Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Εγώ λέω να το δώσεις πίσω Αντώνη, όσο καλό και να είναι.
Αν σε εκνευρίζει έστω και ελάχιστα κάτι, στο τέλος σε κουράζει.

Δεν έχω κανένα ενδοιασμό να αλλάζω από μάρκα σε μάρκα (και όχι μόνο στα εργαλεία), αρκεί αυτό που χρησιμοποιώ να το χαίρομαι. :)

Εγώ λέω να το δώσεις πίσω Αντώνη, όσο καλό και να είναι.
Αν σε εκνευρίζει έστω και ελάχιστα κάτι, στο τέλος σε κουράζει.

Δεν έχω κανένα ενδοιασμό να αλλάζω από μάρκα σε μάρκα (και όχι μόνο στα εργαλεία), αρκεί αυτό που χρησιμοποιώ να το χαίρομαι. :)
Εαν ενα εργαλειο δεν μας βολευει η πιστευουμε οτι κατι δεν παει καλα πρωτα περνουμε γνωμες,οπως πολυ σωστα εκανε ο Αντωνης ,και εαν δεν βγαλουμε ακρη τοτε το παμε για σερβις μην τυχον συνβαινει κατι και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι..εαν ειναι ελαττωματικο τοτε συζυταμε για ενδεχομενη αλλαγη...εαν και παλι δουμε τα ιδια και δεν μας κανει τοτε σαφως παμε αλλου..αρκει να εχει διαπυστωθει ομως οτι υπαρχει προβλημα και οχι μια λειτουργια που δεν την καταλαβαινουμε...

Eμενα παντως δουλευει οπως ακριβως στο βιντεο το GHB 2-26...οπως ακριβως το περιεγραψα πριν...
Αντωνη εσενα δουλευει ετσι..;
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μπάμπη, μην με δουλεύεις,
Ούτε περίεργος είμαι, ούτε fanboy καμιας εταιρείας.. 🤣

Δε σε δουλεύω, μια χαρά τα λές, κι εγώ Makita και ξερό ψωμί είμαι.
Για τους άλλους το λέω, που σου λένε:
«-Έλα μωρέ, δε πειράζει, άμα θες να μην εκνευρίζεσαι που ξεκινάει μετά από 1 δευτερόλεπτο πάτα το 1 δευτερόλεπτο νωρίτερα» :p:ROFLMAO::D

Ρε τι μου θυμίσατε… 😄

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ε μαααα!!!

Χαχαχαχαχα

Τσε συ μπρε Αντωνάτση γλακα να πατας το κουμπι πριν ξεκινησεις απο το σπιτι για τη δουλεια τσε μη σε νοιαζει ωρε συντεκνε.

Δε σε δουλεύω, μια χαρά τα λές, κι εγώ Makita και ξερό ψωμί είμαι.
Για τους άλλους το λέω, που σου λένε:
«-Έλα μωρέ, δε πειράζει, άμα θες να μην εκνευρίζεσαι που ξεκινάει μετά από 1 δευτερόλεπτο πάτα το 1 δευτερόλεπτο νωρίτερα» :p:ROFLMAO::D
😂😂😂
Μπορεί να το βάλω άσκηση να ενδυναμωσω τα ημισφαίρια του εγκεφάλου..

παιδια για να ρωτησω κατι, αν και ειναι λιγο longshot...

υπαρχει κανενας τυποποιημενος μηχανισμος (σαν μπρατσο) που να κρατα παραθυρο συγχρονου κουφωματος σε ανοιχτη θεση?
(δεν μιλω για ανακλιση)

δεν θελω να φτασω στο σημειο να βαζω ξυλινες σφηνες, μπουκαλια, παντοφλες κτλ.

Κάνε μια αναζήτηση για "περιοριστή ανοίγματος παραθύρων". Δες κι αυτό εδώ που φαίνεται ωραίο.

Κυριάκο, αυτά είναι για παντζούρια που όταν τα ανοίγεις στο τέρμα ακουμπάνε στον εξωτερικό τοίχο, κάπως έτσι δηλαδή. Τα παράθυρα συνήθως ανοίγουν προς τα μέσα και δεν τερματίζουν πάνω στον τοίχο.

• Like
Reactions: osatosa
Γιατι να μην μπορει να χρησιμοποιηθεί απο μεσα?
Ετσι και αλλιώς ο φιλος θελει να ειναι τερμα ανοιχτο δλδ να ακουμπαει στον τοιχο.
Γιατί τα εσωτερικά είναι 90-110μοιρων εξαιτίας της τοποθέτησης του μεντεσε εσωτερικά της κασας ενώ τα παντζούρια έχουν γαλλικο μεντεσε με μπράτσο/βραχιονα που μπορει να φτάνει τις 180 μοιρες..

να σας πω, αυτο που βολευει ειναι το μπρατσο απο το αλλιε...
Μισανοιχτα τα θελ ετσι και αλλιως.
Αλλα το μπρατσο τοποθετεται εξωτερικα...
Θα δω....

Όπως στο γράφει ο Κωστής είναι. Και λίγο παραπάνω να βγαίνει η γωνία, θα απέχει πολύ από τις 180 μοίρες για να μπορεί να δουλέψει το στοπ. Αλλά και να άνοιγε τόσο, θα είχες ένα εξάρτημα που εξέχει 10-15εκ μόνιμα βιδωμένο στην εσωτερική μεριά του τοίχου - δεν βολεύει.

• Like
Reactions: osatosa
Όπως στο γράφει ο Κωστής είναι. Και λίγο παραπάνω να βγαίνει η γωνία, θα απέχει πολύ από τις 180 μοίρες για να μπορεί να δουλέψει το στοπ. Αλλά και να άνοιγε τόσο, θα είχες ένα εξάρτημα που εξέχει 10-15εκ μόνιμα βιδωμένο στην εσωτερική μεριά του τοίχου - δεν βολεύει.
και να τρυπα την κουρτινα...suicide by wife δηλαδη!

πάρε ένα τέτοιο και προσάρμοσε το

μετά είδα και αυτά

Last edited: