spycon69 said:Βρε δεν κάνουμε κανενα power-buy λεω εγώ ?
Μιχάλης Κορ. said:Ερώτηση :
Έχω σε pc windows με partition ntfs κάποια πολύ μεγάλα αρχεία των 5+ gb το καθένα. Έχω εξωτερικό δίσκο My Book 320gb Western Digital που είναι από την 'μαμά' του σε FAT32. Κ το PC κ το Mac τον βλέπουν κανονικά κ γράφουν/σβήνουν κ τα 2 κανονικά σε αυτόν μέχρι φυσικά τα 4gb όριο που έχει αυτού του τύπου το partition. Αν θέλω να μεταφέρω αυτά τα αρχεία στον Mac τότε πως θα το κάνω ???? :slapface:
Δλδ να πάρω τα αρχεία από το PC να τα ρίξω στον εξωτερικό δίσκο μετατρέποντας το partition του σε 'κάτι' που να διαβάζει τέτοια αρχεία κ να μπορεί να τα διαχειριστεί κανονικά το Mac..... :chinscratch:
Διάβασα κάπου ότι θα κάνω νέο partition τον δίσκο αυτό σε κάποια Mac έκδοση ???? κ μετά θα χρησιμοποιήσω πρόγραμμα όπως το MacDrive που το βρίσκω μόνο ντέμο από τα windows για να ρίξω σε αυτόν τα αρχεία. :nounder:
Κάτι τέτοιο λοιπόν θα παίξει ?
Με πιο πρόγραμμα τελικά ?????? :damnyou:
Μιχάλης Κορ. said:Μέχρι στιγμής βρήκα στο νετ ότι πρέπει να φορμάρω τον δίσκο σε OS extended κ μετά εγκαθιστώ στα windows το πρόγραμμα MacDrive που βλέπει τέτοιο δίσκο κ μεταφέρω τα αρχεία. Θα μπορεί όμως να μεταφέρει τόσο μεγάλα αρχεία ???
Τα αρχεία δεν μπορώ να τα σπάσω με ζιπ κτλ, θα μου πάρει ώρες πολλές γιατί έχω σύνολο 120gb...!
Θανος Κ. said:Τα windows είμαι σχεδον βέβαιος οτι δεν βλέπουν OS extended.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.