οκ... τα stanley/ black and decker δεν ειναι brushless φανταζομαι.
Τα παλμικα τι εναι ?
εχουν και brushless μοντελα αλλά ειπα να πας σε κατι φτηνοτερο.
τα παλμικα ειναι κατσαβιδια με τεραστια ροπη και μπορουν και βιδωνουν τη βιδα οσο μεγαλη και αν ειναι!
επιπλεον οτι δεν κινδυνευεις να σου γυρισει στο χερι οπως το δραπανοκατσαβιδο αν φρακαρει
δεν εχουν τσοκ αλλά εξαγωνη υποδοχη για να παιρνουν μυτες
ετσι με το δραπανοκατσαβιδο μπορεις να τρυπας και καπακι με το παλμικο να βιδωνεις και να μην χρειαζεται να αλλαζεις τρυπανια-σε- μυτη κλπ
ακομα, αν εχεις μεγαλες ξυλοβιδες, στριφωνια κλπ το δραπανοκατσαβιδο αλλά και το ηλεκτρικο δραπανο ρευματος, θα σταματησει στο βιδωμα σε καποιο σημειο απο το ζορι. το παλμικο οχι!
απο την αλλη, επειδη το παλμικο δεν εχει τσοκ, δεν μπορει να σφιξει με ακριβεια το τρυπανι και ετσι δεν θα σου κανει τρυπα ακριβειας αν πας να τρυπησεις με αυτο.
παιρνει παντως λιγο διαφορετικα τρυπανια, αυτα με την εξαγωνη βαση και μπορει και αυτο να τρυπαει
τετοια σετ δραπανοκατσαβιδου-παλμικου εχει εδω:
Βρες Σετ Εργαλείων Μπαταρίας στην καλύτερη τιμή! Διάβασε κριτικές & διάλεξε ανάμεσα σε 300+ προϊόντα. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!
www.skroutz.gr
εχοντας παντως και δραπανοκατσαβιδα 18βολτα και 18βολτο παλμικο, και ηλεκτρικα δραπανα και απλα κατσαβιδια μπαταριας κλπ, θελω να αγορασω και ενα σετ φτηνα 12βολτα δραπανοκατσαβιδο και παλμικο.
εχω δουλεψει το 18βολτο bosch gsr (δεν σου κανει γιατι δεν ειναι κρουστικο- εσυ θελεις το gsb) και το θεωρω τελειο σε βαρος και ζυγισμα καθως ειναι το ιδιο ελαφρυ με 12βολτα αλλά φυσικα πολυ δυνατοτερο.
παρα του οτι ειμαι 1.90 και με μεγαλα χερια και παλαμες, τα φθηνα 18βολτα οπως τα παρκσαιντ και τα εινχελλ κλπ , πολλες φορες με κουραζουν και μου πεφτουν λιγο αβολα αν εχω πολυ δουλεια συνεχομενα