Ερωτήσεις αρχάριου

npatrin

New member
23 March 2009
33
Πόρτο Ράφτη
[FONT=&quot]Καλησπέρα σε όλους, [/FONT]

[FONT=&quot] έχω μεσάνυχτα στο θέμα της δορυφορικής και ήρθε πλέον η στιγμή να αφιερώσω λίγο χρόνο. Παρακολουθώ τα διάφορα θέματα του [/FONT][FONT=&quot]forum[/FONT][FONT=&quot] αλλά καταλαβαίνω ελάχιστα και επειδή κάποιοι ίσως πουν ότι υπάρχουν και άλλα παρόμοια [/FONT][FONT=&quot]threads[/FONT][FONT=&quot], προσωπικά πιστεύω ότι η περίπτωση του καθενός είναι μοναδική. Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθεια σας ώστε να μη με πιάσουν κορόιδο καθώς και να μου προτείνεται ορισμένα πράγματα σχετικά με εξοπλισμό και υλοποίηση. [/FONT]
[FONT=&quot]Έχω μετακομίσει σχετικά πρόσφατα στο Πόρτο Ράφτη αλλά δυστυχώς το σήμα των καναλιών είναι τραγικό, φταίει βασικά το σημείο, η πολυκατοικία είναι πίσω από ύψωμα και με δυσκολία βλέπω μόνο Υμηττό (αν και τα ψηφιακά παίζουν). Αναγκαστικά για να "θάψω" το πρόβλημα, θα καταφύγω στη συνδρομή [/FONT][FONT=&quot]NOVA[/FONT][FONT=&quot]StartPack[/FONT][FONT=&quot]αλλά θέλω ο εξοπλισμός μου να είναι ποιοτικός και καλός ώστε να μπορώ να εκμεταλλευτώ και άλλους δορυφόρους όπως και [/FONT][FONT=&quot]HD[/FONT][FONT=&quot]σήμα. Να αναφέρω επίσης ότι βρίσκομαι σε σημείο που το ξεσκίζει ο αέρας και μόλις 2 τετράγωνα από τη θάλασσα (διάβρωση) καθώς και ότι το σήμα θα πρέπει αναγκαστικά να ταξιδέψει 2 ορόφους και μέσα από το υπάρχον καλώδιο της κεραίας. Μάλλον θα χρειαστώ τουλάχιστον 1,40μ. πιάτο και μερικά [/FONT][FONT=&quot]LNB[/FONT][FONT=&quot]’[/FONT][FONT=&quot]s[/FONT][FONT=&quot], αλλά πέρα από αυτό δεν έχω ιδέα ούτε από μάρκες ούτε από τα υπόλοιπα ψιψιψίνια που είναι απαραίτητα..! Από [/FONT][FONT=&quot]HD[/FONT][FONT=&quot]δέκτες δεν ξέρω αν αξίζει κάτι με [/FONT][FONT=&quot]PVR[/FONT][FONT=&quot]και αν δεν κάνω λάθος ακόμα δεν υπάρχει κάποιος με 1080[/FONT][FONT=&quot]p[/FONT][FONT=&quot] upscale[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot] Κάθε βοήθεια σας είναι πολύτιμη, ευχαριστώ…:worshippy:[/FONT]