Ετσι..Νικόλα, νομίζω ότι όσο μεγαλώνει η διάμετρος του δίσκου μειώνονται οι στροφές του μοτέρ στα παγκοπρίονα, τουλάχιστον έτσι παρατηρώ.
Αντίστοιχα όσο πιο μικρός ο δισκος τόσο περισσότερες οι στροφές που του δίνει το μοτέρ.
Ίσως να τίθεται και θέμα ασφάλειας.
Κάνω λάθος;
Καλησπερα θελω να ρωτησω εαν σε δισκοπριονο παγκου dewalt που φοραει δισκο 250mm δισκο του βαλω ενα δισκο 220mm θα εχω θεμα ? Μπορει να ειναι επικινδυνο?
και οι δυο οι δισκοι εχου 30mm τρυπα . ευχαριστω πολυ!!!
ναι καταλαβες λαθος. και ο κωστης καταλαβε λαθος.Νικόλα, νομίζω ότι όσο μεγαλώνει η διάμετρος του δίσκου μειώνονται οι στροφές του μοτέρ στα παγκοπρίονα, τουλάχιστον έτσι παρατηρώ.
Αντίστοιχα όσο πιο μικρός ο δισκος τόσο περισσότερες οι στροφές που του δίνει το μοτέρ.
Ίσως να τίθεται και θέμα ασφάλειας.
Κάνω λάθος;
No problemΠαρηγγειλα ηδη ενα σετακι οταν ειδα την απαντηση του Αντωνη, ο οποιος ομως εαν συφωνει μπορουμε να το μοιρασουμε δια τρια, εγω δεν εχω προβλημα.
Παρηγγειλα ηδη ενα σετακι οταν ειδα την απαντηση του Αντωνη, ο οποιος ομως εαν συφωνει μπορουμε να το μοιρασουμε δια τρια, εγω δεν εχω προβλημα.
Όπως είπε ο Μιχάλης, μην το επιχειρήσεις. Θα βρεις διάφορα βιντεάκια με τύπους που δουλεύουν χωρίς riving knife, οπότε μπορούν να βάζουν και μικρότερους δίσκους, αλλά γενικά το παγκοπρίονο δεν είναι εργαλείο για να κάνεις πειράματα.Καλησπερα θελω να ρωτησω εαν σε δισκοπριονο παγκου dewalt που φοραει δισκο 250mm δισκο του βαλω ενα δισκο 220mm θα εχω θεμα ? Μπορει να ειναι επικινδυνο?
και οι δυο οι δισκοι εχου 30mm τρυπα . ευχαριστω πολυ!!!
Με το καλο!Ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις ! Ηθελα να κοψω ενα κομματι πλεξι γκλας 2mm σε μικροτερα κομματια για να γινουν προσκλητηρια γαμου. Βρηκα ενα δισκο που ηταν για κοπη αλουμινου του πατερα μου που ηταν 230mm αντι για 250 που χρησιμοποιει το δισκοπριονο μου. Το δοκιμασα αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν αυτο που επρεπε. Η επομενη μου σκεψη ειναι η να παρω δισκο που ειναι για πλεξι γκλας η να το παω στο καταστημα που το αγορασα και να μου το κοψουν επι πληρωμη φυσικα γιατι ειναι μικρα κομματια 15cm x 22 cm. Και παλι σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!
Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω μπαταρία Bosch 3.6V για GSR Mx2Drive Professional και GSR ProDrive, εδώ Ελλάδα? Νομίζω είναι κατηργημένα και τα 2 μοντέλα. Εννοώ μπαταρία μαμίσια σε νορμάλ τιμή και όχι κάτι 30αρια και 40αρια που ζητάνε. Ή αν κάποιος εδώ έχει και δεν του χρειάζεται και την (τις) πουλάει.
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.