με το ηλεκτρικο ξεμπερδευεις ξεκουραστα
και αν ειναι φτηνο, εισαι κοντα σε τιμη με το χειροκινητο με το οποιο θα σου πιαστει και λιγο το χερι ιδιαιτερα αν εχεις να κανεις μαζικα καρφωματα
χειρος εχω ενα στανλευ, το ελαφρυ που παιρνει μεχρι δεκαρι διχαλο οχι ομως καρφι. περιπου 12-13 ευρω το ειχα παρει. ηταν το πρωτο που ειχα αγορασει.
και μετα πηρα το Kraft & Dele Καρφωτικό - Συρραπτικό Χειρός KD-10518 που ηταν τσαμπα (6 ευρω) αλλά αξιζει πολλα καθως παιρνει 14 αρια καρφια και διχαλα
με αυτο το τελευταιο εχω κανει εκατονταδες χτυπηματα και κανει το στανλευ να δειχνει αχρηστο.
απο ηλεκτρικο εχω το ρευματος του λιντλ που το πηρα πριν λιγους μηνες απο ξεμεινεμενα στο λιντλ. το ειχα παρει φτηνα 20 ευρω περιπου και ειναι η προσφατη εκδοχη αυτου
https://www.supereverything.gr/2013/07/parkside-pet-vario-25-a1.html
ευχαριστημενος ειμαι και αν και καποιοι λενε οτι τους εβγαζε προβληματα, ισως γιατι του εκαναν επαναληπτικα γρηγορα καρφωματα, εγω δεν εχω παραπονο.
δεν το ζοριζω σε ταχυτητα και ισως για αυτο δεν μου εχει μπλοκαρει ποτε.
φυσικα πια, χρησιμοποιω μονο αυτο και εχω τα άλλα μονο για κατι μεμονομενο αν τυχει, για να μην ξεδιπλωνω καλωδια
αν δεν σε βιαζει, καιρο εχει να βγαλει το λιντλ κανα καρφωτικο μεγαλο. οπότε δεν θα καθυστερησει. ιδιαιτερα το μεγαλο μπαταριας ειναι τσαμπα στα 60 ευρω με μπαταρια μαζι και φυσικα σουπερ βολικο.
αλλά και το μεγαλο ρευματος ειναι μια χαρα και πολυ φτηνοτερο.
περιμενεις και μεχρι τοτε, παρε ενα φτηνο χειρος να βολευτεις προσωρινα σαν το Kraft & Dele που ειναι ιδιο με το bosch των 25 ευρω!
βεβαια το skil που λεει ο amsen μπορει να ειναι λιγο ακριβοτερο, αλλά εχει πολυ καλες κριτικες και σιγουρα αξιζει για να το λεει και ο φιλος