Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Τι γνώμη έχετε για τα προϊόντα της Bormann;
Είχε βγει πρόσφατα πόρισμα στο φόρουμ
Bormann --> κινέζικη μάρκα με εργαλεία φασόν
Benman --> καλή μάρκα, γερμανική με εργαλεία χειρός και αναλώσιμα εργαλείων

• Like
Reactions: apotin and KOSSTV
Είχε βγει πρόσφατα πόρισμα στο φόρουμ
Bormann --> κινέζικη μάρκα με εργαλεία φασόν
Benman --> καλή μάρκα, γερμανική με εργαλεία χειρός και αναλώσιμα εργαλείων
Δεν έχει σχέση με αυτήν ? που από τα χρώματα δείχνει Γερμανική ?

Η Benmann είναι γερμανική εταιρεία με κινέζικη κατασκευή (άνω του ΜΟ) και γερμανικές τιμές.
Σορυ, ίσως λάθος μου. Έχω αγοράσει μόνο τρυπάνια από την εταιρία αυτή και έγραφαν πάνω "made in germany". Πχ, εδώ όλα τα τρυπάνια τα έχει σαν γερμανικά.
Αλλά κακώς το γενίκευσα, μπορεί άλλα προϊόντα να τα φτιάχνει Κίνα.

H Benman ειναι Γερμανικη εταιρεια που κατασκευαζςει τα πολλα απο τα εργαλεια της στην Κινα, οπως και η Βοsch.

H Bormann δεν εχει καμμια σχεση με Γερμανια, μαλλον ειναι Ελληνικων συμφεροντων που πουλαει φτηνα κινεζικα φασον εργαλεια με την σταμπα Bormann.

• Like
Reactions: lazarefa
Τι γνώμη έχετε για τα προϊόντα της Bormann;
Τα bormann pro εννοείς..Γιατί τα κόκκινα από όσο γνωριζω πάνε προς κατάργηση.
Έχω έναν εκκεντρο περιστροφικο αλοιφαδορο ρεύματος της pro σειράς και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την χρήση και την ποιότητα του...

Το μόνο μείον είναι η εμπορική πολιτική που έχει εφαρμόσει τελευταια ο ιδιοκτητης( Nικολαου tools) είναι ολοένα αυξανομενη...
Προϊόν που είχε 40 ευρώ πριν από 2 χρόνια τώρα έχει 60...και οι τιμές
σε ορισμένα προϊόντα γίνονται εφαμιλλες με ακριβότερες εταιρίες.
Εξαρτάται τι θες να πάρεις.

Σε λίγο θα γίνουμε Αμέρικα κι εμείς.
Μόνο επώνυμα θα αγοράζουμε έτσι όπως πάει, Dewalt, Milwaukee, Makita και κανένα Bosch 😅😅
Τα κινέζικα με τους δασμούς και την πολιτική των Κινέζων θα είναι ακριβά

συνάδελφοι ... ηλεκτροσυγκολλητές (χάχαχα τρομάρα μου :p ), αυτά τα ηλεκτρονικά γυαλιά είναι καλη ιδέα για μένα που θα ξεκινήσω να κάνω κανένα κόλλημα για να μάθω το άθλημα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πάνω από 2-3 κολλήσεις το χρόνο;

Υπάρχει και η μάσκα του Lidl στα 50€

Απλώς φοβάμαι πως θα μου είναι κάπως δύσκολο να φοράω όλο αυτό το πράγμα και να είμαι σαν ... πρωταγωνιστής από ταινία τύπου Πόλεμος των άστρων :p

• Haha
Reactions: nickolas
γυαλια οχι. δεν καλυπτουν το προσωπο και το δερμα του προσωπου τρωει ολη την ακτινοβολια
ενω η μασκα προστατευει ολικα το προσωπο . τα ματια μπορει να ειναι το ευαισθητο σημειο αλλά δεν ειναι μονο αυτο. λιγη ωρα με γυαλια θα ειναι σαν να εχεις κανει ηλιοθεραπια με τις ωρες!

τα γυαλια χρησιμοποιουνται για πολυ λιγη εργασια και στην πολυ ζεστη που μπορει η μασκα να σε ιδρωσει
γενικα αποφυγέτα

εγω εχω την φτηνη arcmax και ειμαι ικανοποιημενος. βεβαια αν μπορεις να παρεις το λιγο ακριβοτερο μοντελο, ακομα καλυτερα, αλλά για ερασιτεχνικη χρηση και η φτηνη μια χαρα ειναι απλα η λιγο ακριβοτερη ειναι πιο γρηγορη και εχει ρυθμισεις παραπανω. για μενα αξιζει να δωσεις το δεκαρικο που τις χωριζει στη τιμη για τις ρυθμισεις της και μονο

• Like
Reactions: dk31 and nikfor
Νίκο από μια έρευνα που είχα κάνει ως προς τα χαρακτηριστικά της η performance έχει πολύ μεγάλο "παράθυρο" οπότε το οπτικό πεδίο που σου παρέχει είναι από τα μεγαλύτερα!Επίσης έχει αρκετές ρυθμίσεις.

Δεν την πήρα ούτε κι εγώ μιας και μου φάνηκαν αρκετά τα €50 αλλά το σκέφτομαι ακόμη.

Υ.γ. φτάσαμε στο σημείο η ηλεκτροσυγκόλληση να είναι φθηνότερη από την μάσκα 🤪

Εγώ Νίκο έχω πάρει για εμένα και το πατέρα μου αυτήν της Helix..

Δεν είναι η καλύτερη μάσκα αλλά τις διευκολύνσεις και την προστασία σε ένα καλο επίπεδο τις έχει...είναι λειτουργικά σαν αυτή που λέει ο Νικόλας..
3-4 φορές που την έχω χρησιμοποιήσει δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα...

Από τα γυαλιά είναι πολύ καλύτερες οι ολοσωνες μάσκες σε κάθε περίπτωση.

Χαιρετώ την παρέα.
Χρειάζομαι ένα Τ3, το οποίο δεν μπορώ να βρώ πουθενά.
Πρακτικερ , Φανός, κλπ δεν έχουν...
Οτι σετ έχω βρεί αρχίζει απο Τ4 και πάνω.
Παράγγειλα από το νετ αλλά μάλλον θα κάνει βδομάδες.

Ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να το έχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπερα!
Η ερωτηση θα μεταφερθει στο νημα "Μαστορες τα φωτα σας"