεκτο
Σκέφτομαι να πάω στο τοπικό κατάστημα του ΟΤΕ.Θα βγάλω άκρη;

Εδώ και 3 μέρες αντιμετωπίζω στο σπίτι πρόβλημα με το internet .Η γραμμή σέρνεται (24αρα ADSL COSMOTE) και προσπαθώ ανεπιτυχώς να επικοινωνήσω μαζί τους .Το 13888 δεν υπάρχει διότι δεν συνδέεται πότε με εκπρόσωπο.Απαραδεκτο
Σκέφτομαι να πάω στο τοπικό κατάστημα του ΟΤΕ.Θα βγάλω άκρη;

υπάρχει απεργία στο οτε εδώ και τρεις εβδομάδες και πάμε στην τέταρτη πλέον ,στην ουσια δεν δουλεύει κανείς και τα προβλήματα με βλάβες συσσωρεύονται και στον οτε αλλα και στους άλλους παροχους

δυστυχώς η απεργία αν δεν ο ψάξει κάποιος δεν αναφέρεται πουθενά

Εμένα μία χαρά μου ήρθε πριν 3-4 μέρες. Ηλεκτρονικά βεβαία.

δεν βλέπω τον λόγο να μην απαντάνε μόνο οι τεχνικοί κανουν απεργία συν του ότι το βλαβοληπτικό ειναι σχεδον όλο σε εξωτερικό συνεργάτη

τώρα το πότε θα εξυπηρετηθούν οι βλάβες του οτε και των υπολοίπων παροχον ειναι ενα μεγάλο θέμα

έκαναν και την αλλαγή προγράμματος που ζήτησα σε Γερμανο 3/1.

Οπότε και άλλοι δουλευουν. Μίλησα σήμερα και με εκπρόσωπο του βλαβων και της ευρυζωνικής.

απεργούν στην ουσια οι τεχνικοί πεδίου και κατανεμητή ,οτι μπορεί να γίνει από pc να το πω απλά οπως η αλλαγή προγράμματος και καποιες άλλες εργασίες εκτελούνται κανονικά

απλά ειναι μην σου κάτσει βλάβη αυτήν την περίοδο

Πάντως και το κατάστημα cosmote 3/1 κλειστό ήταν και για αυτό πήγα σε Γερμανο. Νομίζω ότι ειναι πιο γενική απεργία.

Μου ηρθε εκκαθαριστικος λογαριασμος ο οποιος ειναι -22,50e.Πρεπει να μεταβω σε καταστημα του ΟΤΕ για να παρω αυτα τα χρηματα?

Σημερα περασαν οπτικη ινα, μεσα απο το φρεατιο του ασανσερ.
Δεν βγηκα να κοιταξω (ακουγα τα τρυπανια, μονο).

Πως αποφασιζουν αν θα περασουν την ινα εξωτερικα της πολυκατοικιας
η εσωτερικα ? Ξερει κανεις ?