Είναι πολύ μεγάλο το πλακάκι....θες μακρόστενο και στιβατο κόφτη ανω του 1μ...μέχρι πόσα θες να δώσεις...;μιλάμε άνω του 100ρικου.Επειδή μας κρέμασε ο πλακατζής, υπάρχει κάποιος σχετικά οικονομικός κόφτης πλακιδίων για πλακάκι 1.20m?
Είναι πολύ μεγάλο το πλακάκι....θες μακρόστενο και στιβατο κόφτη ανω του 1μ...μέχρι πόσα θες να δώσεις...;μιλάμε άνω του 100ρικου.Επειδή μας κρέμασε ο πλακατζής, υπάρχει κάποιος σχετικά οικονομικός κόφτης πλακιδίων για πλακάκι 1.20m?
Το μηχανημα εχει 1,5mm μεσινεζα. Μπορω να βαλω δλδ λιγο χοντρυτερη?Επειδή είναι μικρής ισχύος η μέγιστη που μπορείς να βάλεις είναι κάτι σαν αυτήν μεσινεζα vortex 2,7mm
Εγω προτεινω αυτον που εχει σχεδον ενα μετρο για κοψιμο....Όσο πιο οικονομικό γίνεται, για μια φορά είναι για να γίνει μία σκάλα (10 σκαλοπάτια). 'Οπως είπα μας κρέμασε ο μάστορας που ήταν να την κάνει και οι περισσότεροι δεν έχουν.
Δυστυχώς χρειάζομαι 1.20Εγω προτεινω αυτον που εχει σχεδον ενα μετρο για κοψιμο....
Δυστυχώς χρειάζομαι 1.20
αφου το θες για μια φορα μοναχα, νοικιασε τον. γιατι να τον αγορασεις?
ενα τυχαιο λινκ
https://www.work-shop.gr/site/searc...&spof=&fprd=&action1=SEARCH&sort=&pperpage=48
Εγώ πάλι πιστεύω τα 2,7 θα τα καταφέρει το μηχάνημα με ένα νήμα δλδ δύο ακτινικά στελέχη.Αν ρωτήσεις στο μαγαζί (ή βρεις το μάνουαλ στο ίντερνετ) θα σου πούνε το max πάχος που μπορείς να βάλεις. Πάντως στην δικιά μου που είναι βενζινοκίνητη ισοδύναμη με 1000w (διπλάσιο από αυτήν του λινκ που έβαλες) μου έχουν πει στο μαγαζί να μην πάω πάνω από 2.7mm. Οπότε μάλλον η δική σου δεν σηκώνει τόσο χοντρό.
1,5mm ειναι επανω στο μηχανημα , οπως γραφει το μανουαλ, αλλα δεν γραφει max διαμετρο. Μαλλοn η δοκιμη θα γινει με την μεθοδο try and fail.Εγώ πάλι πιστεύω τα 2,7 θα τα καταφέρει το μηχάνημα με ένα νήμα δλδ δύο ακτινικά στελέχη.
Μα και στην αυτόματη που είχε το δικό μου Mitsubishi 2,5 άλογα είχε 2 χιλιοστά μεσηνεζα.1,5mm ειναι επανω στο μηχανημα , οπως γραφει το μανουαλ, αλλα δεν γραφει max διαμετρο. Μαλλοn η δοκιμη θα γινει με την μεθοδο try and fail.![]()
Μα και στην αυτόματη που είχε το δικό μου Mitsubishi 2,5 άλογα είχε 2 χιλιοστά μεσηνεζα.
Θεωρώ πως θα είσαι οκ.
Στην τελική βάλε του και μια οικονομική κεφαλή αλουμινίου που είναι ελαφριές και μαζεμένες.
Αυτή παραγγειλα εγώ χθες να την δοκιμάσω.
Διαμετρο 9.3mm για πιο λογo...;..γιατι υπαρχουν ξυλοβιδες 140mmX 8,0mm..Παιδια, χρειαζομαι μια βιδα φρεζατη, αλεν η σταυρο η απλο κατσαβιδι, μηκους 15cm, διαμετρου 9,3 mm και βημα 2mm. Υπαρχει περιπτωση να βρω τετοιο πραγμα στην αγορα?
Φαντάζομαι εννοείς βίδα που να ταιριάζει σε κάποιο θηλυκό σπείρωμα (πχ σε μηχάνημα). Οι στάνταρ βίδες κοντά σε αυτό που γράφεις για 9,3 είναι οι Μ10 και UNC 3/8Παιδια, χρειαζομαι μια βιδα φρεζατη, αλεν η σταυρο η απλο κατσαβιδι, μηκους 15cm, διαμετρου 9,3 mm και βημα 2mm. Υπαρχει περιπτωση να βρω τετοιο πραγμα στην αγορα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.