Σήφη μπορεί και να σου είπα μ@λακία, μου έβγαλε "δείτε και το αδιάβροχο" και υπέθεσα πως ήταν κερωμένο.
Μακαρι να ηταν κερωμενο..παει πια αυτη η τεχνικη... με επιστρωση pvc ειναι, που για την δουλεια που το θελω, δεν ξερω αν κανει...
Σήφη μπορεί και να σου είπα μ@λακία, μου έβγαλε "δείτε και το αδιάβροχο" και υπέθεσα πως ήταν κερωμένο.
Κυριακο για το αυτοκινητο σου δεν δινει η εταιρια(Seat leon δεν εχεις; )...
Eνα τεραστιο προβλημα στα hand-made ειναι η σωστη προσαρμογη....τα "μαμα" φυλλα εχουν και τις αναλογες υποδοχες...
Παρολα αυτα ενα απο τα καλυτερα ηχομωνοτικα φυλλα που κυκλοφορουν ειναι της DYNAMAT...
http://eshop.carner.gr/Dynamat/ixomototiko-dynamat-xtreme-D-10415
Συναδελφοι ψαχνω και γω απο Ελλαδα μια μπουντουζιερα 14μμ γιατι πρεπει να φτιαξω κατι αμεσα και δεν μπορω να περιμενω απο Κινα. Δεν βρηκα κατι στο διαδικτυο απο Ελλαδα.
αυτες ειναι ακαταλληλες
Μιχαλη περιμενε, θα σε παρω τηλ. το πρωι
Πανο, για τη χρηση που εκανες εσυ μια χαρα ειναι, εκει θα μπορουσε να μπει οτιδηποτε γιατι η κουρτινα δεν τρωει πιεσεις. Τα 12ρια μπουντουζια (και τα 14αρια που ψαχνει ο Μιχαλης) συνηθως μπαινουν σε μουσαμαδες για εξωτερικους χωρους και πρεπει να εχουν κλεισει καλα, ώστε να αντεχουν σε πιεσεις (αεριδες κλπ).
Ο συγκεκριμενος τυπος μπουντουζιερας δημιουργει αστοχιες ... εχει δοκιμαστει και εχει αποσυρθει απο τα εργαλεια μου

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.