Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Αυτο ηταν το πρωτο που του προτεινα στην κατ ιδιαν συνομιλια που ειχαμε προ ημερων. Απο την αλλη αυτο οταν τελειωσει θα πρεπει να το χαρισει για να μην του πιανει χωρο που δεν διαθετει ο πατριωτης μας.
Οποτε μαλλον ειναι καλυτερα να δωσεις 100 ευρω σε δυο μαστορια να σου κουβαλησουν και τα μπαζα και να σκουπισουν κιολας....

Ευχαριστώ σας, όταν φτάσω σε αυτή τη φάση, θα δω πως θα κινηθώ!!

Επειδή βαρέθηκα να περιμένω να ζεσταθει ο πυρογραφος του lidl λέω να πάω για μεγαλύτερο. Η απορία μου είναι στις μύτες, αν θα με βολεύουν. Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα; και αν θα σταματαω κάθε τρεις και λίγο να ζεσταθει... Νομίζω κάποιος τον είχε τώρα πρόσφατα αγορασμενο
25d0d2c7d3e77f9dee2c63e6a415d1a8.jpg

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Πάρτον με κλειστά μάτια. Οι μύτες του βολεύουν αφάνταστα.
Ζεσταίνει σε κλάσματα δευτ/πτου. Πάει προς επαγγελματικό εργαλείο. Δυνατότητες τεράστιες.

Βλέπε ξανά & ξανά το παρακάτω βίντεο του Έλληνα φίλου μας.

https://www.youtube.com/watch?v=4kUaMr1pZkk

stam64, για αυτο το μπετο θελεις το μεγαλο 50J 14+ κιλα, τυπου Hitachi
με τετοιο εχω σπασει και βραχο απροβληματιστα
μια αλλη λυση ειναι, εαν το πλατυσκαλο δεν ειναι συνδεδεμενο με αλλη κατασκευη, να μπει τσαπακι στην αυλη και να το "ξεριζωσει"

Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Ευχαριστώ σας, όταν φτάσω σε αυτή τη φάση, θα δω πως θα κινηθώ!!

Προσωπικη αποψη...εαν δεν το χρησιμοποιησεις αλλου καλυτερα νοικιασε ενα αξιοπεπρεπες εργαλειο για μια μερα ,30-40 εχει, και κανε την δουλεια σου...θες τουλαχιστον εργαλειο 30-40J για να κανεις την δουλεια σου και συγουρα 200+ ευρω....
Δεν θα εμπαινα σε αγορα στην προκειμενη περιπτωση....

Αν χρειάζεται τόσο δυνατό εργαλείο, νομίζω δεν αξίζει η αγορά από την άποψή ότι δε θα ξαναχρησιμοποιηθει (εκτος και αν αρχιζω να γκρεμιζω το σπιτι 😁). Οπότε ή την ψάχνω εδώ για ενοικίαση ή παίρνω κάποιον για γκρέμισμα (να μου μαζέψει και τα μπάζα, ε Κυρ και Μιχάλη 😊!!), σας ευχαριστώ πάντως , με βγάλατε από σκέψη!!!!!

Σωστα σκεφτεσαι...δεν αξιζει....νομιζω οτι ρωτωντας πας στην πολη ,που λεει και η παροιμια, και θα βρεις καποιον να νοικιαζει...αλλιως υπαρχει και η αλλη λυση να βρεις καποιον με τρακτερ/κομπρεσερ να στο σπασει σε μια ωρα το πολυ αλλα δεν ξερω εκει που θα πας οικονομικα...!!!
Εαν κρινω απο τις διαστασεις που αναφερεις εχεις σχεδον 1 καδο μεγαλο μπαζα...

Αν είναι τόσα πολλά τα μπάζα ...βρες κάποιον που να έχει ανάγκη από καθαρά μπάζα και πες του έλα σπάσε το και ότι βγάλεις πάρε τα :a0210:

Εκανα ηδη μια ερωτηση προς το Χιωτικο μαγαζι να δω αν μπορει να τη φερει και με τι κόστος.

Δυστυχως η συγκεκριμενη σεγα dewalt δεν εισάγεται στην Ευρώπη.

Κριμα, στην τιμη που βγαινει στην Αμερικη, δεν θα ειχε αντιπαλο στην Ευρωπη.

Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Κριμα, στην τιμη που βγαινει στην Αμερικη, δεν θα ειχε αντιπαλο στην Ευρωπη.
Θα ρωτήσω οργανοποιο που την έχει πως την αγόρασε .

Re: Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Θα ρωτήσω οργανοποιο που την έχει πως την αγόρασε .

Δημητρη ρωτησε τον εαν υπαρχει κατι που θα βελτιωνε πανω στην συγκεκριμενη σεγα. Περα απο την ελλειψη φωτισμου led.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Ανα

Δημητρη ρωτησε τον εαν υπαρχει κατι που θα βελτιωνε πανω στην συγκεκριμενη σεγα. Περα απο την ελλειψη φωτισμου led.
Δεν την αλλαζει με καμία . Την έχει πολλά χρόνια και με τον φωτισμό έβαλε μια λάμπα από το ΙΚΕΑ από πάνω . 74 χρόνων και " κενταει " με αυτή.
Την αγόρασε από Γερμανία.
Και μου είπε ότι έχει φωτισμό ως έξτρα αλλά έκανε 180 ...

Και στο Facebook σε μια ομάδα που είμαι την dewalt την έχουν για κορυφαία στην κατηγορία της. Αυτήν και τις λάμες flying Dutchman (αν δεν κάνω λάθος στο ονομα) Από Γερμανία δηλαδή μπορούμε να την φέρουμε;

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk