Καλημέρα. Είμαι καινούργιος στο Forum και έχω μερικές απορίες για τα αρμόνια. Βασικά παίζω πιανο αλλά μου αρέσει και η Pop μουσική. Πριν από 10 μήνες αγόρασα ενα αρμόνιο PSR e423 αλλά εδώ και 15 ημέρες ασχολούμε μαζί του. Κατέβασα προχθές από το διαδύκτιο ενα midi song. Συγκεκριμένα το Flames of love των Fancy. Νόμιζα ότι θα άκουγα μόνο την συνοδεία και εγώ θα έπαιζα την μελωδία και τις συγχορδίες πάνω στο κομμάτι. Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Πήρα το manual και χρησιμοποίησα τα πλήκτρα (Lesson song, waiting. tempo, minus one) αλλά ήταν σαν να έκανα μάθημα. Στο youtube βλέπω κάτι τύπους που παίζουν μελωδία και συγχορδίες και το ακομπανιαμέντο πίσω είναι το ίδιο με το αυθεντικό τραγούδι που παίζουν. Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται; Έχουν κατεβάσει και αυτοί κάποιο midi song; και αν ναι γιατι δεν δούλεψε το δικό μου και ήταν σαν να έκανα μάθημa; Αν θέλω να παίξω για παράδειγμα το cheri cheri lady των Modern Talking πρέπει να επιλέξω για παράδειγμα style popmusic80'; Και απο εκει και πέρα όπως βγεί το κομμάτι; Τι πρέπει να κάνω για να βρίσκω ακριβώς το ακομπανιαμέντο ενός τραγουδιού και να παίζω πάνω σε αυτό; ´Μήπως δεν είναι καλό το όργανο; Δεν θέλω να αγοράσω κάτι καλύτερο χωρίς να ξέρω να χρησιμοποιήσω τις δυνατοτητές του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.