Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Σε μία κριτική στο Skroutz το διάβασα...
"Το πήρα για 2η φορά, το πρώτο το είχα 6-7 χρόνια αλλά άρχισε λίγο να κολλάει. Μου έχει πέσει αρκετές φορές. Είναι ανθεκτικό, ακριβές και εύκολο στη χρήση. (Μηχανικός)
*μετά από 1,5 χρόνο χάλασε πάλι. Έδειχνε error σε μετρήσεις μεγαλύτερες από 2-3μ ειδικά σε εξωτερικό χώρο. Δεν ξέρω αν φταίει κάποια πτώση. Αγόρασα ένα bosh πάλι λίγο πιο ακριβό μήπως κρατήσει περισσότερο. Αν εξαιρέσεις ότι χάλασε κατά τα άλλα κάνει πολύ καλή δουλειά!"
Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρή κριτική αυτήν.
Όλα αυτά τα αλφαδια laser εάν πεσουν πολλες φορες και από ύψος κάποια στιγμή χάνουν την ακρίβεια τους,δεν μας αναφέρει και πως, όσο και αντικραδρασμικη προστασία έχει ένα σοβαρό laser όπως το Bosch..
Μην την εκλαμβάνεις υπόψιν σου..

Επαναλαμβάνω ότι εαν στην μέτρηση παρεμβενονται ακτίνες του ήλιου η μέτρηση δεν γίνεται σωστά..
Εχω μετρησει εξωτερικους χωρους αρκετες φορες και δεν αντιμετωπιζω προβλημα ως τωρα..και το προσέχω να μην πέσει...
Πριν είχα ένα κινέζικο για αυτήν την χρήση και ακόμη δουλεύει..αλλά αυτό ναι επηρεάζεται αρκετά γενικότερα στο φως για αυτο και αγοράστηκε το Bosch..

Εγώ το πλήρωσα το Glm-40 80ευρώ σε προσφορά..
Το banggood έχει το Glm-30 με 40 ευρώ...ουτε καν θα το σκεφτόμουν..

Επαγγελματικός μετρητής απόστασης με λέιζερ GLM 30-23 0.15-30μ εύρος ± 1,5 χιλιοστά ακρίβεια Πολλαπλή μονάδα Συμπαγή εργαλείο ακριβείας Υψηλής ποιότητας μέτρηση Πώληση - Banggood Ελληνικά Mobile https://share.google/psl6bHTAiSy3DmHfC