Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Επειδή μας κρέμασε ο πλακατζής, υπάρχει κάποιος σχετικά οικονομικός κόφτης πλακιδίων για πλακάκι 1.20m?
Είναι πολύ μεγάλο το πλακάκι....θες μακρόστενο και στιβατο κόφτη ανω του 1μ...μέχρι πόσα θες να δώσεις...;μιλάμε άνω του 100ρικου.

Όσο πιο οικονομικό γίνεται, για μια φορά είναι για να γίνει μία σκάλα (10 σκαλοπάτια). 'Οπως είπα μας κρέμασε ο μάστορας που ήταν να την κάνει και οι περισσότεροι δεν έχουν.

Αν ρωτήσεις στο μαγαζί (ή βρεις το μάνουαλ στο ίντερνετ) θα σου πούνε το max πάχος που μπορείς να βάλεις. Πάντως στην δικιά μου που είναι βενζινοκίνητη ισοδύναμη με 1000w (διπλάσιο από αυτήν του λινκ που έβαλες) μου έχουν πει στο μαγαζί να μην πάω πάνω από 2.7mm. Οπότε μάλλον η δική σου δεν σηκώνει τόσο χοντρό.

• Like
Reactions: skysound
Όσο πιο οικονομικό γίνεται, για μια φορά είναι για να γίνει μία σκάλα (10 σκαλοπάτια). 'Οπως είπα μας κρέμασε ο μάστορας που ήταν να την κάνει και οι περισσότεροι δεν έχουν.
Εγω προτεινω αυτον που εχει σχεδον ενα μετρο για κοψιμο....

Στην Καστοριά είναι λίγο δύσκολο για ενοικίαση, θα το κοιτάξω πάντως

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: KOSSTV
Αν ρωτήσεις στο μαγαζί (ή βρεις το μάνουαλ στο ίντερνετ) θα σου πούνε το max πάχος που μπορείς να βάλεις. Πάντως στην δικιά μου που είναι βενζινοκίνητη ισοδύναμη με 1000w (διπλάσιο από αυτήν του λινκ που έβαλες) μου έχουν πει στο μαγαζί να μην πάω πάνω από 2.7mm. Οπότε μάλλον η δική σου δεν σηκώνει τόσο χοντρό.
Εγώ πάλι πιστεύω τα 2,7 θα τα καταφέρει το μηχάνημα με ένα νήμα δλδ δύο ακτινικά στελέχη.

• Like
Εγώ πάλι πιστεύω τα 2,7 θα τα καταφέρει το μηχάνημα με ένα νήμα δλδ δύο ακτινικά στελέχη.
1,5mm ειναι επανω στο μηχανημα , οπως γραφει το μανουαλ, αλλα δεν γραφει max διαμετρο. Μαλλοn η δοκιμη θα γινει με την μεθοδο try and fail.:)

1,5mm ειναι επανω στο μηχανημα , οπως γραφει το μανουαλ, αλλα δεν γραφει max διαμετρο. Μαλλοn η δοκιμη θα γινει με την μεθοδο try and fail.:)
Μα και στην αυτόματη που είχε το δικό μου Mitsubishi 2,5 άλογα είχε 2 χιλιοστά μεσηνεζα.
Θεωρώ πως θα είσαι οκ.
Στην τελική βάλε του και μια οικονομική κεφαλή αλουμινίου που είναι ελαφριές και μαζεμένες.
Αυτή παραγγειλα εγώ χθες να την δοκιμάσω.

παιρνει κ
Μα και στην αυτόματη που είχε το δικό μου Mitsubishi 2,5 άλογα είχε 2 χιλιοστά μεσηνεζα.
Θεωρώ πως θα είσαι οκ.
Στην τελική βάλε του και μια οικονομική κεφαλή αλουμινίου που είναι ελαφριές και μαζεμένες.
Αυτή παραγγειλα εγώ χθες να την δοκιμάσω.

η συγκεκριμενη παιρνει και πιο ψιλο νημα? ας πουμε 2.0 ?

Παιδια, χρειαζομαι μια βιδα φρεζατη, αλεν η σταυρο η απλο κατσαβιδι, μηκους 15cm, διαμετρου 9,3 mm και βημα 2mm. Υπαρχει περιπτωση να βρω τετοιο πραγμα στην αγορα?

Παιδια, χρειαζομαι μια βιδα φρεζατη, αλεν η σταυρο η απλο κατσαβιδι, μηκους 15cm, διαμετρου 9,3 mm και βημα 2mm. Υπαρχει περιπτωση να βρω τετοιο πραγμα στην αγορα?
Διαμετρο 9.3mm για πιο λογo...;..γιατι υπαρχουν ξυλοβιδες 140mmX 8,0mm..

• Like
Φαντάζομαι εννοείς βίδα που να ταιριάζει σε κάποιο θηλυκό σπείρωμα (πχ σε μηχάνημα). Οι στάνταρ βίδες κοντά σε αυτό που γράφεις για 9,3 είναι οι Μ10 και UNC 3/8
, αλλά και οι δύο έχουν βήμα 1.5mm. Σίγουρα το μέτρησες καλά; Αν δεν είναι κάποιο στάνταρ σπείρωμα δεν πρόκειται να βρεις στην αγορά.

• Like
Η δική μου γνώμη είναι: παίρνεις τη βίδα μαζί σου και σε ένα μαγαζί που πουλάει βίδες π.χ. https://tsampazisbolts.gr/ - https://zaf.gr/?gclid=Cj0KCQjwn_OlB...kL1YzVFqOfFwdSRxsf9fLaunWjtVlo-caAqU1EALw_wcB - https://www.vida.gr/?gclid=Cj0KCQjw...Ieitqb8TMho8oNF4w8MfW7oii6pSa7r4aAnZfEALw_wcB (ενδεικτικά δεν ξέρω την αγορά εκεί)
την δείχνεις και αυτοί έχουν την εμπειρία να σου πουν εάν υπάρχει περίπτωση να τη βρεις.
Βίδες με ειδικά σπειρώματα υπάρχουν εδώ σε μαγαζιά για βίδες αυτοκινήτων.

Τη βιδα τη χρειαζομαι για αλλαγη του αντιβαρου σε στεκα μπιλιαρδου προς
το βαρυτερο, δλδ θελω μακρυτερη βιδα.

Θα κανω ενα ψαξιμο στα βιδαδικα, και θα ρωτησω και
το μαγαζι που αγορασα την στεκα, μηπως εχει να μου στειλει.

Η βιδα, λιγο ακομα που το μελετησα, ειναι μαλλον 3/8 με βημα σπειρωματος 1,587 !!!!!
Αν δεν βρω θα κολλησω στην υπαρχουσα μικρη βιδα ενα κοματι σιδεροβεργα.