Ερωτήσεις για Dreambox 800 HD se (κλώνο)

Re: Βοήθεια για κλώνο DM800

Έχεις σκληρό δίσκο συνδεδεμένο?Αν ναι αποσύνδεσε τον και δοκίμασε να τον ανοίξεις.Αν αυτό δεν φέρει λύση,τότε πρέπει να έχει πρόβλημα το υλικό(Hardware) του dm800.Σε αυτή την περίπτωση πρέπει ή να αγοράσεις καινούργιο κλώνο ή να τον στείλεις για επισκευή από εκεί που τον αγόρασες.Ίσως κάποιο άλλο μέλος του forum να γνωρίζει κάποια άλλη λύση.

Έχω εξωτερικο σκληρό και τον έχω βγάλει.
Σ ευχαριστώ Ανδρέα για την άμεση συνδρομή σου στο πρόβλημα μου,
Θα περιμένω μήπως και κάποιο άλλο μέλος έχει κάτι να προτείνει.

Μάλλον κάποιο από τα capacitors τα έχει φτύσει. Service κανείς?

Καλησπερα, για να μην ανοιγω καινουριο θέμα, έχω και γω έναν κλώνο DM800 και μέχρι χτές έπαιζε όλα καλά, σήμερα δείχνει μόνο το κανάλι της βουλής και μου κάνει εντύπωση πως και να ξεσυνδέσω το καλώδιο ethernet συνεχίζει να δείχνει, έχει κανείς ιδέα περι τίνος πρόκειται;

Πόσες φορές πρέπει να το πώ; ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ με αυτά που γράφετε !!!!!!

Ελεος δηλαδή ! Πληροφοριακά, το κανάλι της Βουλής δεν θα το έβλεπες μόνο αν ο δέκτης ήταν εντελώς κατεστραμμένος, γιατί είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ....

Και ελπίζω να κατάλαβες και ΓΙΑΤΙ καρφώνεσαι ...

Να μην ξαναγίνει, και απάντηση άλλη ΜΗΝ περιμένεις !

για βοηθείστε ..

μου εφερε ενας φιλος εναν κλωνο να του το σεταρω..
αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με κλωνους..
ειναι dm800hd και απο κατω λεει sim 2.01
τι περναω,απο που το κατεβαζω κλπ κλπ
και πως το περναω. οπως στον γνησιο?

anavathmisi apo webinterface den ginetai? pataw flash kai den fortwnei tpt
bootloader 76 exei panw

αλλαζει κατι στην διαδικασια αναβαθμισης των κλωνων? δεν αναβαθμιζεται απο webinterface. παταω flash αλλα δεν φορτωνει.. δοκιμασα πολλα images. και δεν βρισκει και καναλια. απο hotbird κ αστρα βρισκει 750! ουτε την nova δεν βρισκει.. μαλλον ψιλο-ελαττωματικος μου φαινεται..

Τώρα αυτό συμβαίνει όταν έχουμε βύσμα βάζει γράφει bootler λέξη-κλειδί και καταλήγει ότι η πληρότητα έρχεται ένα τηλεοπτικό κανάλι, αλλά μόνο το μισό εμφανίζεται μια εικόνα. tilekontrol κανάλια αλλαγή χωρίς εικόνα δεν kunai . αγόρασα 130 από την Αγγλία πριν 2 μήνες, έχω υποβάλει μια νέα εικόνα από το διαδίκτυο καλή δουλειά και άφησα ένα κλειστό 2 μήνες και τώρα δεν λειτουργεί καθόλου, με τη βοήθεια