Ερωτήσεις για Dreambox 800 HD se (κλώνο)

Re: Βοήθεια για κλώνο DM800

Καλησπέρα

Πως μπορώ να δω ποια SIM έχω στοDM800hd? Το bootloader που έχω είναι 69 και το Secondstage είναι 76-r1. Μπορώ να το αναβαθμίσω και πιο image μπορώ να βάλω;

Re: Dreambox 800 HD κλώνος με πρόβλημα!

παιδια καλησπερα προσπαθω μια εβδομαδα να φτιαξω τον δεκτη μου αλλα τπτ περνει το image μολισ ξεκιναει παλι ομως βγαζει εrror παλι να του κανω κανενα jtag μηπως φτιαξει τι λετε?

Re: Βοήθεια για κλώνο DM800

Έχω την εξής ερώτηση:
Φίλος με κλώνο DM500s αποφάσισε να τον αλλάξει και να βάλει στη θέση του έναν κλώνο DM800HD.
Όλα καλά πλήν του γεγονότος πως για έναν περίεργο λόγο ο DM800HD δεν του "κατεβάζει" συγκεκριμένες συχνότητες στον Hotbird (π.χ. Μπουκέτο NOVA κλπ) παρότι ο DM500s με το ίδιο πιάτο λειτουργεί μια χαρά. Να σημειώσω πως έχει πιάτο με ένα διπλό lnb (δεν γνωρίζω άλλες λεπτομέρειες) και το καλώδιο εισάγεται σε μίκτη δορυφορικού - επίγειου σήματος και μοιράζεται μέσω διακλαδωτή σε τρείς πρίζες.
Το πρόβλημα υφίσταται όμως μόνο με τον DM800HD.
Πριν προλάβετε να μου πείτε ότι έχει χαλασμένο δέκτη να σας πω πως τον δοκίμασα και στο δικό μου σπίτι στο oποίο όμως έχω 2 lnb's με 2Xdiseqc A/B με τα οποία ο DM800HD συνεργάζεται άριστα σε όλες τις συχνότητες ακόμη και σε αυτές που δεν λαμβάνει στο σπίτι του φίλου!

Τις πταίει??

Ο δέκτης του DM800HD?
To Lnb σε συνδυασμό με το δέκτη του DM800HD?
Η καλωδίωση σε συνδυασμό με το δέκτη του DM800HD?
Κάτι άλλο?

Re: Dreambox 800 HD κλώνος με πρόβλημα!

παιδια καλησπερα προσπαθω μια εβδομαδα να φτιαξω τον δεκτη μου αλλα τπτ περνει το image μολισ ξεκιναει παλι ομως βγαζει εrror παλι να του κανω κανενα jtag μηπως φτιαξει τι λετε?

Dm800hd se αλλαγή εικόνας

Γεια σας. Έχω έναν dm800hd se που τελικά αποφάσισα να κρατήσω. Παραπάνω διάβασα ποστς που λένε για αλλαγές λογισμικού(εικόνας). Όταν ένας φίλος μου το έκανε στο play station μου, μου είπε ότι αν κολλήσει ή αν κοπεί το ρεύμα τότε είναι για πέταμα. το ίδιο ισχύει και γι αυτόν τον δρεαμβοχ ή όχι? Είναι αργά να πάρω κανέναν γνωστό που έχει δρεαμβοχ να ρωτήσω και θέλω να ασχοληθώ τώρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΥΓ είχα παλιά έναν δέκτη skylink για να βλέπω ματζικ αλλά τον έχω εδώ και 4 χρόνια περίπου στην ντουλάπα. πέταμα αυτός?

Re: Dm800hd se αλλαγή εικόνας

Οχι δεν ειναι για πεταμα ακομα και αν κοπει το ρευμα.. Αλλα ουτως η αλλως πρεπει να διαβασεις λιγο. Για αρχη το λογισμικο μπορει να το λενε image αλλα η μεταφραση σε "εικονα" ειναι ατυχεστατη...
Αν το brickαρεις (για να ομιλουμε την ελληνικη) θα χρειαστεις null modem καλωδιο και αρκετη υπομονη.

Εξαλλου, ξημερωσε... :)

Πέρασες πατσαρισμένο image για κλώνους ή καποιο άλλο?Πρέπει να ξέρεις τι sim έχεις(sim201,ferrari)και να κατεβάσεις το αντίστοιχο image.

Πέρασες πατσαρισμένο image για κλώνους ή καποιο άλλο?Πρέπει να ξέρεις τι sim έχεις(sim201,ferrari)και να κατεβάσεις το αντίστοιχο image.

Δούλευε κανονικά πριν, και μετά από διακοπή ρεύματος μου έβγαλε αυτό. Είναι κλώνος με sim 2.01. Αλλαξα και sim αλλά τίποτα. Περνάει το image, φτάνει σε ένα σημείο και σταματάει......

Last edited by a moderator:
προβλημα με αναβαθμηση στον D800se

Γεια σας σημερα πηγα να περασω ιματζ στο D800se και οταν ανοιγει το display του δεκτη μου γραφει RO1:NO CA FOUND προσπαθησα να περασω ιματζ μεσω usb αλλα δεν και συνδεση τι μου προτεινεται?

Re: Ερωτήσεις για Dreambox 800 HD κλώνο

Πέρασες image που είναι για γνήσιο δέκτη. Δοκίμασε με mini usb to usb και το dream up να περάσεις ένα image που του ταιριάζει

καηκε ο dm800se?

καλημερα παιδια.

εδω και κανα μηνα εχω εναν dreambox 800 HD SE κλωνο.
λειτουργουσε απροβληματιστα μεχρι πριν απο λιγο.
εκλεισε και δεν μπορω να τον ανοιξω παλι.
δοκιμασα να τον αφησω εκτος ρευματος κανα 10λεπτο, ανοιξα το διακοπτακι και παλι τπτ.
εχει νεκρωσει!!!

ευτυχως το παιδι που μου τον πουλησε τον δεχεται πισω.
αλλα πριν τον στειλω μπορω να κανω κατι αλλο?

ευχαριστω.

το τσεκαρα και αυτο εφταιγε.
το αλλαξα αλλα υπαρχει αλλο προβλημα τωρα.
το tuner δεν δειχνει κανενα καναλι.
του περασα νεο image. σεταρα το tuner με την σωστη σειρα δορυφορων αλλα εξακολουθει να μην βρισκει τπτ.
0 services found για 3lnb.

τον ανοιξα, ξανακουμπωσα το tuner και παλι τα ιδια.

τι κανω τωρα?

´ρεπει το τροφοδοτικο να ειναι ιδια αμπερ διαφορετικα το τουνερ δεν λειτουργει σωστα
και σε μενα το εβρισκε αλλα μετα δεν αναγνωριζε τπτ

Γεια σας. για images που λέτε εγώ έβαλα το νεμεσις και ειναι οκ. όχι ότι ξέρω πολλά από δρεαμβοχ απλά λέω την γνώμη μου :) καλές γιορτές!