Ερώτήσεις για remote control...

geofromalimos

New member
17 January 2008
11
Καλημέρα σε όλους.Έχω το remote control logitech harmony 555...Το remote μέχρι τώρα το χρησιμοποιούσα με την tv,ενισχυτή και dvd player.

Πρόσφατα όμως αγόρασα ένα Htpc...

Θα ήθελα λοιπόν να βρώ έναν δέκτη υπερυθρων ο οποίος να είναι συμβατός με το remote μου.Θα προτιμούσα να είναι δυνατή η σύνδεση του στις εσωτερικές usb θύρες του κουτιού καθώς θέλω να τον ενσωματώσω με πατέντα στο μπροστινό μέρος του κουτιού.Έψαξα γενικώς αλλά τα μόνα που βρήκα είναι αυτά της origenae τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.Φυσικά αυτό που δεν ξέρω είναι κατα πόσο συμβατά είναι αυτά με το 555 που έχω...

Έχετε κάτι να προτείνετε?Ευχαριστώ εκ'των προτέρων!

το RC σου (που εχω το ίδιο) είναι προγραμματιζόμενο, και μαθαίνει οποιοδήποτε άλλο τηλεκοντρόλ.
Παντως, μπορώ να σου πω ότι είναι συμβατό με το πακετάκι της iMON που επίσης έχω σε ένα κουτάκι thermaltake...

Φαντάζομαι εσύ έχεις το imon με το front panel ε?Εγώ θέλω να κάνω πατέντα τρυπώντας το μπροστινό μέρος του κουτιού και τοποθετώντας μόνος μου τον δέκτη εκεί...Κάτι σαν τα origenae που έβαλα παραπάνω έχεις υπ'όψιν σου?Αλήθεια μπορούμε να τα βρούμε στην ελλάδα?

Το κουτί θα είναι εντελώς χειροποίητο οπότε δεν με βολεύουν τα έτοιμα front panels...

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου και το χρόνο σου πάντως.