Καλο φαινεται, αν και οι μυτες δεν μου χρειαζονται αλλα κυριως η τιμη τσιμπαει...Νεκταριε οντως το ειχες ξαναπει...
Αυτο σου κανει...!!!
https://www.bosch-professional.com/...pick-and-click-impact-control-2672525-ocs-ac/
Νικολα το σετ οντως ειναι ολο για παλμικο απλως οι μικρες μπαινουν στον ανταπτορα και οι κατσαβιδολαμες κατευθιαν στο παλμικο...
Νομιζω ξαναρωτησα για καρυδακια παλμικου, αλλα να ρωτησω παλι πιο συγκεκριμενα. Εχετε δει καποιο σετ με καρυδακια που να κλειδωνουν σε 1/4 υποδοχη απο 8-13 μεγεθος? Δεν θελω μεγαλο σετ με κατσαβιδομυτες κλπ. Και θα το ηθελα σε λογικο κοστος να παρω δυο τρια...
Απλα να αναφερω οτι δεν ειναι παντα ευχρηστα για ολους αυτα τα μαγνητικα ανταπτορακια που συγκρατουν τις βιδες.
Προσωπικα εχω δοκιμασει 2-3, μαζι με αυτο της Μακιτα που φαινεται παραπανω, αλλα δυστυχως εχω παψει να τα χρησιμοποιω καθως περισσοτερο με εμποδιζουν να κανω δουλεια μου παρα με να με βολεψουν.
Βεβαια εξαρταται και απο την δουλεια που θες να κανεις αλλα γενικως, στο 90% των περιπτωσεων, δεν τα εχω βρει οσο χρησιμα οσο ηθελα να ηταν.
Νίκο, το εσωτερικό δεν έχει μαγνήτη, εκτός αν υπάρχει και άλλη έκδοση.
Απλα να αναφερω οτι δεν ειναι παντα ευχρηστα για ολους αυτα τα μαγνητικα ανταπτορακια που συγκρατουν τις βιδες.
Προσωπικα εχω δοκιμασει 2-3, μαζι με αυτο της Μακιτα που φαινεται παραπανω, αλλα δυστυχως εχω παψει να τα χρησιμοποιω καθως περισσοτερο με εμποδιζουν να κανω δουλεια μου παρα με να με βολεψουν.
Βεβαια εξαρταται και απο την δουλεια που θες να κανεις αλλα γενικως, στο 90% των περιπτωσεων, δεν τα εχω βρει οσο χρησιμα οσο ηθελα να ηταν.
Αγορασε οποιον μαγνητικο ανταπτορα θες αλλα αγορασε και εναν φτηνο και φυτεψε του με κολλα ενα μαγνητακι νεοδυμιου (οπως ειχε κανει ο Χιωτης β εαν θυμαμαι καλα) και πες μας ποιος ειναι πιο δυνατος.
Εγω ψηφιζω νεοδυμιου.
Γιατί ρε Γιώργη όλα θες να τα πάρεις;![]()
Αγορασε οποιον μαγνητικο ανταπτορα θες αλλα αγορασε και εναν φτηνο και φυτεψε του με κολλα ενα μαγνητακι νεοδυμιου (οπως ειχε κανει ο Χιωτης β εαν θυμαμαι καλα) και πες μας ποιος ειναι πιο δυνατος.
Εγω ψηφιζω νεοδυμιου.
Πρεπει να εχεις μαγνητακια νεοδυμιου 6μμ διαμετρου, εχω ενα να σου δωσω αν θες
Eιχα κολλησει με κυανοακρυλικη κολλα ενα τετοιο μικρο μαγνητακι μεσα στο τσοκ ενος βιδολογου, δεν θυμαμαι σε ποιο, ισως το Bosch Go.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.