Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Μαστορια μια απορία ! Γιατί δεν βλέπω κανένα σχεδόν βιντεάκι να χρησιμοποιούν σκούπες στάχτης (που είναι και οικονομικότερες ) για απορρόφηση σκόνης από το φαλτσοπριονο για παράπηγμα ;

ΥΓ δεν έχω καμία επαφή με σκούπες τέτοιου τύπου !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Μαστορια μια απορία ! Γιατί δεν βλέπω κανένα σχεδόν βιντεάκι να χρησιμοποιούν σκούπες στάχτης (που είναι και οικονομικότερες ) για απορρόφηση σκόνης από το φαλτσοπριονο για παράπηγμα ;

ΥΓ δεν έχω καμία επαφή με σκούπες τέτοιου τύπου !!!

Χρησημοπιουσα εγώ. Είναι πολύ θορυβωδεις, δεν απορροφούν καλά και το φίλτρο γεμίζει συχνά κ θέλει καθάρισμα. Τώρα έχω βάλει μια από τα lidl κ είναι σαφώς ανώτερη σε όλα.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κοιτα το 20V κρουστικο της θα σε καλυψει στις περισσοτερες των περιπτωσεων.
Βεβαια αν ο προυπολογισμος σου το επιτρεπει κοιτα και προς εδω.
https://www.e-shop.gr/kroystiko-dra...-li-ion-2x-13ah-tsanta-fmc626c2s-p-TLS.060839
Αυτό το δραπανοκατσάβιδο του eshop με κωδικό fmc626c2s στην ιστοσελίδα της Stanley δεν αναφέρει ότι είναι "Κρουστικό". Επίσης στα μισα μαγαζιά το αναφέρουν σαν κρουστικό και στα άλλα μισά όχι.
Τελικά είναι κρουστικό ή όχι?

Αυτό το δραπανοκατσάβιδο του eshop με κωδικό fmc626c2s στην ιστοσελίδα της Stanley δεν αναφέρει ότι είναι "Κρουστικό". Επίσης στα μισα μαγαζιά το αναφέρουν σαν κρουστικό και στα άλλα μισά όχι.
Τελικά είναι κρουστικό ή όχι?

Η ιστοσελιδα της Stanley το αναφερει σαν κρουστικο https://www.stanleycenter.gr/kroystiko-drapanokatsabido-fatmax-18v-1-3ah-li-ion-stanley-fmc626c2s

Η ιστοσελιδα της Stanley το αναφερει σαν κρουστικο https://www.stanleycenter.gr/kroystiko-drapanokatsabido-fatmax-18v-1-3ah-li-ion-stanley-fmc626c2s

Αυτή είναι η ιστοσελίδα της Stanley νομίζω.
www.stanleyworks.gr/products/detail/ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ+ΕΡΓΑΛΕΙΑ/Τρυπάνια/18V+1%252E3Ah+Li-Ion+ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ+ΜΕ+ΜΑΛΑΚΗ+ΤΣΑΝΤΑ

Η αλλη δηλαδη που ανεβασα τι ειναι, μαιμου ιστοσελιδα της stanley? :))

Oπως και να'χει το θεμα, το δραπανοκατσαβιδο που ψαχνεις ειναι κρουστικο.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι από κάποιον προμηθευτή μάλλον. Όπως και να έχει το παρήγγειλα, οπότε θα το διαπιστώσω από μόνος μου. Θα σας ενημερώσω 😀

Μάστορες τα φώτα σας !!!
Λοιπόν για να έχετε μια εικόνα ! Μένω στο 2ο όροφο μιας οικοδομής ! Οι δυο άλλοι όροφοι είναι ακατοίκητοι.

Το πρόβλημα που Αντιμετωπίζω είναι πως όταν κάνω μπάνιο συγκεκριμένα όταν χρησιμοποιώ αφρόλουτρο στο μπάνιο τα νερά και Όλος ο αφρός πηγαίνουν μέσα στο μπάνιο από την αποχέτευση σιφόνι που βρίσκεται στο πάτομα του μπάνιου.

1ον έριξα αποφρακτική σκόνη σε μπανιέρα και νιπτήρα
ΤΙΠΟΤΑ
2ον αγόρασα αποφρακτικό υγρό και έριξα στο σιφόνι 2φορες...
ΤΙΠΟΤΑ
3ον πέρασα ατςαλινα απο τις σωληνώσεις και πέρασε κανονικά μέχρι και τον σωλήνα φ100 που κατεβαίνει στο βόθρο
ΤΙΠΟΤΑ

Παρακαλώ βοήθεια !

Μάστορες τα φώτα σας !!!
Λοιπόν για να έχετε μια εικόνα ! Μένω στο 2ο όροφο μιας οικοδομής ! Οι δυο άλλοι όροφοι είναι ακατοίκητοι.

Το πρόβλημα που Αντιμετωπίζω είναι πως όταν κάνω μπάνιο συγκεκριμένα όταν χρησιμοποιώ αφρόλουτρο στο μπάνιο τα νερά και Όλος ο αφρός πηγαίνουν μέσα στο μπάνιο από την αποχέτευση σιφόνι που βρίσκεται στο πάτομα του μπάνιου.

1ον έριξα αποφρακτική σκόνη σε μπανιέρα και νιπτήρα
ΤΙΠΟΤΑ
2ον αγόρασα αποφρακτικό υγρό και έριξα στο σιφόνι 2φορες...
ΤΙΠΟΤΑ
3ον πέρασα ατςαλινα απο τις σωληνώσεις και πέρασε κανονικά μέχρι και τον σωλήνα φ100 που κατεβαίνει στο βόθρο
ΤΙΠΟΤΑ

Παρακαλώ βοήθεια !

Αυτο συμβαινει τωρα ή συνεβαινε και παλιοτερα? Τα σιφωνια εχουν τη ταση να βγαζουν τον αφρο.
Δοκιμασε με πιεστικο και το αναλογο αποφρακτικο λαστιχο.

Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Σε αποφρακτικο υγρό ότι καλυτερο εχω δοκιμάσει ειναι το MELT . Εχεις ρίξει τέτοιο; Αν οχι νομιζω πως επιβάλλεται!!!

Κόψε το αφρόλουτρο και μένα βγάζει αρκετές φορές....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακομα και σε σιφωνι χωρις προβλημα, ο αφρος μπορει να βγαινει. Μπορεις να δοκιμασεις αλλο αφρολουτρο που κανει λιγοτερο αφρο.

Μα το θέμα είναι ότι σηκώνετε και νερό μαζί με τον αφρό !!! Ο αφρός δεν είναι το πρόβλημα το μεγάλο !!! Υπάρχουν φορές που γεμίζει νερά το μπάνιο όλο ! Τώρα τις τελευταίες 4-5 βδομάδας υπάρχει αυτή η κατασταση. Πιεστικό δεν υπάρχει δύστυχος :(

Αγορα πιεστικου η δανεισμό απο φιλο με την προέκταση αποφραξης! Η ατσαλινα μπορει να περναει αλλα και παλι να εχεις θεμα σε καποιο σημειο.

Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Αγορα πιεστικου η δανεισμό απο φιλο με την προέκταση αποφραξης! Η ατσαλινα μπορει να περναει αλλα και παλι να εχεις θεμα σε καποιο σημειο.

Μαστορια πάει ο Προϋπολογισμός!!!!
Ένα πιεστικό 60-70 ευρο φτουράει για την δουλειά; Η θα πρέπει να ανέβω ; Γιατί ο μόνος φίλος με πιεστικό είναι έναν με ένα kerher που το αποφρακτικό του είναι φωτιά με μια γρήγορη αναζήτησή !!!!

Να συντομευθούν παρακαλώ

Μόλις πήρα τηλεφονο υδραβληκο , μου είπε 50 ευρο για καθαρισμό ! Όποτε μάλλον πάμε για αγορά !

Εφοσον εχει κηπο κ αυλη ενα πιεστικο θα σε βοηθησει απιστευτα και εκει.
Σε πλυσιμο γεωρικων εργαλειων αυτοκινητου και μηχανης!
Ειναι must have!!!

Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Εφοσον εχει κηπο κ αυλη ενα πιεστικο θα σε βοηθησει απιστευτα και εκει.
Σε πλυσιμο γεωρικων εργαλειων αυτοκινητου και μηχανης!
Ειναι must have!!!

Πάω για ανάγνωση στο κατάλληλο Ποστ