Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Παχυμετρο θελω να παρω ,τι να διαλεξω; εχω ενα κινεζικο με ηλεκτρονικη μετρηση αλλα δεν ειναι αξιοπιστο

Δεν κοιτάς και εδώ? Τα INSIZE θεωρούνται αξιόπιστα σε μέσης-προς υψηλή κατηγορία τιμής.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

ναι ομως φιλε δεν ειναι τοσο αξιοπιστα τα πλαστικα, οταν μιλαμε και για μετρησεις χιλιοστων αντιλαμβανεσαι ποση ακριβεια χρειαζομαστε

Δεν ειπα οτι τα πλαστικα ειναι αξιοπιστα, καθε αλλο, ειπα οτι τα μεταλλικα τα βρισκω πιο ακριβη απο τα πλαστικα και τα πλαστικα τα βρισκω πιο βολικα.

Εαν η απολυτη ακριβεια ειναι σημαντικη, πρεπει να ξεχασουμε τα κινεζικα και τις τιμες τους φυσικα, και να στραφουμε σε επωνυμα που δεχονται και πιστοποιηση. Οπως αυτο https://www.toolsales.gr/metrisi-haraxi/paxymetra/0-150-vogel.html

Μια χαρά είναι αυτό που έβαλες Μιχάλη στην αρχή...10 περίπου ευρώ μαζί με τα μεταφορικά είναι ενταξυ...
Για να δώσει κάποιος από 20-30 ευρω και πάνω θεωρώ ότι είναι υπερβολη εκτός και εάν έχει όλη μέρα τέτοιες μετρήσεις...

Ok λεβεντες, πηρα αυτο που προτεινε ο φιλος Μιχαλης πιο πισω, 10.10 ευρω μαζι με τα μεταφορικα, για 10 μετρησεις το χρονο δεν νομιζω να θελω κατι πιο ακριβο ,εχω ενα ηλεκτρονικο κινεζικο οπως σας ανεφερα πιο πισω αλλα δεν το εμπιστευομαι, σας ευχαριστω.

Ok λεβεντες, πηρα αυτο που προτεινε ο φιλος Μιχαλης πιο πισω, 10.10 ευρω μαζι με τα μεταφορικα, για 10 μετρησεις το χρονο δεν νομιζω να θελω κατι πιο ακριβο ,εχω ενα ηλεκτρονικο κινεζικο οπως σας ανεφερα πιο πισω αλλα δεν το εμπιστευομαι, σας ευχαριστω.

μας μπέρδεψες...και αυτό που πήρες δεν είναι ηλεκτρονικό κινέζικο ή έχασα κάτι???

Α...ΟΚ!!! μπερδεύτηκα λίγο με το λινκ...

Καλημέρα στην παρέα.
Μήπως έχει λειτουργήσει κάποιος τριβείο (παλμικό , έκκεντρο) και σε τοίχο εκτός από ξύλο ???
Έχω ένα μικρό κομμάτι τοίχου που θέλω να το τρίψω (όχι μόνο με το χέρι !!!) αλλά δεν αξίζει να πάρω ειδικό τριβείο για τοίχους.

Καλημέρα στην παρέα.
Μήπως έχει λειτουργήσει κάποιος τριβείο (παλμικό , έκκεντρο) και σε τοίχο εκτός από ξύλο ???
Έχω ένα μικρό κομμάτι τοίχου που θέλω να το τρίψω (όχι μόνο με το χέρι !!!) αλλά δεν αξίζει να πάρω ειδικό τριβείο για τοίχους.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα. Όπως και στα τοίχου (καμηλοπάρδαλεις, flex...) προσοχή στις πιέσεις που ασκείς, αν πρόκειται για "τελικό πέρασμαι" μην φας πολύ υλικό.

Μπορείς να βάλεις παλινδρομικο τριβειο να το τριψεις...αλλα ποσό είναι το κομμάτι ώστε να μην μπορείς να το κανεις με το χέρι...;τι θα τριψεις...;

Σκέψου περίπου 2 τ.μ. , απλά θέλω να "καθαρίσω" καλύτερα την επιφάνεια. "Ακουμπιστά" θα πάει , όπως στα safety razor (απαλά και γλυκά, γιατί κόβουν) !!!!