Ερωτήσεις αρχάριου & Onkyo TXSR875 σε προσφορά

wild hawk

New member
10 January 2009
13
Γεια σε όλους,
είμαι σχεδόν αρχάριος σε home cinema και εδώ και λίγο καιρό έχω αρχίσει να ψάχνομαι. Πιστεύω ότι εδώ στο AVCLUB είναι το καλύτερο μέρος για ενημέρωση σε ότι αφορά εικόνα και ήχο. Σκοπεύω να αγοράσω ένα σετ 5.1 τον Μάρτιο.
Μέχρι πριν λίγο καιρό ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα έπαιρνα έναν απλό ONKYO με ένα σετ BOSE Acoustimass. Παντού έχω διαβάσει ότι κανένας δεν προτείνει τα BOSE (Δεν έχω πειστεί όμως ότι δεν πρέπει να τα πάρω).
Ενδιαφέρομαι για ένα σύστημα 70% ταινίες και 30% μουσική, έχω ένα PS3, δορυφορικό δέκτη και TV Sony 40". Προσανατολίζομαι ή για Yamaha RXV663 ή 863 ή για Onkyo TX-SR 706 ή 806 ή 876 και για ηχεία ή Bose Acoustimass 10 ή KEF 2005.3 ή KEF 3005SE ή τελευταία λόγω τιμής B&W MT-30. Δεκτή κάθε βοήθεια, προτάσεις ή αντιρρήσεις.
Τελειώνοντας θα ήθελα να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται στο Media markt Λάρισας υπάρχει από σήμερα σε προσφορά ο ONKYO 875 σε τιμή 899euro για δύο τελευταία κομμάτια (Τα βρήκα σήμερα πηγαίνοντας για να ακούσω διάφορα συστήματα)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλώς ήρθες φίλε μας κοντά μας και σε ευχαριστούμε πολύ γιά τα καλά σου λόγια.Σου εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχει ατόσο εδω όσο και στις αναζητήσεις σου, σχετικά με το κοινό μας χόμπυ.
Απο τις πρποτάσεις σου και με βάση τα δεδομένα που μας δίνεις, θα ξεχώριζα σε ενισχυτή τον onkyo 876 και γιά ηχεία μάλλον θα πήγαινα προς kef μεριά...
Σε ευχαριστούμε επίσης και γιά την ενημέρωση σχετικά με την προσφορά της Λάρισας.

Ο ένας είναι σίγουρα demo, (δουλεύει μόνιμα όσες φορές έχω πάει είναι συνέχεια ON και αρκετά ζεστός) για τον δεύτερο δεν ξέρω, δεν ρώτησα. Μου είπε βέβαια ότι καλύπτονται κανονικά από εγγύηση ελλ. αντιπ/πειας. Θα ξαναπάω το Σάββατο μπορώ να δω και να ρωτήσω, αν σε ενδιαφέρει για πιο γρήγορα το τηλέφωνο του MediaMarkt Λάρισας είναι 2411806800.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

900ε για ντεμο ενισχυτη δεν θα εδινα την στιγμη που με τα ιδια χρηματα αγοραζω αλλους ενισχυτες παροιμοιας αξιας και αποδοσης...

φιλε μου αν πας δε yamaha ενισχυτη τοτε τον 663 ο 863 δεν δικαιολογει τα επιπλεον χρηματα που ζηταει καθως εχει νομιζω μονο 1 hdmi επιπλεον και λιγα περισσοτερα watt (ειχα διαβασει προ ημερων ενα αρθρο στο net).
Για ηχεια προσωπικα θα πηγαινα για τα κεφ 20 05 -bye-

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Μάλλον καταλήγω στον Onkyo και είμαι μεταξύ 806 και 886. Η διαφορά τιμής μεταξύ τους (από Γερμανία φυσικά) είναι αρκετή, περίπου 300euro. Αξίξει ο reon επεξεργαστής τα παραπάνω χρήματα? Αν είναι να μείνω στον 806 μήπως κατεβαίνοντας στον 706 και κατεβαίνοντας άλλα 200 euro, σύνολο 500 να τα επενδύσω σε ένα καλύτερο σετ ηχεία? Μάλλον KEF 3005SE...
Φίλε vadergr, συμφωνώ μαζί σου, πάντως σήμερα ξαναπήγα στο κατάστημα και μου είπε ότι τους πούλησε και τους 2 και ήταν demo. Έβγαλε σε προσφορά όμως ONKYO 605 με Bose Acoustimass 10 και ένα DVD Onkyo όλα 1499euro (2 σετ συσκευασμένα) και σκοπεύουν ως το τέλος Γενάρη να ξεστοκάρουν αρκετά άλλα κομμάτια με προσφορές.

Πριν εννοουσα μεταξύ 806 και 876 και όχι 886. Έχει κανείς εμπειρία από Αγγλία? έχουν επίσης καλές τιμές τον Onkyo και πάρα πολύ καλές τιμές τα KEF 3005SE, κάτω από 1000euro! αλλά όλοι γράφουν ότι δεν στέλνουν μόνο παραλαβή. Θα δοκιμάσω μερικά τηλέφωνα μήπως καταφέρω κάτι. Κανένα δοκιμασμένο κατάστημα Αγγλίας?

ο 806 με τον 876 δεν εχουν διαφορα μονο στο reon αλλα και στην τροφοδοσια .
Ο 805 με τον 875 ειχαν την ιδια καταναλωση αρα και τροφοδοτικο ο 806 εχει πολυ μικροτερη καταναλωση απο τον 876 .
Εαν κανεις μια συγκριση στα χαρακτηριστικα του 805 με τον 806 θα δεις οτι εχει ο 806 μικροτερη καταναλωση και ζυγιζει λιγοτερα κιλα πραγμα που δειχνει οτι ο 806 εχει υποστει διαιτα.