Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Το όργανο που μετράει γωνιές πως ονομάζεται, γωνιόμετρο μήπως;
Γενικά βλέπω οτι σε οποιαδήποτε φαλτσοκοπή χρειάζεται.

Έχετε να προτείνετε κάποιο, ηλεκτρονικό αν είναι δυνατόν;

Μιχάλη, επειδή τα προβλήματα με καθυστερήσεις στα τελωνεία είναι αρκετά θα προτιμούσα κάτι απο Ελλάδα ή Ευρώπη

Σε ευχαριστώ πάντως

Πρωτα κοιταξα απο Ελλαδα αλλα δυστυχως οι τιμες ειναι υπερτετραπλασιες, χωρια τα μεταφορικα και η αντικαταβολη αν θες να σου ερθει σπιτι..

Προσωπικα αυτη η γωνια δεν με βολευει καθολου για ρυθμιση η τσεκαρισμα γωνιας σε δισκο/φαλτσοπριονα και λοιπα κοπτικα.

Ευχαριστώ Μιχάλη!
Τέτοιου τύπου προϊόν δεν είναι πιο εύχρηστο;
διαφορετικο εργαλειο, βολικοτερο για μενα για το σεταρισμα του φαλτσοπριονου και τη ρυθμιση της γωνιας καθε φορα.
αυτο χρησιμοποιω κι εγω.
ειχε φερει το λιντλ σχετικα προσφατα με κανα δεκαρικο , απο εκει το πηρα.

Προσωπικα αυτη η γωνια δεν με βολευει καθολου για ρυθμιση η τσεκαρισμα γωνιας σε δισκο/φαλτσοπριονα και λοιπα κοπτικα.
το βαζεις να παταει πανω στο δισκο? εχει καλη επιπεδοτητα? εννοω το πανω και κατω τμημα του

Last edited by a moderator:
Συναδελφοι, το μικρο κυβοειδες γωνιομετρο εχει μαγνητες επανω του και κολλαει πανω στον δισκο που θες να ρυθμισεις.
Δεν υπαρχει πιο ακριβες και ευκολο τσεκαρισμα/μετρημα. Ειναι κατα τη γνωμη μου το ιδανικο οργανο για αυτη τη δουλεια και οχι μονο.

Μονο εαν το εχει χρησιμοποιησει κανεις μπορει να καταλαβει την πολυπλευρη αξια του.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Συναδελφοι, το μικρο κυβοειδες γωνιομετρο εχει μαγνητες επανω του και κολλαει πανω στον δισκο που θες να ρυθμισεις.
Δεν υπαρχει πιο ακριβες και ευκολο τσεκαρισμα/μετρημα. Ειναι κατα τη γνωμη μου το ιδανικο οργανο για αυτη τη δουλεια και οχι μονο.

Μονο εαν το εχει χρησιμοποιησει κανεις μπορει να καταλαβει την πολυπλευρη αξια του.
Ποιο έχεις να μου προτείνεις για αγορά;;;

Last edited by a moderator:
To πιο φτηνο που υπαρχει ειναι μια χαρα.
Αυτο με τα 10 ευρω στο λινκ που εδωσα στη προηγουμενη σελιδα απο το Banggood.

To πιο φτηνο που υπαρχει ειναι μια χαρα.
Αυτο με τα 10 ευρω στο λινκ που εδωσα στη προηγουμενη σελιδα απο το Banggood.
Ναι έχεις δίκιο, δεν το παρατηρησα...

Όντως είναι φοβερό εργαλειο!!

Nαι Νικο ειναι παρα πολυ βολικο εργαλειακι που παιζει και τον ρολο του αλφαδιου.

Θυμαμαι οταν ειχαν πρωτοβγει πριν 8-10 χρονια κοστιζε το φτηνοτερο κινεζικο τουλαχιστον 40 ευρω. Ηταν ομως φοβερο και πρωτοποριακο gadget και τα δωσαμε αβασανιστα:)
Τωρα τα βλεπουμε και κατω απο 10.

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο....!!!!!

Ειναι τοσες πολλες οι χρησεις που μπορεις να το βαλεις που το κανει αριστο προιον και σε τιμη τσαμπα...!!!!

Εγω εαν παραγγηλει καποιος η καποιοι ειμαι μεσα στην αγορα του...!!!

Ποσοι το θελετε...;

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο....!!!!!

Ειναι τοσες πολλες οι χρησεις που μπορεις να το βαλεις που το κανει αριστο προιον και σε τιμη τσαμπα...!!!!

Εγω εαν παραγγηλει καποιος η καποιοι ειμαι μεσα στην αγορα του...!!!

Ποσοι το θελετε...;
Εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα....

Μιας και μιλαμε για οργανα μετρησης, πριν καμμια βδομαδα παρηγγειλα και μια αμπεροτσιπιδα σε προσφορα με 11 περιπου ευρω μαζι με τα μεταφορικα και ασφαλειες.https://www.banggood.com/ANENG-DT32...r-with-Buzzer-p-1588004.html?cur_warehouse=CN
Εαν ειχαμε παραγγειλει δυο τεμαχια, το κοστος θα ηταν 9.5 ευρω το τεμαχιο.

Οποιος σκεφτεται να οργανωσει ομαδικη παραγγελια το ψηφιακο αλφαδι, υπαρχει συγκεκριμενο νημα.https://avclub.gr/forum/showthread.php/117946-Ενδιαφέρομαι-να-αγοράσω-εσύ/page192
Μην ξεχνατε οτι δεν μπορειτε να ξεπερασετε τα 22 ευρω (μαζι με ασφαλειες και μεταφορικα), εκτος εαν επιλεξετε PDM priority direct mail.